اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در دخیره سازی اطلاعات در MMC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در دخیره سازی اطلاعات در MMC

سلام
    من مدتها هست که توی دستگاههایی که ساختم از MMC استفاده میکنم . اطلاعات رو بصورت سکتوری داخل mmc های 32 مگابایتی کره ای مینویسم و از توابع fat استفاده نمیکنم . چون تا بحال اطلاعاتی که ذخیره میکردم مهم نبوده ، متوجه این مشکل نشدم ولی الان فهمیدم که بعضی اوقات اطلاهاتتوی MMC ذخیره نمیشه . یعنی فرض کنید یک ماه درست کار میکنه ولی یک روز اطلاعات بصورت اعداد هگز نامعلوم توش ذخیره میشه و روز بعد درست میشه ( که احتمال میدم درست شدنش با خاموش و روشن کردن دستگاه باشه .
    1- آیا کسی تا بحال با این مشکل برخورد کرده ؟
    2- چه احتمالاتی ممکنه توی این مشکل دخیل باشن ؟ مثلا نوسال برق باعث بشه mmc نیاز به init مجدد داشته باشه ؟
    3-من شماره سکتوری که توش آخرین اطلاعات رو ذخیره کردم ، داخل eeprom مینویسم تا دفعه بعد سکتور بعدیش مشخص باشه . با توجه به محدودیت تعداد دفعات نوشتن در eeprom ، آیا این کار من استاندارد هست یا راه بهتری وجود داره ؟
    4- اگر هربار قبل از نوشتن اطلاعات در یک سکتور ،MMC رو initilize کنیم ، مشکلی پیش میاد ؟
    با تشکر

Don't hesitate to ask any question ..

پاسخ : مشکل در دخیره سازی اطلاعات در MMC

امکانش هست دوستان راهنماییم کنند ؟
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

چرا سکتوری کار می کنی؟
      می خوای برنامت سری بمونه؟
      ----------------------------------------------
      پیش نهاد من:
      برو سراغ کتابخونه chan که نمونه کد های زیادی داره.
      تو انجمن هم در موردش بحث شده.
      تا 8 گیگ هم خودم ازش روی fat32 جواب گرفتم.
      --------------------------------------------
      اما احتمال ایراد شاید پر شدن حافظه یا شایدم به خاطر 8 بیتی بودن میکرو باشه. چون نهایت کاری که می شه انجام داد 16 بیتیه یعنی تا سکتور با اندازه ی 65535 یعنی به صورت عادی تا حدود 64 کیلو رو می تونی بنویسی. مگر این که برنامه نویسیت فوق العاده خفن باشه.

دیدگاه

با آقا وحید موافقم!

احتمالا بخاطر محدود بودن آدرس دهی میکرو تا یه حدی اطلاعات مرتب در سکتور ها قرار میگیره !
        و بعد که دستگاه خاموش و روشن میشه و میکرو از اول شروع به آدرس دهی سکتور ها میکنه - دستگاه دوباره درست کار میکنه! :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X