اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع برنامه نویسی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع برنامه نویسی AVR

با سلام به همگی و تشکر از آقا حامد من یک سوال داشتم آیا امکانش هست در دستور شرط شرط را ست شدن یکی از پایه های پورتهای میکرو بگیری یا نه مثل نمونه زیر

IF PORTA = 1 THEN GOTO AMIR
    البته میدونم PORT برای خروجی گرفتن ولی چیزی به ذهنم نرسید با تشکر

دیدگاه

امکانش هست. فقط تو بیسیک برای استفاده از پایه ها به صورت ورودی تو برنامه باید از Pin استفاده کرد. مثلا اینجوری:

... If Pina=1 then Goto
      فقط دقت کن که این شرط یعنی پایه A.0 =1 و بقیه پایه های پورت A صفر باشن.

دیدگاه

سلام از راهنمایی ممنون هستم من توی یک سایت خرید کتاب سرچ کردم کتاب آقای علی کاهه را یافتم اما از موریس مانو 3 کتاب به نام طراحی دیجیتال وجود دارد من باید کدام را تهیه کنم ؟ اینم لیک سایتش یکم طولانی ببخشید . :biggrin: :biggrin: :biggrin:

http://www.adinebook.com/gp/search/466-6616016-7667596?search-alias=books&author=%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8 %B3+%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%88&select-author=author-exact&title=%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8% A7%D9%84&select-title=title-words-begin&publisher=&isbn=&node=&dateo p=before&dateyear=1387&chooser-sort=salesrank&mysubmitbutton1.x=35&mysubm itbutton1.y=10

دیدگاه

اگه برنامه نویسی AVR می خوای کتاب موریس مانو به دردت نمی خوره. برای طراحی دیجیتال و معماری کامپیوتر مفهومات اولیه موریس مانو کتاب خوبیه.

دیدگاه

پس فعلاً به همون اولی اکتفا کنم راستی برای اینکه در برنامه نویسی حرفه ای بشی جند سال باید کار کنی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Little Amateur
              پس فعلاً به همون اولی اکتفا کنم راستی برای اینکه در برنامه نویسی حرفه ای بشی جند سال باید کار کنی ؟
              سلام.

برای حرفه ای شدن در کار برنامه نویسی برای AVR باید زیاد کار کرد. . . . ( کار نیکو کردن از پر کردن است ) اما زمان زیاد دخیل نیست. می شه در عرض 3 - 4 ماه حرفه ای شد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Little Amateur
                برای حرفه ای شدن..باید برای خودت پروژه تعریف کنی و برنامه رو بنویسی طوری که با بیشتر دستورات کار کنی.. کمتر از 6 ماه..(باید وقت بذاری) ماشاالله شما جوونا استعدادشو دارید. :agree:
                www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsix-linux
                  خیلی ممنون که جواب دادید :biggrin:
                  اما از پایتون هم میشه استفاده کرد با استفاده از ابزارهایی مثل pyMITE و pyastara و pyET
                  parsix-linux عزیز ، چیزای جالبی معرفی کردی. مرسی :smile:
                  تا حالا با یکی از اینا کار هم کردی ؟
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X