اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول NRF24L01 و نحوی ارسال و دریافت صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول NRF24L01 و نحوی ارسال و دریافت صدا

سلام مهندسین عزیز من میخوام از این ماژول ارسال صدا داشته باشم. میخوام بدون میکرو راه اندازیش کنم ایا امکانش هست

دیدگاه

نه عزیز بدون میکرو نمیشه با میکرو 1000 تا دنگ و فنگ داره بدون میکرو که دیگه ...

دیدگاه

سلام به همه من در حد برنامه ارسال رو صدا و دریافت میکنه با کیفیت البته بسته به فاصله صدا تخیر داره هنوز تو عمل اجرا نکردم ولی شما ها که کاری نکردید حجم برنامه 215 کیلو ابیت است که روی میکرو کنترل 256 هست
        www.andishmandan-javan.com
        گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
          سلام به همه من در حد برنامه ارسال رو صدا و دریافت میکنه با کیفیت البته بسته به فاصله صدا تخیر داره هنوز تو عمل اجرا نکردم ولی شما ها که کاری نکردید حجم برنامه 215 کیلو ابیت است که روی میکرو کنترل 256 هست
          سلام دوست عزیز خوبی؟
          ببین داداش گلم این کار بااین ماژول نکن من سه ماه ازعمرم سراین کارتلف کردم اولین تجربه اینکه از این لایبری اماده واسه اینکار استفاده نکن البته بگم اقای ایمانی فر بود فکرکنم لایبریشون خیلی خیلی خوبه ولی برای صدا نه !(خودم تالان از لایبری ایشون توی چندتا پروژه استفاده کردم وداره هنوز کارمی کنه) بهینه نیست یکم!
          بعدش فقط وفقط با ماژول انتن دار به جواب خواهی رسید ودر ضمن اون ارسال متعددش راهم خاموش کن تابتونی باهاش صدا بفرستی ولی کیفیت نداره شبیه این رادیو های قدیمی بود که اقاجون ها با لگد می زدند توسرش ، شبیه اون می شه صداش حالا دیگه خود دانی :cry:
          ازمن می شنوی برو یک ماژول انقال صدای خوب بخر قشنگ بشین صدا بفرست حالش ببر :redface:
          به مخابرات هم علاقه داشتی یک فرسته گیرنده fm درست کن مدارهاش هم ریخته توی نت
          Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

موافقم.کلا باید از اول خودتون ماژول را راه اندازی کنید.
            یه فیلم بود قبلا دیده بودم که صدا را با lpc1768 و nrf ارسال میکرد.کیفیتش هم خوب بود.ولی دو تا ماژول نزدیک هم بود.
            آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
              موافقم.کلا باید از اول خودتون ماژول را راه اندازی کنید.
              یه فیلم بود قبلا دیده بودم که صدا را با lpc1768 و nrf ارسال میکرد.کیفیتش هم خوب بود.ولی دو تا ماژول نزدیک هم بود.
              اگه فاصله یک متر کردید وکیفتی وجود داشت....
              کلا هرچیزی برای چیزی ساخته شده است ماژول های صدا به این صورت قیمت هایی بالاتر دارند بی خود که نیست خوب
              درمورد کتابخونه هم نباید زحمات ایمانی فر جدا نادیده گرفت اگه کتابخونه ی ایشون نبود شاید هنوز توی راه اندازی این مازول بودیم :redface:
              Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

بله.من خودم از کتابخونه ی ایشون استفاده میکنم و برای بیشتر کارها مناسبه.ولی جایی که بحث سرعت مطرح باشه دیگه نباید از کتابخونه استفاده کرد.باید از صفر شروع کرد تا بشه از حداکثر قابلیت های ماژول استفاده کرد و تاخیر ها را به حداقل رسوند.
                آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

منم خیلی سعی کردم با این ماژول صدا بفرستم اما
                  امکان ارسال صوت با این ماژول ممکن نیست به دلیل محدودیت سخت افزاری این ماژول که خود دیتاشیت عنوان کرده.

دیدگاه

با سلام
                    دوستان صدا رو که می شه با این ماژول ارسال کرد و من هم این کار رو انجام دادم. مسئله سر کیفیت صدا هستش که اونم به ماژول مربوط نمی شه به ADC و DAC که استفاده می کنید مربوطه. در حال حاضر با ADC میکروکنترلرATMega8 ارسال رو انجام می دم و در گیرنده با ی DAC خارجی با شماره MCP4921 دریافت رو انجام می دم و صدا رو از طریق Speaker می شنوم و صدا کاملا واضح هستش اما کیفیت بالایی نداره و دارم روی کیفیتش کار می کنم.دعا کنید زودتر تموم شه تا برا شما هم برنامه رو بزارم
                    اینجا ماس ماست

دیدگاه

دوستان میشه علت پایین بودن کیفیت صدا رو توضیح بدید؟
                      واقعا این موضوع چه ارتباطی با ماژول داره ؟ ماژول nrf تا 32 بایت رو انتقال میده . میخواد اهنگ متالیکا باشه یا اخبار صدا و سیما .
                      اگر ریزولیشن دیتای شما بیش از 32 بایته که بعید به نظر میرسه شاید این حرف درست باشه ولی بعید میدونم.
                      پایین بودن کیفیت صدا به قسمت های دیگه مدارتون ارتباط داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym
                        با سلام
                        دوستان صدا رو که می شه با این ماژول ارسال کرد و من هم این کار رو انجام دادم. مسئله سر کیفیت صدا هستش که اونم به ماژول مربوط نمی شه به ADC و DAC که استفاده می کنید مربوطه. در حال حاضر با ADC میکروکنترلرATMega8 ارسال رو انجام می دم و در گیرنده با ی DAC خارجی با شماره MCP4921 دریافت رو انجام می دم و صدا رو از طریق Speaker می شنوم و صدا کاملا واضح هستش اما کیفیت بالایی نداره و دارم روی کیفیتش کار می کنم.دعا کنید زودتر تموم شه تا برا شما هم برنامه رو بزارم
                        شما جای adc خود میکرو خارج با دقت و رزولیشن بالا تر بزار نتیجه بهتری میرسی یا مثلا از ایکس مگا بزار adc ایکس مگا دقت خیلی بهتری داره
                        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

دوستان من هم از این پروژه شما خوشم اومده و دارم دنبالش میکنم . لطفا ادامه بدید

دیدگاه

سلام
                            میشه فایلتونو در اختیار ما هم قرار بدید؟

نوشته اصلی توسط eym نمایش پست ها
                            با سلام

دیدگاه

با سلام ببخشید که دیر به دیر جواب می دم. چالش اصلی این بود که با mega8 انجام بشه . حق با شماست با xmega رزولوشن DAC و ADC بالاتره. کسی با mega8نتیجه نگرفته!!!!
                              من روی مدار آنالوگش کار کردم و کیفیت صدا رو هم بهتر کردم . کارش که کامل تموم بشه در اختیار بقیه دوستان خواهم گذاشت.
                              اینجا ماس ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym نمایش پست ها
                                با سلام ببخشید که دیر به دیر جواب می دم. چالش اصلی این بود که با mega8 انجام بشه . حق با شماست با xmega رزولوشن DAC و ADC بالاتره. کسی با mega8نتیجه نگرفته!!!!
                                من روی مدار آنالوگش کار کردم و کیفیت صدا رو هم بهتر کردم . کارش که کامل تموم بشه در اختیار بقیه دوستان خواهم گذاشت.

منتظر هستیم ...
                                لطفا اگه توی این مدت کامل شده ، فایل ها رو بزارید .
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X