اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

نوشته اصلی توسط Pourya-84 نمایش پست ها
    احتمالا رگولاتورت سوخته چون من بطور تصادفی با آداپتور لپ تاپ که 19.7V 6.7A بود رو زدم و کار کرد( البته عمر رگولاتور کم میشه با ولتاژ بالای ١٢)

دقیقا واسه منم همین پیش اومد!! ولی فقط دود کرد و الان کار میکنه و مشکلی نداره!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Pourya-84 نمایش پست ها
    احتمالا رگولاتورت سوخته چون من بطور تصادفی با آداپتور لپ تاپ که 19.7V 6.7A بود رو زدم و کار کرد( البته عمر رگولاتور کم میشه با ولتاژ بالای ١٢)

دقیقا واسه منم همین پیش اومد!! ولی فقط دود کرد و الان کار میکنه و مشکلی نداره!!!

دیدگاه

سلام دوستان من یک باتری 16 ولت دارم و میخوام ولتاژ کمتری ازش بگیرم میشه منو راهنمایی کنید که چطور میتونم این کار رو انجام بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gfor نمایش پست ها
        سلام دوستان من یک باتری 16 ولت دارم و میخوام ولتاژ کمتری ازش بگیرم میشه منو راهنمایی کنید که چطور میتونم این کار رو انجام بدم
        با سلام:
        اول بفرمائید، موارد مصرف این باتری 16 ولت که جزو ولتاژ های استاندارد باتری ها نمی باشدچیست.؟ سپس شما می خواهید ازاین باتری 16 ولت، چند ولت با چه آمپری بگیرید.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
          با سلام:
          اول بفرمائید، موارد مصرف این باتری 16 ولت که جزو ولتاژ های استاندارد باتری ها نمی باشدچیست.؟ سپس شما می خواهید ازاین باتری 16 ولت، چند ولت با چه آمپری بگیرید.
          باتری روی یک دستگاهی بود که از المان اورده شده بود و من باتری دستگاه رو از روش باز کردم تا ازش استفاده های دیگه مثل روشن کردن لامپ ال ای دی یا شارژ گوشی یا برق اضطراری مودم ازش استفاده کنم معمولا با یک امپر هم جواب میده استفاده از این مواردی که گفتم اما خود باتری 9 امپر 16 ولت هست و میخوام ازش خروجی با ولتاژهای مختلف بگیرم مثلا 12 ولت 5 ولت یا ولتاژهای دیگه اما بیشترین استفادم 12 ولت و 5 ولت هست

دیدگاه

باتری روی یک دستگاهی بود که از المان اورده شده بود و من باتری دستگاه رو از روش باز کردم تا ازش استفاده های دیگه مثل روشن کردن لامپ ال ای دی یا شارژ گوشی یا برق اضطراری مودم ازش استفاده کنم معمولا با یک امپر هم جواب میده استفاده از این مواردی که گفتم اما خود باتری 9 امپر 16 ولت هست و میخوام ازش خروجی با ولتاژهای مختلف بگیرم مثلا 12 ولت 5 ولت یا ولتاژهای دیگه اما بیشترین استفادم 12 ولت و 5 ولت هست
            برای خروجی 5 ولت میتونید از رگولاتور های زیر استفاده کنید

به منظور استفاده 12 ولت نیز میتونید از رگولاتور زیر بهره ببرید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
              برای خروجی 5 ولت میتونید از رگولاتور های زیر استفاده کنید

به منظور استفاده 12 ولت نیز میتونید از رگولاتور زیر بهره ببرید
              https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...ni-360-hm.html
              توجه داشته باشید به دلیل خاصیت ذاتی رگولاتور های خطی جریان الزاما به صورت یکسان بین انها تقسیم نمیشه. مثلا اگر شما 2 امپر جریان نیاز داشتید و امدید 2 تا رگولاتور با هم موازی کردید ممکنه از یکی از رگولاتورها 1.3 امپر و از دیگری 0.7 امپر گذر کند. هر گدام از رگولاتورها که بیشتر گرم شود جریان بیشتری از خود عبور میدهد. یکی از راه کارهای رفع این مشکل استفاده از 3 عدد رگولاتور است البته راه های دیگری هم هست که از حوصله این بحث خارجه
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                توجه داشته باشید به دلیل خاصیت ذاتی رگولاتور های خطی جریان الزاما به صورت یکسان بین انها تقسیم نمیشه. مثلا اگر شما 2 امپر جریان نیاز داشتید و امدید 2 تا رگولاتور با هم موازی کردید ممکنه از یکی از رگولاتورها 1.3 امپر و از دیگری 0.7 امپر گذر کند. هر گدام از رگولاتورها که بیشتر گرم شود جریان بیشتری از خود عبور میدهد. یکی از راه کارهای رفع این مشکل استفاده از 3 عدد رگولاتور است البته راه های دیگری هم هست که از حوصله این بحث خارجه
                منظورتون رو متوجه نمیشم؟؟؟؟
                من کجا از رگولاتور خطی و موازی کردن اونها حرفی زدم؟

دیدگاه

با سلام:
                  اگر می خواهید ولتاژ متغیری بین 1.2 الی 16 ولت داشته باشید، می توانید از رگولاتور متغیر LM317 استفاده کنید. جریان حد اکثر 1.5 آمپر روی هیت سینک مناسب. اما برای جریان های بیش تر، این رگولاتور را با یک ترانزیستور 2N3055روی یک هیت سینک مناسب بصورت شانت استفاده کنید. ورودی را 16 ولت بدهید خروجی بین 1.2 ولت الی 16 ولت بگیرید. ولتاژ شما با پتانسیومتر 5 کیلو اهم قابل تغیر است.
                  Click image for larger version

Name:	lm317-2.png
Views:	2
Size:	15.0 کیلو بایت
ID:	1125354
                  فایل های پیوست شده
                  جدیدترین ویرایش توسط علی تحیری; ۱۲:۴۵ ۱۳۹۶/۱۲/۲۲.
                  علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                  نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام به همه ی دوستان،
                    بنده مدتیه بخاطر داغ نکردن DVR دوربین مداربسته برد رو باز میکنم و توی کیس جاسازی میکنم! با چندتا فن واسه خنک سازی محیطش! تا حالا از پاور سوئیچینگ صنتی 12 ولت 20 آمپر برای 8 تا دوربین استفاده میکردم! اما الان میخوام از همون پاور کیس که فن ها رو باهاش راه اندازی میکنم به دوربین ها و DVR برق رسانی کنم و پاور سوئیچینگ صنعتی رو حذف کنم! با توجه به اینکه خروجی پاور کیس 12 ولت و آمپرش بالاتر از مقدار مصرفی هر دوربین که 2 یا 2.5 آمپر هستش، خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟ یا چیزی باید سر راهش بزارم؟
                    با تشکر از همه اساتید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Black.Editor نمایش پست ها
                      با سلام به همه ی دوستان،
                      بنده مدتیه بخاطر داغ نکردن DVR دوربین مداربسته برد رو باز میکنم و توی کیس جاسازی میکنم! با چندتا فن واسه خنک سازی محیطش! تا حالا از پاور سوئیچینگ صنتی 12 ولت 20 آمپر برای 8 تا دوربین استفاده میکردم! اما الان میخوام از همون پاور کیس که فن ها رو باهاش راه اندازی میکنم به دوربین ها و DVR برق رسانی کنم و پاور سوئیچینگ صنعتی رو حذف کنم! با توجه به اینکه خروجی پاور کیس 12 ولت و آمپرش بالاتر از مقدار مصرفی هر دوربین که 2 یا 2.5 آمپر هستش، خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟ یا چیزی باید سر راهش بزارم؟
                      با تشکر از همه اساتید...
                      درود ، نه مشکلی پیش نمیاد ، میتونید استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                        درود ، نه مشکلی پیش نمیاد ، میتونید استفاده کنید
                        با تشکر.
                        آخه پاور کامپیوتر 4 تا بیشتر خروجی 12 ولت نداره! البته میتونم تبدیل بزنم و بیشتر کنم خروجی ها رو! اما نمیدونم از کجا بفهمم که به DVR و دوربین ها ممکنه فشار بیاد؟
                        فیوزی چیزی لازم نیست سر راه هر خروجی بزارم؟
                        با تشکر.
                        جدیدترین ویرایش توسط Black.Editor; ۰۰:۰۹ ۱۳۹۷/۰۳/۱۳.

دیدگاه

با تشکر.
                          آخه پاور کامپیوتر 4 تا بیشتر خروجی 12 ولت نداره! البته میتونم تبدیل بزنم و بیشتر کنم خروجی ها رو! اما نمیدونم از کجا بفهمم که به DVR و دوربین ها ممکنه فشار بیاد؟
                          فیوزی چیزی لازم نیست سر راه هر خروجی بزارم؟
                          با تشکر.
                          فرض کردم که شما جریان رو میدونید . ببینید اگر جریان منبع یعنی پاور شما بیشتر باشه مشکلی پیش نمیاد ، مصرف کننده در حد نیازش مصرف می*کنه . اما باید در نظر بگیرید که از حداکثر توان پاور استفاده نکنید ، یک بازه اطمینان کمتر باشه .
                          اگر آمپر کم باشه نسبت به مصرف کننده ها ، پاور گرم میشه صدای فن تغییر می*کنه و نهایتا خاموش میشه ، به جز احتمال آسیب به هارد دیسک به دلیل افت ولتاژ ، اتفاق دیگه بعیده بیوفته ،
                          شما مصرف یک دوربین رو اندازه بگیرید ، و در تعداد حساب کنید و با مصرف DVR جمع کنید و تخمین مصرف کل رو داشته باشید ، بعد تصمیم بگیرید .
                          ولتاژ ۱۲ پاور رو قبل و بعد از اتصال کل مصرف کننده ها اندازه بگیرید و میزان کاهش رو مشاهده کنید . اگر مقدار کمی باشه قابل چشم پوشیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                            فرض کردم که شما جریان رو میدونید . ببینید اگر جریان منبع یعنی پاور شما بیشتر باشه مشکلی پیش نمیاد ، مصرف کننده در حد نیازش مصرف می*کنه . اما باید در نظر بگیرید که از حداکثر توان پاور استفاده نکنید ، یک بازه اطمینان کمتر باشه .
                            اگر آمپر کم باشه نسبت به مصرف کننده ها ، پاور گرم میشه صدای فن تغییر می*کنه و نهایتا خاموش میشه ، به جز احتمال آسیب به هارد دیسک به دلیل افت ولتاژ ، اتفاق دیگه بعیده بیوفته ،
                            شما مصرف یک دوربین رو اندازه بگیرید ، و در تعداد حساب کنید و با مصرف DVR جمع کنید و تخمین مصرف کل رو داشته باشید ، بعد تصمیم بگیرید .
                            ولتاژ ۱۲ پاور رو قبل و بعد از اتصال کل مصرف کننده ها اندازه بگیرید و میزان کاهش رو مشاهده کنید . اگر مقدار کمی باشه قابل چشم پوشیه.
                            کاملا درسته استاد، اینا رو هم میدونم! اما خب باز هم اطمینان خاطر ندارم! توان پاور که 380 وات هستش و جواب میده! اما چجوری با مولتی متر میتونم متوجه بشم که چقدر از توان پاور داره استفاده میشه؟
                            با تشکر.

دیدگاه

این تایپیک رو دیدم یاد منبع تغذیه خودم افتادم
                              من یه منبع تغذیه 12 ولت 25 آمپر دارم که سویچینگ هست و برای ال ای دی ها استفاده میشده (از جلوی بانک برداشتم )
                              من اینو به هر چی میزنم حداقل 4 آمپر رو تزریق میکنه امتحان هم کردم دیدم که واقعا هم همینطوره و خیلی از مدار های منو سوزونده
                              اینو من چیکار کنم
                              بدون افت ولتاژ میشه مقدار جریانش رو کم کرد؟
                              این مشکل رو تجربه کردم
                              یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
                              بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

کاملا درسته استاد، اینا رو هم میدونم! اما خب باز هم اطمینان خاطر ندارم! توان پاور که 380 وات هستش و جواب میده! اما چجوری با مولتی متر میتونم متوجه بشم که چقدر از توان پاور داره استفاده میشه؟
                                با تشکر.
                                درود
                                شما میتوانید یک آمپرمتر ac با ورودی پاور سری کرده و از رابطه توان P=U*I مقدار توان مصرفی را بفهمید ....
                                ولی توصیه من به شما این است که برای DVR وتک تک دوربینها از تغذیه جدا استفاده بکنید ...چون اگر تک پاور اصلی به هر دلیلی از کار بیافتد کل سیستم از کار افتاده و احتمال آسیب و خسارت بالا میرود !!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
                                این تایپیک رو دیدم یاد منبع تغذیه خودم افتادم
                                من یه منبع تغذیه 12 ولت 25 آمپر دارم که سویچینگ هست و برای ال ای دی ها استفاده میشده (از جلوی بانک برداشتم )
                                من اینو به هر چی میزنم حداقل 4 آمپر رو تزریق میکنه امتحان هم کردم دیدم که واقعا هم همینطوره و خیلی از مدار های منو سوزونده
                                اینو من چیکار کنم
                                بدون افت ولتاژ میشه مقدار جریانش رو کم کرد؟

درود
                                به قول معروف جریان کشیدنی میباشد و هر مصرف کننده به اندازه توان خود جریان میکشد ...
                                اگر اینطوری بود که شما فرموده اید با وصل هر مصرف کننده به شبکه برق که جریان خیلی بالایی میتواند ارائه بکند تمام وسایل سوخته بودند ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X