اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فانکشن ژنراتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فانکشن ژنراتور

سلام
    دوستان من خیلی تو نت گشتم اما نتونستم ی پروژه خوب و کامل در مورد ساخت فانکشن ژنراتور پیدا کنم اگه هم باشه ب زبان c اگه کسی اطلاعاتی در مورد نحوه کار و نوشتن کد هاش داره لطفا کمکم کنه(یه توضیح مختصر و کلی بگه شاید تونستم بنویسم و شماتیکشو بکشم)
    :read:
    من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

پاسخ : فانکشن ژنراتور

مشخصات مورد نظر چیه؟چیپ های زیادی هست که این کار رو انجام میدن.
    XR2206 رو گوگل کن. توی بازار هم میشه به قیمت زیر 10 هزار تومان پیداش کرد.

دیدگاه

میخام در حد یه پروژه دانشجوویی باشه!!
      بعدشم مشکل بزرگ من برنامه ش!!اگه بدونم ساختار برنامه اش چیه شاید بتونم بنویسم!البته تو بسکام

دیدگاه

سلام عزیز اگر شما میخواهی با میکرو کنترولر بسازی که کارت کمی مشکل هست
        چون علاوه بر برنامش باید از یک سری فیلتر ها هم استفاده کنی ،چون فانکشن ژنراتور ها همه حداقل 3 شکل موج رو تولید میکنن ولی با میکرو کنترلر شما فقط میتونی شکل موج مربعی رو درست کنی مگر این که از میکرو کنترلر هایی که دارای خروجی آنالوگ هستن مثل XMAG و برخی از میکرو های ARM استفاده کنی و برای اون هم باید توان برنامه نویسی بالایی داشته باشی ولی اگر میتونی بدون میکرو کنترلر بسازی و ازت قبول میکنن به این لینک مراجعه کن
        البته با میکرو هم اگر بخواهی من میتونم کمکت کنم ولی فقط PIC چون بقیه رو بلد نیستم باشون کار کنم موفق باشی
        http://cld.persiangig.com/download/4k5854/dl

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad brave
          بعدشم مشکل بزرگ من برنامه ش!!اگه بدونم ساختار برنامه اش چیه شاید بتونم بنویسم!البته تو بسکام
          نیاز به میکرو کنترلر نداره.
          http://electronics-diy.com/Function_...tor_XR2206.php
          http://www.rhelectronics.net/store/d...rcuit-explane/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط "میلاد"
            من هم همون رو میگم البته اگر برای پروژه دانشجویی بخواهد باید ببینه استادش چی میگه بعضی استاد ها گیر میدن به میکرو
            تازه بدون میکرو دقیق تره به نظر من :nice:

دیدگاه

مرسی دوستان ک راهنماییم کردین
              بله مهمه حتما باید با میکرو باشه

دیدگاه

سلام چه میکرویی باشه فرق میکنه یا نه ؟؟؟
                اصلا خودت میکرو کار کردی ؟؟؟
                اگر کار کردی چه میکرویی بوده ؟؟
                چقدر وقت داری برای تحویلش ؟؟
                من فقط PIC رو بلدم اون هم بیسیک به دردت میخوره ؟؟
                رنج فرکانسش از چقدر تا چقدر باشه کافی ؟؟
                برای شکل موج های دیگش میخواهی چکار کنی ؟؟
                خودت میتونی فیلتر ها رو طراحی کنی ؟؟؟
                چقدر سوال پرسیدم

دیدگاه

مگاش مهم نیست 16 یا 32
                  بله کار کردم خودم مدار طراحی میکنم
                  در حد 2 یا 3 روز
                  رنجش خیلی مهم نیست یعنی محدودم نکرده
                  شکل دیگه میشه فیاتر پایین گذر بذارم واسه سینوسی ولی اونم برش داره خیلیم داره
                  فیلتر هم تا حدودی بلدم

دیدگاه

عزیز من که گفتم AVR بلد نیستم و فقط با PIC کار میکنم
                    این شماتیکش هست توی این آدرس ببین به دردت میخوره اگر میخوره برنامش رو هم مینویسیم
                    کلا یک سلکتور داره که رنج رو تایین میکنه و یک ولم داره که از مینیموم اون رنج تعیین شده تا ماکس همون رنج فرکانس خروجی رو تغییر میده
                    تغییر شکل موج رو هم باید با فیلتر انجام بدی که البته من فیلتر ها رو طراحی نکردم هنوز
                    اگر به دردت میخوره برنامه نویسیش رو شروع کنیم
                    http://cld.persiangig.com/download/kZ9hfb/dl

دیدگاه

شماتیک دیدم ولی این ماله pic!!
                      میشه ی توضیح کلی راجب برنامه بدی؟؟(ن اینکه دستورها رو فقط بگو برنامه شو چ جوری مینویسن!!)
                      یه برنامه c دارم ولی خیلی سر در نمیارم
                      راستی دستتم درد نکنه یاشا!

دیدگاه

با استفاده از بار گذاری تایمر داخلی و وقفه های نرم افزاری
                        شما باید یک متغیر تعریف کنی و مقدار اوله او متغیر به وسیله ADC میکرو و حالت قرار گیری سلکتور تایین رنج فرکانسی ، تایین کنی و بعد مقدار این متغیر رو به رجیستر تایمرت نسبت بدی و بعد یک حلقه وقفه بنویسی برای تایمرت که هر موقع تایمی که بارگذاری کردی تموم شد مثلا فلان پین از فلان پورت رو 1 کنه و مقدار تایمر رو 0 کنه و دباره وقتی تام تموم شد پین رو 0 کنه
                        این جوری روی اون پین یک موج مربعی با دیوتی سایکل 50 % و با زمان تناوب تحت کنترل خواهی داشت البته فانکشن ها دیوتی سایکل رو هم تغییر میدن ولی اینش دیگه خیلی پیچیده میشه
                        که شما همین رو هم بتونی بنویسی و انجام بدی توی این زمان کوتاه شاه کار کردی
                        در ضمن یک توصیه برادرانه برات دارم زیاد دنبال چیز های آماده نباش مخصوصا کد چون خیلی هاش سره کاری عزیز موفق باشی :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBO JAV
                          با استفاده از بار گذاری تایمر داخلی و وقفه های نرم افزاری
                          شما باید یک متغیر تعریف کنی و مقدار اوله او متغیر به وسیله ADC میکرو و حالت قرار گیری سلکتور تایین رنج فرکانسی ، تایین کنی و بعد مقدار این متغیر رو به رجیستر تایمرت نسبت بدی و بعد یک حلقه وقفه بنویسی برای تایمرت که هر موقع تایمی که بارگذاری کردی تموم شد مثلا فلان پین از فلان پورت رو 1 کنه و مقدار تایمر رو 0 کنه و دباره وقتی تام تموم شد پین رو 0 کنه
                          این جوری روی اون پین یک موج مربعی با دیوتی سایکل 50 % و با زمان تناوب تحت کنترل خواهی داشت البته فانکشن ها دیوتی سایکل رو هم تغییر میدن ولی اینش دیگه خیلی پیچیده میشه
                          که شما همین رو هم بتونی بنویسی و انجام بدی توی این زمان کوتاه شاه کار کردی
                          در ضمن یک توصیه برادرانه برات دارم زیاد دنبال چیز های آماده نباش مخصوصا کد چون خیلی هاش سره کاری عزیز موفق باشی :job:
                          مرسی از راهنماییت منم مثل تو هم عقیده ام از این اماده ها نمیتونم زیاد سود کنم
                          ولی اینی ک گفتی بجای این همه کار میتونم با pwm و تایمر با مقدار 127.5 موج مربعی درست کنم دیوتیشم 50!!
                          تقریبا مشکل من با اون یکی شکل موج هاست(سینوسی و مثلثی و..)
                          ی مشکل دیگه هم عدم کنترلم رو فرکانس دلخواه یعنی فرکانس دلخاه ایجاد کنم!
                          (البته با دوتا فیلتر متفاوت سینوسی و مثلثی ایجاد کردم هدفم ایجاد با میکرو)

دیدگاه

این لینک شاید بدردت بخوره

http://electro-nic.ir/index.php/avr-...ignalgenerator
                            اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid_Zamanian
                              این لینک شاید بدردت بخوره

http://electro-nic.ir/index.php/avr-...ignalgenerator
                              مرسی
                              دیدم ولی یکم مشکل داره انگار مثلا تنظیم میکنم رو سینوسی ولی خروجی همچنان صفر!!!!
                              با بسکام نمیشه نوشت؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X