اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن ATmega8 SMD بر روی برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرم کردن ATmega8 SMD بر روی برد

سلام
    برای پروگرم کردن میکرو روی برد چ کاری باید کرد؟؟
    شنیدم میشه با بعضی از پایه های میکرو این کارو کرد (پایه های vcc,gnd,mosi,miso,sck)
    ولی پروگرمر من(مارکش Extream) علاوه بر پایه های بالا دوتا پایه دیگه به نام های CLK و RST هم داره
    تو دیتاشیت ATmega8 گشتم اسمی از این دو پایه نبود
    اگه کسی میدونه این پایه ها چی هستن لطفا از گفتن دریغ نکنه
    با تشکر

http://s6.picofile.com/file/8192022792/20150604_184053.jpg اینم عکسش

پاسخ : پروگرم کردن ATmega8 SMD بر روی برد

clk یعنی clock که نمیدونم ماجراش چیه !
    RST یعنی ریست که میکرو یه پایه به این نام داره .
    اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

با سلام
      دوست عزیز شما برای پروگرام کردن فقط به پنج پایه(vcc,gnd,mosi,miso,sck)نیاز دارید البته تو اتمگا
      اون پایه هم به احتمال زیاد واسه اعمال کلاک مجزا در صورت نتظیم کلاک میکرو تو حالت کریستال خارجی تعبیه شده بازم من اگه اشتباه میکنم اساتید تصحیح کنن :rolleyes:

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90693.0

دیدگاه

باسلام
          خیلی ممنون از توجهتون
          من در اولین فرصت این کارایی رو که فرمودید رو انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
            با سلام
            دوست عزیز شما برای پروگرام کردن فقط به پنج پایه(vcc,gnd,mosi,miso,sck)نیاز دارید البته تو اتمگا
            اون پایه هم به احتمال زیاد واسه اعمال کلاک مجزا در صورت نتظیم کلاک میکرو تو حالت کریستال خارجی تعبیه شده بازم من اگه اشتباه میکنم اساتید تصحیح کنن :rolleyes:
            دوستمون درست میگن.البته پایه ریست هم نیاز داری که با یکی از پایه ها در atmeg8 ادغام شده و حتما باید وصل باشه تا پروگرم بشه

دیدگاه

سلام دوستان من دیدم بهترین جا واسه پرسیدن سوالم اینجاست....من میکرو Atmega8smd و پروگرامر هاتل .وقتی میخوام برنامه بریزم روی میکرو برنامه اجرا نمیشه!مثلا یه چشمک زن ساده !ولی وقتی در حال پروگرام هست چندبار چشمک میزنه و دیگه نمیزنه!
              انگار فقط وقتی در حال پروگرام شدنه قابلیت اجرا برنامه رو داره!
              لطفا کمک کنید تا فردا باید تحویل بدم پروژمو :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hero.seller17
                سلام دوستان من دیدم بهترین جا واسه پرسیدن سوالم اینجاست....من میکرو Atmega8smd و پروگرامر هاتل .وقتی میخوام برنامه بریزم روی میکرو برنامه اجرا نمیشه!مثلا یه چشمک زن ساده !ولی وقتی در حال پروگرام هست چندبار چشمک میزنه و دیگه نمیزنه!
                انگار فقط وقتی در حال پروگرام شدنه قابلیت اجرا برنامه رو داره!
                لطفا کمک کنید تا فردا باید تحویل بدم پروژمو :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
                به احتمال زیاد پایه هایی که برایه ارتباط با پروگرمر هست رو رویه برد ازش استفاده کردی و پروگرمر نمیتونه ارتباط بگیره
                اگر مقاومت pullup گذاشتی رویه پایه هایه پروگرمر بردار led رو هم بردار

دیدگاه

شماتیک بذارید.میکرو پروگرمر میشه؟
                  آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X