اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول NRF24L01 و نحوی ارسال و دریافت صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول NRF24L01 و نحوی ارسال و دریافت صدا

سلام به داداش گلم saeid.exe

1 - قبول ندارم - چون با مدار های FM میشه کلی میکرو رو شبکه کرد :rolleyes:
    2 - قبول ندارم - چون اگه بی امنیت بود در بیسیم های نظامی و تلفن بیسیم و.... استفاده نمی شد :agree:
    3 - قبول ندارم - چون با یه مبدل ساده میشه به کامپیوتر و موبایل و ... وصلش کرد
    4 - قبول دارم :redface:
    5 - قبول ندارم - ذخیره سازی صدا چه ربطی به باند fm و am و sw و 2.4Ghz و .... داره ؟؟ میشه ذخیره کرد!
    6 - ....
    7 - ....

باید عرض کنم که فرستنده و گیرنده های آنالوگ میتونن کد دیجیتال ارسال و دریافت کنن ولی فرستنده و گیرنده های دیجیتال نمی تونن سیگنال آنالوگ ارسال کنن! :read:

در آخر قبول دارم که ماژول هایی مثل nrf24l01 دیگه اومدن رو کار و مد شدن و برای استفاده ایده ال تران! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobin-m
      سلام به داداش گلم saeid.exe

1 - قبول ندارم - چون با مدار های FM میشه کلی میکرو رو شبکه کرد :rolleyes:
      2 - قبول ندارم - چون اگه بی امنیت بود در بیسیم های نظامی و تلفن بیسیم و.... استفاده نمی شد :agree:
      3 - قبول ندارم - چون با یه مبدل ساده میشه به کامپیوتر و موبایل و ... وصلش کرد
      4 - قبول دارم :redface:
      5 - قبول ندارم - ذخیره سازی صدا چه ربطی به باند fm و am و sw و 2.4Ghz و .... داره ؟؟ میشه ذخیره کرد!
      6 - ....
      7 - ....

باید عرض کنم که فرستنده و گیرنده های آنالوگ میتونن کد دیجیتال ارسال و دریافت کنن ولی فرستنده و گیرنده های دیجیتال نمی تونن سیگنال آنالوگ ارسال کنن! :read:

در آخر قبول دارم که ماژول هایی مثل nrf24l01 دیگه اومدن رو کار و مد شدن و برای استفاده ایده ال تران! :biggrin:
      دوست عزیز شما فرمودید از واکی تاکی بجای NRF استفاده کن !!!
      مدولاسیون FM را جایگزین GFSK کنیم تا قیمتش کمتر در بیاد oo:
      ظاهرا شما با تکنولوژی و علم شبکه بیگانه اید بهتره از همون واکی تاکی استفاده کنید :icon_razz: :applause:
      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
      // - - - - - - - - - -
      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
      // - - - - - - - - - -
      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

:smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobin-m
          من اصلا در مورد قیمت چیزی گفتم ؟؟؟ :eek: :eek: :eek:
          من چون دیدم hamidreza1378 عزیز نمی خواد با NRF کار کنه یا براش سخته گفتم از مدارات FM استفاده کنه! :agree:
          برادر گلم!سعید جان :rolleyes:
          من هم با انواع ماژول ها و باند ها و فرکانس ها کار کردم! و به این اعتقاد دارم که هر کدوم خوبی ها و ویژگی ها و توانایی هایی دارن! :read:
          اینجا که بحث روی انتقال صدا و سیگنال آنالوگ بود کارکردن با NRF یعنی چرخوندن لقمه دور سر! اونم چند دور! چون باید سیگنال آنالوگ به دیجیتال میشد که در این مسیر به دلیل prescale و سرعت محدود مبدل کیفیت و وضوح صدا کم خواهد شد! و بعد از ارسال دوباره باید به سیگنال آنالوگ تبدیل میشد! که باز هم به همان دلایل از کیفیت و وضوح صدا کم میشد! :agree:

حالا به قول شما من کهن ذهن و عقب مونده و دور از تکنولوژی! ولی اون کارخونه های مشهوری که میکروفون های بیسیم AM و FM حرفه ای چندین میلیون تومنی میسازن هم مثل من هستن؟
          آیا نیرو های نظامی حرفه ای که از شنود های AM و FM استفاده میکنن هم مثل من هستن؟
          آیا سازنده های بیسیم های فوق حرفه ای با برد چندین کیلومتر نمیتونستن بجای AM و FM از اسباب بازی هایی مثل NRF استفاده کنن؟؟ یا اونا هم مثل من عقب موندن؟؟

داداش و سرور من! من پیشنهاد می کنم یکم در مورد امواج الکترومغناطیسی و مدارات مخابراتی مطالعه فرمایین! :job: :job:
          دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم ، احتمالا وقتی حرف از ارتباط بیسیم و انتقال صوت میاد / ذخیره سازی اون هم مطرح میشه که باید از یک میکروکنترلر برای ADC / DAC ، ذخیره سازی روی حافظه و .... استفاده کرد. از طرفی فرکانس کاری FM از 88 الی 108 مگا هرتز هست و احتمال تداخل با باند رادیوویی نیز وجود داره و استفاده از مدولاسیون هایی که توانایی رمزنگاری و وظیفه ی سوار سازی سیگنال دیجیتال را دارند عاقلانه تر است.
          در بحث سوارسازی آنالوگ از مدولاسیون های AM FM PM QAM SM SSB و برای سوارسازی دیجیتال از ASK APSK CPM FSK MFSK MSK OOK PPM SK QAM SC-FDE TCM و در مخابرات طیف گسترده از CSS DSSS FHSS THSS استفاده میشود.

بهر حال این مسئله ای هست که در واقعیت وجود داره و خوشبختانه هیچ دلیلی برای بحث در این مورد نیست. لینک های زیر نیز میتونه کمک کنه. :job:

https://pro.sony.com/bbsccms/assets/files/cat/audio/brochures/digitalwirelessmicsystem_a1179a.pdf

http://www.bhphotovideo.com/c/product/428219-REG/Sony_MDRDS6000_MDR_DS6000_2_4GHz_RF_Wireless.html

http://www.amazon.com/Sony-MDR-DS6000-Wireless-Discontinued-Manufacturer/dp/B000EGJTL6

http://blog.shure.com/an-overview-of-digital-wireless-microphone-systems/

http://blog.rfvenue.com/comparing-uhf-and-24-ghz-wireless-microphones/

موفق باشید :smile:
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeid.exe
            راه اندازیش اونقدرا هم سخت نیست . شما راحت با AVR میتونی راه اندازیش کنی. ولی ارسال صوت دردسرهای خودشو داره.
            ضمنا چه صوتی میخوایی بفرستی؟
            میخوای فایل MP3 بفرستی یا اینکه از میکروفون بخونی و ارسال کنی و در طرف دیگه پخش کنی؟
            اگر اینه که باید بری سراغ پردازنده ای قوی تر مثل Xmega و ARM .
            بله من میخواهم از میکروفون بخونم وارسال کنم و در طرف دیگه پخش بشه دیگه نمی تونم ماژول رو تغییر بدم چون چهار تا دونه سفارش دادم انشاالله برام میاد نزدیگ 50هزار تومان برام اب خرد اره راه اندازی ش اسونه انتقال صوت سخته مثل نمیشه با اتمگا 128 کار کرد خیال کنم اگه بخواهم با اون ها کارکنم باید برنامه نویسی جدید یاد بگریم
            www.andishmandan-javan.com
            گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

دوست عزیز یه سر به این سایت بزن یه پروژه جالب با nrf24l01 داره
              www.ettop.ir

دیدگاه

این یک توصیح ساده و کوتاه پس این رو بخونید و کمکم کنید
                در این پروژه صوت از خروجی صوتی دستگاههای مختلف وارد ADC میکروکنترلر شده و توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو نمونه برداری می شود. در داخل ماژول مخابراتی NRF24L01 به تعداد ۶ خط ارسال ۳۲ بایتی وجود دارد در این پروژه فقط از خط لوله Pipe0 بصورت ۳۲ بایتی استفاده شده است بطوریکه ۳۲ بایت اطلاعات صوت جمع شده و به یکباره در یک زمان خیلی کوتاه ارسال میشود و سپس در طرف گیرنده اطلاعات دریافت شده و روند تولید دوباره صدا صورت میگیرد در این میان اطلاعات جدید توسط اینتراپت دریافت شده و به محض اتمام تولید اطلاعات قبلی جایگزین میگردد و این روند ادامه می یابد. در طرف گیرنده اطلاعات توسط خروجی PWM میکروکنترلر و یک تقویت کننده به صوت تبدیل می شود کیفیت صدا در حد مطلوب می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBO JAV
                  :eek: :eek:عزیز یک سری به تاپیک های مشابه بزن که در مورد راه اندازی این ماژول هست فکر کنم انتقال صوت با این ماژول کار خیلی سختی باشه
                  چون ظاهرا قبل از ارسال بید بدونی چند بیت رو میخواهی بفرستی توی تاپیک های مشابه همه گیر هستن سر ارسال یک رشته ساده
                  که از پیش تعیین شده هم هست
                  و مشخص هم هست که چند بیت دیتا قرار هست ارسال بشه
                  حالا چجوری میخواهی برای صوت اون رو راه اندازی کنی ؟؟؟!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
                  جواب رو گذاشتم پست بالایی :agree: :read:

دیدگاه

سلام در سایت همسایه ماژول ارسال صوت و تصویر وجود داره.البته فرستنده با گیرنده جداست.
                    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                      سلام در سایت همسایه ماژول ارسال صوت و تصویر وجود داره.البته فرستنده با گیرنده جداست.
                      سایت همسایه چه سایتی است ادرس دقیق بدید

دیدگاه

سلام اون عزیزی که میگه از فرستنده آنالوگ fm استفاده کن به این موضوع توجه نداره که این نوع مودلاسیون محدودیت فرکانس داره و توی فرکانس های بالا در عمل نمیشه براش مداری طراحی کرد و با این باند فرکانسی 88 تا 108 مگا هرتز هم باید برای انتشار موج آنتن نسبتا بزرگی رو برای اون قرار داد
                        که حد اقل طول آنتن حتی برای 108 مگا هرتز 60 سانتیمتر خواهد بود که تازه برابر لاندا چهارم هست پس به خوبی میشه درک کرد که این دو مقوله کلا از هم جدا هستن

دیدگاه

کسی نیست کمکم که اگه سوالی دارید بپرسید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
                            کسی نیست کمکم که اگه سوالی دارید بپرسید
                            فکر کنم به تاریخ پیوست!
                            خوب شما شروع به کار کردید؟ خود NRF را با چی راه اندازی کردید؟
                            // - - - - - - - - - -
                            // - - - - - - - - - -
                            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
                              منم میخوام همین کار رو انجام بدم با میکرو avr
                              البته من با زبان سی
                              این ماژول توی انتقال صوت خوبه و مشکلی نداره فیلمی از پخش صوتی که با این ماژول ارسال شده توی یو تیوب هست
                              لطفا به من هم کمک کنید
                              بد جور کارم گیر شده
                              ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

دیدگاه

به نظر من برای شروع شما با 2 میکرو و پروتکل SPI با سیم
                                یک واکی تاکی سیم دار درست کن
                                اونوقت که به جم و خم کار وارد شدی روی nrf کار کن
                                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X