اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پورت های سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پورت های سریال

سلام
    من کابر جدید تو حوزه AVR هستم
    اما سوال :
    SPI رو میشه مفهومی بم تو ضیح بدید؟یه دیاگرام تو دیتاشیتای avr هستش ک نمیفهمم.
    وLSB و MSB چیه؟؟؟
    فقط لطفا سریعا ب دادم برسید که دارم میمیییییرم! 20م المپیاد مهارت دارم :cry: :cry: :cry:

پاسخ : پورت های سریال

توی پروتکل SPI چند تا مفهوم هستش:
    1. ارتباط همزمان هست. یعنی یک کلاک لازمه تا معیار انتقال دیتا باشه.
    2. ارتباط دو طرفه هستش و یک طرف Master و یک طرف slave هستش. تامین کلاک ارتباط به عهده master هستش.
    3. توی هر لبه بالارونده (یا پایین رونده) یک بیت از master به slave و بالعکس منتقل میشه.
    4. برای راحتی یک شیفت رجیستر رو تو دو سمت در نظر بگیرید. با هر لبه کلاک، یک بیت وارد شیفت رجیستر میشه و همزمان یک بیت خارج میشه. بیت خارج شونده اول می تونه بیت کم اهمیت باشه (LSB) یا پراهمیت ترین باشه (MSB).

قصه پایانی : با توجه به قصه های گفته شده و نگاه به بلوک دیاگرام داخل دیتا شیت هر قطعه ای که SPI رو ساپورت می کنه، می تونی طرز عملکردش رو بفهمی. کلا این ارتباط SPI بر پایه خسیس بازی هستش !! یعنی هر دو طرف همزمان یک بیت به هم میدند. پروتکلش هم 8 بیت تا 16 بیت هست معمولا.
    پ.ن. این ارتباط جزو ارتباط های پر سرعت هستش. مثلا برای ارتباط با کارت حافظه میشه تا 25MHz بالا بردش.
    ---------
    .
    .
    ...........

دیدگاه

پاسخ : پورت های سریال

سلام
      دوستان منم از پروتکل spi استفاده می کنم می خام دوتا میکرو بهم اتباط بدم بطوریکی اولی دیتا رو(فرکانس دریافتی) میگیره به میکرو بعدی میده اونم رو ال سی دی نشون میده
      یه سوال من چطور میتونم اون دیتا بین این دوتا جا به جا کنم؟؟
      با چ دستوری؟
      من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X