اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد نویز بر روی بلندگوها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد نویز بر روی بلندگوها

سلام دوستان وقت بخیر
    من به یه مداری نیاز دارم که روی بلندگوهای روشن نویز بندازه و این نویز صدای بدی تولید کنه که طرف بلنگو رو قطع کنه...این چیزی که میخام باید برد مفیدش 70 یا 100 متر باشه...دوستان اهل فن کسی مداری یا دستگاهی سراغ داره که این کار رو انجام بده؟

پاسخ : ایجاد نویز بر روی بلندگوها

نوشته اصلی توسط Hasegava
    سلام دوستان وقت بخیر
    من به یه مداری نیاز دارم که روی بلندگوهای روشن نویز بندازه و این نویز صدای بدی تولید کنه که طرف بلنگو رو قطع کنه...این چیزی که میخام باید برد مفیدش 70 یا 100 متر باشه...دوستان اهل فن کسی مداری یا دستگاهی سراغ داره که این کار رو انجام بده؟

کسی نیـــــــــــــــــــــــــست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2:

دیدگاه

منم خیلی وقته ب ی همچین مداری نیاز دارم اما فکر نمیکنم عملی باشه

دیدگاه

راحت ترین کار اینه که یه پنبه بکنی تو گوشت :mrgreen:
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

بسته گی بشه چه بلند گویی است اگه روی خط تلفن باشه میشه کاری کرد خیل کنم نشه روی موبایل نویز انداخت مگر بری تو دکل بی تی اس اون چا همون انتن بزرگه که برای موبایل است اون بری لب تاب داشته باشی رات بدن همیشه قفل است بری تو انجا ان بی تی اس رو هک کنی امبرار روی هر موبایلی که در محدود اون دکل است نویز بندازی
          www.andishmandan-javan.com
          گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
            بسته گی بشه چه بلند گویی است اگه روی خط تلفن باشه میشه کاری کرد خیل کنم نشه روی موبایل نویز انداخت مگر بری تو دکل بی تی اس اون چا همون انتن بزرگه که برای موبایل است اون بری لب تاب داشته باشی رات بدن همیشه قفل است بری تو انجا ان بی تی اس رو هک کنی امبرار روی هر موبایلی که در محدود اون دکل است نویز بندازی

نه بابا...واسه موبایل نمیخام..من گفتم بلندگو...واسه بلندگوهایی بزرگ مثه بلندگوی مدارس یا بلندگوهای نصب شده در خیابان هاا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X