با سلام به همه دوستان
من یه برنامه با بسکام دارم که مربوط به کار ماشین لباسشویی هست تو این برنامه به جای موتورهای ابگیری و چپگرد و راستگرد و پمپ اب از led استفاده کردم و سنسورهای سطح اب رو با مداری که شکلشو میزارم قراردادم. این برنامه فعلا فقط ابگیری کردن و 10 بار چرخش به چپ و راست رو نشون میده میخام این برنامه رو تکمیل کنم وسنسورهای دما و وزن لباس ها رو هم نشون بده روی lcd شکل سخت افزاریش به صورت زیر هست.این برنامه رو باید جوری کامل کنم که اگر میانگین دما بیشتر از 20 بود هیتر راروشن کنه واگر کمتر خاموش کند. واسه وزن هم تا 5 حساب کنه این جور که
اگر w<1.5 باشه سطح اب کم(SL)
اگر 4>w باشه سطح اب متوسط (SM)
اگر w<5 سطح اب زیاد(SH)
برنامه اولیه وشکل کاملش به صورت زیر است: (منتظر کمکتون هستم
من تازه کارم زیاد از این چیزا سر در نمیارم کار رو هم باید به کار بلدش سپرد.مرسی :eek
کسی میتونه برنامه رو کامل کنه؟؟؟؟؟
http://s4.picofile.com/file/8186177642/1.jpg
من یه برنامه با بسکام دارم که مربوط به کار ماشین لباسشویی هست تو این برنامه به جای موتورهای ابگیری و چپگرد و راستگرد و پمپ اب از led استفاده کردم و سنسورهای سطح اب رو با مداری که شکلشو میزارم قراردادم. این برنامه فعلا فقط ابگیری کردن و 10 بار چرخش به چپ و راست رو نشون میده میخام این برنامه رو تکمیل کنم وسنسورهای دما و وزن لباس ها رو هم نشون بده روی lcd شکل سخت افزاریش به صورت زیر هست.این برنامه رو باید جوری کامل کنم که اگر میانگین دما بیشتر از 20 بود هیتر راروشن کنه واگر کمتر خاموش کند. واسه وزن هم تا 5 حساب کنه این جور که
اگر w<1.5 باشه سطح اب کم(SL)
اگر 4>w باشه سطح اب متوسط (SM)
اگر w<5 سطح اب زیاد(SH)
برنامه اولیه وشکل کاملش به صورت زیر است: (منتظر کمکتون هستم

کسی میتونه برنامه رو کامل کنه؟؟؟؟؟
http://s4.picofile.com/file/8186177642/1.jpg
کد:
$regfile = "m32def.dat" $crystal = 1000000 Enable Interrupts Enable Int0 Enable Int1 Config Int0 = Falling Config Int1 = Falling Config Porta = Output On Int0 Label1 On Int1 Label2 Do Set Porta.0 Loop End Label1: Reset Porta.0 Dim I As Byte For I = 1 To 10 Set Porta.2 Reset Porta.3 Wait 2 Reset Porta.2 Set Porta.3 Wait 2 Next Reset Porta.2 Reset Porta.3 Set Porta.1 Wait 100 Return Label2: Reset Porta.1 Return
دیدگاه