اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط spi با کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط spi با کامپیوتر

سلام
    من احتیاج دارم که ۴ یا ۸ یا ۱۶ تا ارتباط spi با سرعت بالا یعنی ۴ مگاهرتز یا بیشتر برقرار کنم آیا راه کاری وجود داره که بتونم با کامپیوتر و یا برد واسط مثلا تبدیل یو اس پی به اس پی ای این ارتباط برقرار کنم یا باید حتما از یه برد واسط استفاده کنم؟
    ممنون

پاسخ : ارتباط spi با کامپیوتر

spi؟
    کامپیوتر قدیمیا خروجی rs232 داشت.(لپتاپا که الآن نداره تا یه دو سال دیگم از رو مادر بردا بر می دارن)
    قطعا یه برد واسط می خوای
    اما یه سوالی؟
    چرا نمی ری سراغ شبکه؟

دیدگاه

سلام
      مشکلی با برد واسط ندارم اگه یه برد شبکه ام باشه مشکلی نیست بهترم هست اما درنهایت اون بردی که میخواد کنترل بشه کنترلش spi هست و احتیاج دارم که با spi بهش دیتا بدم

دیدگاه

با سلام و درود
        میتونی برای برد واسط از میکروکنترلر همراه با چیپ شبکه ENC2860 که دارای اینترفیس ارتباطی SPI میباشد استفاده کنید
        You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون فقط یه سوال این چیپ نحوه ارتباطش به چه شکله یعنی هر اطلاعاتی توی ورودی ارسال بشه توی خروجی به صورت spi ارسال میشه؟
          چون ما این برد برای ارسال تصویر روی یه سری پیکسل که مشابه تلویزیون شهری هست می خوایم یعنی یه سری پیکسل که به هم متصل شدن و تصویر شیفت میدن وآ‌نمایش میدن و تصویر از کامپیوتر روی پیکسل ها نمایش داده میشه. به نظر شما این چیپ این کاروآ‌انجامآ‌میده؟

ممنون تز کمکتون

دیدگاه

همان روش خودتان مناسب است و چیپ هایی جهت تبدیل USB به SPI وجود دارند که همانند FT220X و بصورت ماژول هم در آدرس زیر :
            http://www.ftdichip.com/Products/Modules/DevelopmentModules.htm

و یک نمونه دیگر که از در داخل کشور موجود است :

http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20%D9%85%D8%A8%D8%A F%D9%84%20USB%20%D8%A8%D9%87%20ISS/

این هم دیتا شیت قطعه ماژول فوق :

http://roboeq.ir/files/id/891/name/usb-iss.pdf/

نوشته اصلی توسط سامان حسینی
            با سلام و درود
            میتونی برای برد واسط از میکروکنترلر همراه با چیپ شبکه ENC2860 که دارای اینترفیس ارتباطی SPI میباشد استفاده کنید
            پیشنهاد فوق کاملا نادرست است. چون آی سی فوق نیاز به برنامه نویسی سمت میکرو داشته تا بتوان آی سی را راه اندازی نمود و سپس به کتابخانه ای نیاز دارید که یکی از پروتکلهای استاندارد شبکه مثلTCP/IP و یا UDP و ... را پیاده سازی کنید و عملا شما نیاز به میکرو برای راه اندازی آن دارید. و دقت داشته باشید که آی سی فوق برای یک میکرو قابل استفاده است و نه چندین میکرو بصورت همزمان.
            همانطور که خودشان هم اشاره داشتند آی سی فوق برای شبکه است که اینترفیس SPI دارد و این آی سی مبدل نیست.

من قبلا مشابه اینکار شما "نمایش تصاویر توسط کامپیوتر بر روی پیکسل های متعدد" را انجام دادم که پروژه نورپردازی نمای برجی در کرج بود. معمولا باید پروتکل درست و دقیقی را پیاده سازی کنید تا کوچکترین خطایی رخ ندهد.

موفق باشید.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

سلام
              خیلی ممنون کار ما خیلی شبیه کار شماس این تبدیل خیلی خوبه اما ظاهرا حداکثرآ‌سرعتش 3mz که برای کار ما کمه الان با میکرو atmega128 و فرکانس ۱۶ همین مقدار داریم ارسال میکنیم که یه مقدار تصویر کند لود میشه ایدال ما اینه که به سرعت ۱۶ مگا هرتز برسیم حالا یا باید اطلاعات بریزیم روی یه مموری بعد با spi ارسال کنیم که الان این کار انجامآ‌دادیم یا مستقیم با کامپیوتر ارسال کنیم که خیلی کارمونو بیشتر راه میندازه وآ‌کنترلمون بیشتر میکنه اما فکر کنم اگه اینجور نشه با ایکس مگا بتونم با ۱۶ مگاهرتز اطلاعات ارسال کنم البته یه مقدار ام سرعت برای خوندن از مموری کند میشه
              اگه تجربه مشابه داشته باشین خیلی کمک میکنین دستتون امآ‌درد نکنه ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X