اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل نمایش متغییر های single ذخیره شده دراییپرام با ال سی دی کارکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل نمایش متغییر های single ذخیره شده دراییپرام با ال سی دی کارکتری

سلام
    اقا یکی بگه مشکل برنامه من کجاست ؟سه ماهه با این قضیه درگیرم .خواهشا کمکم کنید.برنامه یک کنترلر دستگه جوجه کشی با سنسور ds18 b20 هستش که دما رو بدون عیب و نقص نشون میده اما وقتی می رم تو زیر برنامه ها که مقدار دمای پایین و بالا را برای روشن و خاموش کردن هیتر کم و زیاد کنم تو ال سی دی به جای متغیر های single که همون حد بالا و پایین دما هستندعبارت NAN نشون میده .شما بگید مشکل کجاست خداییش هرچی می دونیدبگید.
    اقا اینم لینک دانلود برنامه به همراه پروتیوس هستش به محض اینکه نگاه کنید متوجه قضیه میشید .

http://s3.picofile.com/file/8192859926/ds18_b20_mega8.rar.html
    هر آموزشگاهی را که باز کنید در زندانی را بسته اید.

پاسخ : مشکل نمایش متغییر های single ذخیره شده دراییپرام با ال سی دی کارکتری

کسی نیست کمک کنه

دیدگاه

در مورد استفاده از اعداد اعشاری همیشه باید دقت زیادی رو لحاظ کنید. اینکه اول بایت پایین رو بنویسید و بخونید و بایت ها رو درست سرِ هم کنید. در مورد کار با EEPROM هم باید دقت کنید که چند بار یک عدد رو توی چند جای حافظه بنویسید و هر بار بخونید تا مطمئن بشید درست نوشته شده.

راه ساده ای که پیشنهاد می دم اینه که، شما عدد اعشاری رو تا چند رقم دقت لازم دارید؟ تنظیم دما رو با چند رقم اعشار نشون بدید کافیه؟ دو رقم اعشار؟ 3 رقم اعشار؟ 4 رقم اعشار؟!! یا بدون رقم اعشار؟! اینجا رو:
      برای 2 رقم اعشار کافیه عددِ تنظیم رو ضرب در 100 کنید و توی حافظه ذخیره کنید و برای بازیابی عدد رو که خوندید تقسیم بر 100 می کنید که بشه تا 2 رقم اعشار.
      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

اقای رستمی ممنون دستتونو می بوسم به خاطر وقتی که گذاشتید و راهنمایی که کردید.

دیدگاه

سلام
          یه بار با این نمونه برنامه این سنسور را راه انداختم و تا یک رقم اعشار روی ال سی دی نشون داد بدون مشکل
          کد:
                Dim Bus As Integer , Temp As Single
                Config 1wire = Portb.0
          Config Single = Scientific , Digits = 1
                 1wreset
           1wwrite &HCC : 1wwrite &H44
           Waitms 800
           1wreset
           1wwrite &HCC
           1wwrite &HBE
           Bus = 1wread(3)
           Temp = Bus
           Temp = Temp / 16
          برنامه ای که داشتم خیلی چیز ها توش بود و پیچیده تر بود و من فقط چند تا خط مهمش رو جدا کردم خودتان تطبیق دهید و تست کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X