اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل avr با ولتاژ 3.3 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل avr با ولتاژ 3.3 ولت

سلام من یه موتور با انکودر پالس بالا (400) دارم. مشکلم اینه که انکودر 3.3 ولته و میکرو و بقیه ی مدار من 5 ولت! حالا چطور به مبکرو وصلش کنم؟
    در نظر داشته باشید که روش پیشنهادی نباید تاخیر زیادی داشته باشه که بعضی از پالس های موتور جا بیافته!
    مرسی

پاسخ : مشکل avr با ولتاژ 3.3 ولت

نوشته اصلی توسط sout
    سلام من یه موتور با انکودر پالس بالا (400) دارم. مشکلم اینه که انکودر 3.3 ولته و میکرو و بقیه ی مدار من 5 ولت! حالا چطور به مبکرو وصلش کنم؟
    در نظر داشته باشید که روش پیشنهادی نباید تاخیر زیادی داشته باشه که بعضی از پالس های موتور جا بیافته!
    مرسی
    اولا که بنده فکر میکنم برای فعال سازی وقفه مشکلی ندارین و همین طورر یک منطقی بالای 2.5 ولت در نظر گرفته میشه در سطح ttl ولی در عمل کمی متفاوته .... و باید قاعدتا بتونید با 3.3 یک منطقی بخونید

ولی با این حال میتونید ی اپتوکوپلر فرکانس بالا بذارید البته 400 هرتز که فرکانس بالایی حساب نمیشه ....برای تغییر سطح منطقی مورد نظرتون خیلی ساده ....
    اپتو با 3.3 فعال بشه و با 5 ولت میکرو رو تحریک کنید
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

پاسخ : مشکل avr با ولتاژ 3.3 ولت

نمیدونم دقیقا از کدوم میکروکنترلر AVR استفاده می کنید.اما معمولا میکروهای AVR پنج ولتی برای اینکه سطح منطقی 3.3 ولت رو به عنوان ورودی دریافت کنند مشکلی ندارند.مثلا برای mega32 داریم VIH min=0.6Vcc که با فرض تغذیه 5 ولتی 3=VIH min خواهد بود که از 3.3 ورودی کمتره و مشکلی پیش نمیاد.

در حالت کلی برای تبدیل سطح ولتاژ 3.3 به 5 میتونید از بافر های با خروجی open collector مثل 7407 استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X