اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با 7 سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با 7 سگمنت

سلام
    میخواستم بدونم میکرو برای روشن کردن 6 سون سگمنت ، بصورت مالتب پلکس شده ، در صورتی که فقط پایه مشترک رو با ترانزیستور تقوبت جریان کنم، آیا avr توانایی جریان دهی به پایه های a تا g رو داره؟
    یعنی میتونن مستقیم وصل بشن به پایه های avr؟(چون این پروژه آبرو در میونه ، گفتم مشودت کنم بعد بسازم ...)
    ممنون.
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

پاسخ : مشکل با 7 سگمنت

وقت بخیر

اگر 7 سگمنت کوچیک و جریان کم باشه در خدود 10 میلی آمپر ، میکرو میتواند.

دیدگاه

سون سگمنت از این 0.5 اینچیها هست ....
      جواب میده ؟؟
      اگه جواب بده دیگه نمیخوام N تا ترانزیستور بزنم .....
      اگه راه کم حجم و مطمین برای جریان دهی بهتر دارین بگین ...
      ممنون ...

دیدگاه

ببین سگمنت هات با چند ولت روشن میشن اگه ولتاژت در حدود 2 3 باشه اره وای اگه سگمنت هات 12 باشن ن
        من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

n تا ترانزیستور !
          چه خبره .

جواب میده . فقط به pnp یا npn بودن ترانزیستورتون توجه کنید.
          در ضمن اگه از این محافظ ارزونها دارید همین الان بازش کنید . اصلا ترانزیستور نزاشته !!!!!!! به جای 8 تا مقاومت تو خطوط داده فقط 3 تا مقاومت تو پایه مشترک گذاشته !!!
          یهنی از همه چی توش زدن !!!!
          اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
          کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

آره دقیقا همینطوره ....
            از همه چیش زدن .... تازه ، این محافظی که من دارم ، توش یه 7805 استفاده شده که به دلیل گند کاری های متعدد (تو طراحی و مونتاژ و ...) با چسب حرارتی کاملا رو هوا نصب شده و از پایه هاش با سیم وصل کردن به نقاط مورد نظر ....
            حالا از بحث منحرف نشیم ....
            ولتاژ سگمنتهاش در حد 2-3 ولته و 6 تا هم سون سگمنت تکی دارم که باید مالتی پلکس شده رفرش بشن ...
            میکرو از پسشون برمیاد بدون واسه ای مثل ترانزیستور؟؟
            مدارمو بزنم ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pars_paya
              آره دقیقا همینطوره ....
              از همه چیش زدن .... تازه ، این محافظی که من دارم ، توش یه 7805 استفاده شده که به دلیل گند کاری های متعدد (تو طراحی و مونتاژ و ...) با چسب حرارتی کاملا رو هوا نصب شده و از پایه هاش با سیم وصل کردن به نقاط مورد نظر ....
              حالا از بحث منحرف نشیم ....
              ولتاژ سگمنتهاش در حد 2-3 ولته و 6 تا هم سون سگمنت تکی دارم که باید مالتی پلکس شده رفرش بشن ...
              میکرو از پسشون برمیاد بدون واسه ای مثل ترانزیستور؟؟
              مدارمو بزنم ؟؟
              من برا یه دونه برنامه نوشتم. اصلا7805 نداشت . رگولاتور زنری بود . oo:

7 سگمنت های کوچیک ( همین دم دستیهای خودمون ) با 10 میلی امپر نورشون خوبه .
              شما فکر کن عدد 8 نمایش داده بشه . پورت میکرو میتونه 80 میلی امپر بده . ولی یه پایه نمیتونه 80 میلی sink کنه . بنا بر این بهش فشار میاد.
              اگه از 10 میلی کمتر بگیریم نور کم میشه .
              حالا تو محافظ ها چطوری این کار رو میکنن ؟
              اولا هر پایه فقط چند میلی ثانیه از 20 میلی ثانیه رو روشنه ( 20 میلی زمان رفرشه )
              دوم بهش فشار میاد. این تایید نشدست . قطعا از عمر مفیدش کم میشه .

شما میتونی از ترانزیستور استفاده کنی یا میتونی از uln2003 استفاده کنی.
              اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
              کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

دوست عزیز اگر فکر میکنی جریان بیشتری احتیاج داری به جای n تا ترانزیستور از یک uln2003 استفاده کن

دیدگاه

آرایه در کتابخانه کدویژن

سلام
                  من یک هدر فایل درست کردم (یک کتابخانه) که این کتابخانه یک عدد بعنوان ورودی میگیرد و درون یک آرایه قرار میدهد این آرایه ده عضو دارد و میانگین این ده عضو بعنوان خروجی به تابع اصلی برگردادنه میشود. در برنامه اصلی نیز یک آرایه که 37 عضو ثابت دارد وجو دارد. مشکل این است که عضو اول و دوم و سوم آرایه اصلی مقدارش با عضو 4و5و6 یکی میشود در حالیکه مقدار عضو اول و دوم و سوم با عضو 4و5و6 فرق دارد لازم به ذکر است که آرایه تابع اصلی از نوع Char و آرایه تابع کتابخانه از نوع Long int می باشد.(اگر تعداد آرایه تابع کتابخانه را به بیش از 13 عضو تغییر بدهم آرایه تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد.)مطلب دیگر این است که اگر تابع کتابخانه فراخوانی نشود عضو اول و دوم و سوم تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X