اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پروژه ارتباط بین تلفنها با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت پروژه ارتباط بین تلفنها با میکرو

سلام
    این پروژه به این صورته که 3 تا تلفن به میکرو وصل میشن و بعد هر کدوم از تلفن ها یه شناسه خاص دارن به عنوان مثال 1 و 2 و 3
    اگه تلفن 1 عدد 2 رو وارد کرد به تلفن 2 وصل بشه ... به همین صورت در مورد بقیه تلفن ها هم جواب میده...

حالا سوال من :
    1- یک مدار معرفی کنین که بتونم خط تلفن رو به میکرو وصل کنم؟
    2-چجوری ارتباط صوتی 2 تلفن رو برقرار کنم؟
    *****عیب جامعه این است که همه می خواند آدم مهمی باشند ولی هیچ کس نمی خواهد فرد مفیدی باشد.*****
    http://electerodl.ir/forum

پاسخ : ساخت پروژه ارتباط بین تلفنها با میکرو

نوشته اصلی توسط ehsan2774
    سلام
    این پروژه به این صورته که 3 تا تلفن به میکرو وصل میشن و بعد هر کدوم از تلفن ها یه شناسه خاص دارن به عنوان مثال 1 و 2 و 3
    اگه تلفن 1 عدد 2 رو وارد کرد به تلفن 2 وصل بشه ... به همین صورت در مورد بقیه تلفن ها هم جواب میده...

حالا سوال من :
    1- یک مدار معرفی کنین که بتونم خط تلفن رو به میکرو وصل کنم؟
    2-چجوری ارتباط صوتی 2 تلفن رو برقرار کنم؟
    اگه میخای روی پالس های تلفن کار کنی میتونی از mt8870 یا ای سی های مشابه که روی پالس های تلفن کار میکنن استفاده کنی مداراتش هم تو نت زیاد هست
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
      اگه میخای روی پالس های تلفن کار کنی میتونی از mt8870 یا ای سی های مشابه که روی پالس های تلفن کار میکنن استفاده کنی مداراتش هم تو نت زیاد هست
      من یه مدار درآوردم نمیدونم جواب میده یا نه عکسشو میزارم... بگین جواب میده یا نه؟؟؟؟
      لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...

بحث من بیشتر رو قسمت اتصال تلفن مدار هست که آیا جواب میده یا نه؟؟؟
      یه وقت نزنه بسوزونه مدارو....!!!!!!؟؟؟؟؟
      *****عیب جامعه این است که همه می خواند آدم مهمی باشند ولی هیچ کس نمی خواهد فرد مفیدی باشد.*****

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت پروژه ارتباط بین تلفنها با میکرو

من یه مدار درآوردم نمیدونم جواب میده یا نه عکسشو میزارم... بگین جواب میده یا نه؟؟؟؟
        لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...

بحث من بیشتر رو قسمت اتصال تلفن مدار هست که آیا جواب میده یا نه؟؟؟
        یه وقت نزنه بسوزونه مدارو....!!!!!!؟؟؟؟؟
        نه مشکلی نیست دقیقا از همین مدار استفاده میکنن و مشکلی نداره خروجی های q هم واسه کد هر پالس
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت پروژه ارتباط بین تلفنها با میکرو

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
          نه مشکلی نیست دقیقا از همین مدار استفاده میکنن و مشکلی نداره خروجی های q هم واسه کد هر پالس
          با سلام ممنون از جواب تون...
          سوال دیگه که ذهنمو درگیر کرده اینه که چجوری باید تلفن رو به این مدار وصل کنم... باید همونطور که تلفن به پریز هست باید 2 سیم رو در مسیرش قرار بدم یا نه یه روش خاص هس واسه این کار...
          ---------------------------------------------------------------------------------\\\
          ویرایش:
          خوب تونستم تلفنو بهش با همین مدار وصل کنم و جواب گرفتم

اضافه شده در تاریخ :
          سوال بعدی :
          چه روشی واسه اینکه بتونم سه تا تلفنو طوری به هم وصل کنم که بتونم اونو را با هم سوییچ کنم وجود داره؟؟؟؟

یکی از دوستان روش I2C رو بهم پیشنهاد داد
          یکی میدونه این پرتوکل چه جوری هس؟
          من یه جا خوندم که تو این روش بیشتر از 80 سانتی متر نمیشه جواب گرفت( 80 سانتی متر طول سیم دستگاه تا میکرو)

کسی می تونه یه خورده کمکم کنه والا موندم چیکار کنم...

دیدگاه

نمی خواد از روش I2c استفاده کنم... من یک روش دیگه به ذهنم رسیده که با هم بررسی کنیم ببینید اصلا جواب میده یا نه.... ( به نظر خودم که جواب میده خخخخ)
            خوب این روشم به این شکله که :
            1) 3 تا تلفن رو به مدار 8870 که بالا اومده وصل کنیم و بجای LED ها به میکرو وصل کنیم.
            2)3 تا رله به سه خروجی دیگه میکرو وصل کنم ( که بتونم بین تلفن ها سوییچ کنم)
            3) برنامه نویسیش رو هم ( که بلد نیستم و شما کمکم می کنید انشالله)فک می کنم اینطوری باشه که :
            الف )میکرو یه جوری بفهمه که کدوم پایه هاش یک شدن و بعد از روی همین یه جوری بفهمه که تلفن1 بوده بعنوان مثال:
            تلفن 1 شماره 2 رو به صورت DTMF می فرسته بعد توسط 8870 باینری میشه و داده میشه به پایه های میکرو ( مثلا پورت B ) و بعد در برنامه مشخص
            می کنیم که پورت B یعنی تلفن 1 ( که من رو این قسمتش مشکل دارم) و توسط یه دستوری کد باینری رو بخونه ( که بازم رو اینم مشکل دارم ) و اگر 2 بود
            رله شماره 2 رو وصل کنه ؟؟؟؟
            بنظرتون این برنامه جواب میده ؟؟؟؟ اگه جواب میده قسمت هایی که توش مشکل دارم کمکم کنین....
            من می خوام این پروژه رو بعنوان پروژه دانشگاهم ارایه بدم ممنون میشم کمکم کنید...

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              فوق العاده کنگ نوشتی من که زیاد متوجه نشدم ، اگه منظورت یه دستگاه سانتراله که چندتا خطه تلفنو به چنتا گوشی مالتی پلکس کنه و یا نه فقط یه دستگاهه سویچینگه بین چندتا گوشی (مثلا 3 تا) !!!؟
              یه کتاب به اسم 11 پروژه AVR فکر می کنم انتشارات موج آبی چاپ کرده باشه این پروژه اومده البته باید بگم به صورت خیلی ابتدایی پروژه کار شده اما شما که لیسانست برق - مخابراته میتونی راحت تغییرش بدی فکر می کنم این کتاب مفید باشه توشم کلی Document مخابراتی و ... قرار دادن
              You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان حسینی
                سلام دوست عزیز
                فوق العاده کنگ نوشتی من که زیاد متوجه نشدم ، اگه منظورت یه دستگاه سانتراله که چندتا خطه تلفنو به چنتا گوشی مالتی پلکس کنه و یا نه فقط یه دستگاهه سویچینگه بین چندتا گوشی (مثلا 3 تا) !!!؟
                یه کتاب به اسم 11 پروژه AVR فکر می کنم انتشارات موج آبی چاپ کرده باشه این پروژه اومده البته باید بگم به صورت خیلی ابتدایی پروژه کار شده اما شما که لیسانست برق - مخابراته میتونی راحت تغییرش بدی فکر می کنم این کتاب مفید باشه توشم کلی Document مخابراتی و ... قرار دادن
                سلام
                ممنون از کمکت
                من این کتاب رو ندارم اگه داری میتونی صفحاتش رو عکس بگیری و برام بفرستی ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز و با آرزوی موفقیت
                  ممنون از کمکت
                  من این کتاب رو ندارم اگه داری میتونی صفحاتش رو عکس بگیری و برام بفرستی ؟؟؟؟
                  دوست عزیز از نظر اخلاقی ، شرعی ، عرفی و ... از عکس گرفتن و انتشار اون بدون کسب اجازه انتشارات محترم معذورم فکر میکنم از نظر آیین نامه خود انجمن هم خلاف محسوب میشد.
                  ای کاش به جای پیشنهاد فوق میفرمودید کتاب رو دوباره مطالعه کنید و خلاصه ای رو در این تاپیک قرار دهید
                  You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان حسینی
                    سلام دوست عزیز و با آرزوی موفقیتدوست عزیز از نظر اخلاقی ، شرعی ، عرفی و ... از عکس گرفتن و انتشار اون بدون کسب اجازه انتشارات محترم معذورم فکر میکنم از نظر آیین نامه خود انجمن هم خلاف محسوب میشد.
                    ای کاش به جای پیشنهاد فوق میفرمودید کتاب رو دوباره مطالعه کنید و خلاصه ای رو در این تاپیک قرار دهید
                    درسته... اگه امکان داره یه مطالعه ای داشته باشین و برام توضیحش بدین...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X