اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کد کاراکتر های مثلث روب بالا و پایین . و کارکتر جهت چپ و راست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کد کاراکتر های مثلث روب بالا و پایین . و کارکتر جهت چپ و راست

سلام دوستان

مثلث کوچیک روب بالا و پایین و جهت چپ و راست ./

یعنی کاراکتر هایی که به چهار جهت اشاره دارند . رو کدشو قرار بدین ممنون میشم

با تشکر فراوان
    I'm going to
    RWTH Aachen
    University

پاسخ : کد کاراکتر های مثلث روب بالا و پایین . و کارکتر جهت چپ و راست

کد اسکی ؟
    برا lcd کاراکتری میخوای ؟
    اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

دوست عزیز میتونی با استفاده از نزم افزار Fast LCD هر شکلی که میخوای کد کنی و به LCD بدی اینم لینک دانلودش فکر کنم توش آموزشش هم باشه

http://s6.picofile.com/file/81869122...t_LCD.rar.html

دیدگاه

مرسی دوستان از جوابتون آره برای ال سی دی کارکتری میخوام کد های پیش فرضشو دارین آیا ؟
        I'm going to
        RWTH Aachen
        University

دیدگاه

پاسخ : کد کاراکتر های مثلث روب بالا و پایین . و &#1

اوایل که c رو شروع کرده بودم یه کار با حالی کردم . یه برنامه نوشتم عدد میگرفت کد اسکی میداد . الان دوباره نوشتمش .
          نمیدونم میتونه رو السیدی کاراکتری نمایش بده یا نه .
          اگه بتونه لازم نیست این اشکال رو تعریف کنید . اگه نتونه باید زحمت بکشید تو السیدی تعریفشون کنید . ( کتاب الوندی توضیح داده )
          اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
          کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X