اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

سلام
    من دوتا باتری رو به هم متصل کردم ولتاژمورد نیاز گوشی من 5vهست و 2200mAhنیاز داره
    ولی هروقت گوشیمو به اون باتری ها میزنم در زمان روشن شارژ نمیکنه ولی در زمان خاموش چراغ بالای صفحه روشن میشه ولی حتی یک درصد هم شارژ نمیکنه
    مشکل از کجاس

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

باید از چه نوع باتری استفاده کنم تا بتونم یک پاور بانک بسازم

دیدگاه

میتونید یه کیس پاوربانک بخرید و باطری لیتیونی اضافه کنید
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

جناب مهندس منم این تاپیک رو خوندم و فکر کردم شما صحیح میگید اما تست کردم یه جای کار میلنگه ...بنده یک رگلاتور کاهنده ولتاژ گرفتم که برق ۱۲ ماشین رو به ۳ ولت تبدیل کنم و مصرف کننده ۳ ولت بهش بزنم اما شدت جریان بالای باتری اونو سوزاند... من بارها امتحان کردم با خروجی دقیقا ۳ ولت هست و یک ال ای دی ساده رو با ۳ ولت باتری قلمی روشن میکنم ولی با ۳ ولت این رگلاتور میسوزه...
        جدای از این امتحان کردنا یه مثال ساده بزنم اینکه اینهمه مصرف کننده گوناگون داریم که با برق مثلا ۵ ولت کار میکنن چرا آداپتور هایی که با اونا عرضه میشه دقیقا با توان مصرفی اونا طراحی شده ؟؟؟؟ اگه شما درست میگید آیا راحت تر و ارزان تر این نیست که یک آداپتور ۵ ولت با آمپر مثلا ۱۵ بزارن داخل جعبه همه ...حالا هر مصرف کننده ای هرچقدر میخاد ازش مصرف کنه چه نیازی هست آداپتور مثلا ۵ ولت ۳۰۰ میلی آمپر ساخته بشه؟؟؟

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
        دوست من این که میگن آمپر کشیدنی هست هم از نظر تئوری اینه و هم از نظر عملی همه ما چه بدونیم چه ندونیم داریم ازین قاعده استفاده میکنیم چه در ولتاژ متناوب چه مستقیم (در منابع ولتاژ)
        جریان برق شهر عملا چند صد آمپره(توسط سیم ها یا فیوز محدود میشه) ولی میشه باهاش هویه 40 وات یا شارژر 2 وات رو استفاده کرد یا باطری ماشین که هم میتونه چند صد آمپر جریان استارتر رو تامین کنه هم روشنایی 50-60 وات داخل ماشین هم شارژر موبایل

اگه دستگاهتون سوخته مطمئن باشید یکی از وسایلتون یا نحوه وصل کردنتون مشکل داره ولی مشکل از بالا بودن آمپر پاور نیست .. من خودم با پاور خیلی وسایل راه انداختم چه کم مصرف چه پر مصرف .. اصلا خود کامپیوتر هم همه توان پاور رو همیشه استفاده نمیکنه .. سیستم اگه بیکار باشه حدود 100 وات انرژی مصرف میکنه بسته به نحوه استفاده و دستگاه های جانبی در حداکثر بار پردازش تا چند صد وات مصرف میکنه
        فکر نکنین مثلا اگه یه پاور کامپیوتر 20 آمپر در شاخه 12 ولت میتونه جریان بده ، اون 20 آمپر رو همشو هل میده تو خروجی .. یه خازن در خروجی هست که اگه ولتاژش کم بشه (مصرف بشه) سیستم پاور متوجه میشه و بکار میوفته تا اون افت ولتاژ رو جبران کنه، وقتی به حد مثلا 12 ولت رسید دیگه فلکه برقو میبنده و منتظر میمونه تا دوباره یه مصرف کننده وصل بشه و جریان بکشه و افت ولتاژ بوجود بیاد و ....
        البته افت ولتاژ که میگم خیلی خیلی کم هست و این کنترل ولتاژ و تزریق جریان 40-50 هزار بار در ثانیه تکرار میشه و با کمک خازن یا فیلتر های خروجی ولتاژ تثبیت شده در خروجی داریم (با ریپل مشخص) این کم و زیاد شدن اونقدر کمه که ما احساس نمیکنیم
        مهندس منم این تاپیک رو خوندم و فکر کردم شما صحیح میگید اما تست کردم یه جای کار میلنگه ...بنده یک رگلاتور کاهنده ولتاژ گرفتم که برق ۱۲ ماشین رو به ۳ ولت تبدیل کنم و مصرف کننده ۳ ولت بهش بزنم اما شدت جریان بالای باتری اونو سوزاند... من بارها امتحان کردم با خروجی دقیقا ۳ ولت هست و یک ال ای دی ساده رو با ۳ ولت باتری قلمی روشن میکنم ولی با ۳ ولت این رگلاتور میسوزه...
        جدای از این امتحان کردنا یه مثال ساده بزنم اینکه اینهمه مصرف کننده گوناگون داریم که با برق مثلا ۵ ولت کار میکنن چرا آداپتور هایی که با اونا عرضه میشه دقیقا با توان مصرفی اونا طراحی شده ؟؟؟؟ اگه شما درست میگید آیا راحت تر و ارزان تر این نیست که یک آداپتور ۵ ولت با آمپر مثلا ۱۵ بزارن داخل جعبه همه ...حالا هر مصرف کننده ای هرچقدر میخاد ازش مصرف کنه چه نیازی هست آداپتور مثلا ۵ ولت ۳۰۰ میلی آمپر ساخته بشه؟؟؟

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
        توجه داشته باشید به دلیل خاصیت ذاتی رگولاتور های خطی جریان الزاما به صورت یکسان بین انها تقسیم نمیشه. مثلا اگر شما 2 امپر جریان نیاز داشتید و امدید 2 تا رگولاتور با هم موازی کردید ممکنه از یکی از رگولاتورها 1.3 امپر و از دیگری 0.7 امپر گذر کند. هر گدام از رگولاتورها که بیشتر گرم شود جریان بیشتری از خود عبور میدهد. یکی از راه کارهای رفع این مشکل استفاده از 3 عدد رگولاتور است البته راه های دیگری هم هست که از حوصله این بحث خارجه
        مهندس منم این تاپیک رو خوندم و فکر کردم شما صحیح میگید اما تست کردم یه جای کار میلنگه ...بنده یک رگلاتور کاهنده ولتاژ گرفتم که برق ۱۲ ماشین رو به ۳ ولت تبدیل کنم و مصرف کننده ۳ ولت بهش بزنم اما شدت جریان بالای باتری اونو سوزاند... من بارها امتحان کردم با خروجی دقیقا ۳ ولت هست و یک ال ای دی ساده رو با ۳ ولت باتری قلمی روشن میکنم ولی با ۳ ولت این رگلاتور میسوزه...

حالا قطعا کسی زیر بار نمیره ولی بهتره سوال رو اینجوری بگیم
        ما با یک رگلاتور کاهنده خطی برق ۱۲ ماشین رو به ۳ ولت تبدیل کردیم
        مصرف کننده ما آمپر ی که نیاز داره حدود ۳۰۰ میلی آمپر هست ولی خروجی رگلاتور ۳ آمپر نهایتا می باشد ... هر مصرف کننده ۳ ولتی تا کنون به اون وصل کردیم سوخته ... رگلاتور رو هم عوض کردیم باز همونه مصرف کننده عوض کردیم همونه ... این داستان چیه اساتید محترم واقعا مورد نیاز هست راهنمایی بفرمائید متشکرم و ممنون

دیدگاه

نمیدونم چه مداری استفاده کردید ولی رگلاتورهای کاهنده ا محدودیت جریان دارن و باید تلفاتشون کنترل بشه مخصوصا از ۱۲ به ۳ ولت و مخصوصا اگه خطی باشه .. اگر این محدودیت ها کنترل نشن ممکنه رگولاتور بعد از سوختن ولتاژ ورودی یعنی ۱۲ ولت رو بده به خروجی و باعث بشه مصرف کننده بسوزه

بله یه جای کار میلنگه و اونجای کار، مدار یا رگولاتور یا مصرف کننده شماس
          دلیل اینکه شارژر ۱۵ امپر نمیسازن خیلی واضحه چون به ۱۵ امپر نیاز ندارن .. چه لزومی داره ده برابر هزینه کنن وقتی لارم نیست!!

اینکه مصرف کننده به اندازه نیاز مصرف میکنه برگرفته از قوانین فیزیک هست دوست عزیز، حرف من و فلانکس نیست که جای بحث داشته باشه
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نمیدونم چه مداری استفاده کردید ولی رگلاتورهای کاهنده ا محدودیت جریان دارن و باید تلفاتشون کنترل بشه مخصوصا از ۱۲ به ۳ ولت و مخصوصا اگه خطی باشه .. اگر این محدودیت ها کنترل نشن ممکنه رگولاتور بعد از سوختن ولتاژ ورودی یعنی ۱۲ ولت رو بده به خروجی و باعث بشه مصرف کننده بسوزه

بله یه جای کار میلنگه و اونجای کار، مدار یا رگولاتور یا مصرف کننده شماس
            دلیل اینکه شارژر ۱۵ امپر نمیسازن خیلی واضحه چون به ۱۵ امپر نیاز ندارن .. چه لزومی داره ده برابر هزینه کنن وقتی لارم نیست!!

اینکه مصرف کننده به اندازه نیاز مصرف میکنه برگرفته از قوانین فیزیک هست دوست عزیز، حرف من و فلانکس نیست که جای بحث داشته باشه
            رگلاتور از همین سایت خرید کردم و نسوخته و سالمه (3011015001 کد کالا)--- ورودی رگلاتور 12 ولت 15 آمپر هست و خروجی اون 3 ولت 3 آمپر با قاطعیت میگم بارها تست کردم 3 ولت تغییر نمیکنه چه با اتصال مصرف کننده چه بدون اتصال مصرف کننده ... بحث کم کردن ولتاژ توسط رگلاتور هم ساده ست به گرما تبدیل میشه --- حالا ممنون میشم دوستان خودشون تست کنن مشکل رو متوجه بشیم از کجاست
            مصرف کننده ما 3 ولت 300 میلی آمپر براش بسه و لی میسوزه ...چرا؟
            در مورد اینکه مساله آخر هم فکر میکنم هزینه ساخت شارژر ها و آداپتور های با آمپر پایین و حساس بیشتر از مورد های آمپر بالا باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Khashei20 نمایش پست ها
              رگلاتور از همین سایت خرید کردم و نسوخته و سالمه (3011015001 کد کالا)--- ورودی رگلاتور 12 ولت 15 آمپر هست و خروجی اون 3 ولت 3 آمپر با قاطعیت میگم بارها تست کردم 3 ولت تغییر نمیکنه چه با اتصال مصرف کننده چه بدون اتصال مصرف کننده ... بحث کم کردن ولتاژ توسط رگلاتور هم ساده ست به گرما تبدیل میشه --- حالا ممنون میشم دوستان خودشون تست کنن مشکل رو متوجه بشیم از کجاست
              در مورد اینکه مساله آخر هم فکر میکنم هزینه ساخت شارژر ها و آداپتور های با آمپر پایین و حساس بیشتر از مورد های آمپر بالا باشه
              دوست عزیز من بار ها از رگولاتور های مختلف استفاده کردم برای پایین اوردن ولتاژ و برای مصرفکننده ها هیچ مشکلی بوجود نیومده
              همیشه هم امپر دستگاهها خیلی بالاتر از مقدار مصرفی هست
              داخل ماشین و لوازم خانگی و ... کلی رگولاتور و مبدل وجود دارن اگر قرار بود امپر بالای برق شهری که حداقل چند صدامپره یا باطری که حداقل ۱۰۰ یا بیشتر امپر بده وارد دستگاهها بشه الان وسیله برقی تو دنیا نمونده بود همشون سوخته بودن

منبع یا مصرف کننده یا رگولاتور یا اتصالاتتون مشکل دارن
              برای بررسی مورد لطفا اطلاعات دقیق و عکس از مصرف کننده و منبع ولتاژ و رگولاتر و اتصالاتش بدید

تا اونجایی که من اطلاع دارم هزینه ساخت مبدل ها با بالا رفتن امپر بیشتر میشه چون نیاز به سوییچ های امپر بالا و موارد دیگه دارن که گرونترن .. کیفیت ساخت و رعایت موارد استاندارد یا ایمنی میتونه در قیمت تاثیر بذاره
              با کیفیت مشابه شارژرهای امپر بالا گرونترن .. منطقی هم هست

رگولاتور (مبدل) که شما فرمودید سوییچینگه و تلفات کمی باید داشته باشه مثل رگولاتور های خطی با هدر دادن انرژی (تبدیل به حرارت) ولتاژ رو کم نمیکنه
              جدیدترین ویرایش توسط afceaglee2013; ۱۷:۳۰ ۱۳۹۸/۰۷/۳۰.

دیدگاه

اگر شما از مسأله مطمئنید از ماژول مشابه اما با قابلیت اضافه ی تنظیم شدت جریان استفاده کنید: 3011015038
                جدیدترین ویرایش توسط مهندس ربانی; ۱۷:۵۷ ۱۳۹۸/۰۷/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
                  اگر شما از مسأله مطمئنید از ماژول مشابه اما با قابلیت اضافه ی تنظیم شدت جریان استفاده کنید: 3011015038
                  جسارتا بنده 10 تا از ماژوا کاهنده ولتاژ گرفتم نمیشه بیخیالش بشم ... ضمن اینکه این ماژول که فرمودید هم قابلیت کنترل جریان رو تا حداقل 3 آمپر داره و کمتر از 3 آمپر نمیتونه ...
                  از ذوستان فنی و اساتید خواهشمندم یه تست ساده بکنند بفهمیم مشکل از کجاست ... حداقل توی این پست 5 نفر مشکل داشتند و کسی مشکلش رفع نشد ...

ضمنا پست زیر هم مشابه همین بحث آمپر بالا هست
                  سلام دوستان من یک فن دارم که یک دور پورسرعت داره البته حالت عادی هم خیلی پرقدرته خیلی هم صدا میده دیوونه کننده هست حالا بگذریم روی این باطری نوشته نیاز به ولتاز 12 و 0.69 آمپر دارد من با یکی از دوستان صحبت کردم کفتم یک آدپتور 12 ولت دارم که 300 میلی آمپر هست گفت مشکلی نداره بهش وصل کنی به اندازه خودش آمپر میکشه خلاصه چشمتون روز
                  جدیدترین ویرایش توسط Khashei20; ۱۹:۴۰ ۱۳۹۸/۰۸/۱۱.

دیدگاه

جسارتا بنده 10 تا از ماژوا کاهنده ولتاژ گرفتم نمیشه بیخیالش بشم ... ضمن اینکه این ماژول که فرمودید هم قابلیت کنترل جریان رو تا حداقل 3 آمپر داره و کمتر از 3 آمپر نمیتونه ...
                    از ذوستان فنی و اساتید خواهشمندم یه تست ساده بکنند بفهمیم مشکل از کجاست ... حداقل توی این پست 5 نفر مشکل داشتند و کسی مشکلش رفع نشد ...

https://www.eca.ir/forums/thread45399.html
                    مصرف کننده تون دقبقا چیه و چه ولتاژ و امری روش نوشته
                    احیانا ال ای دی ۱ وات بدون هیتسینک نباشه؟

دیدگاه

سلام دوستان من یک فن دارم که یک دور پورسرعت داره البته حالت عادی هم خیلی پرقدرته خیلی هم صدا میده دیوونه کننده هست حالا بگذریم روی این باطری نوشته نیاز به ولتاز 12 و 0.69 آمپر دارد من با یکی از دوستان صحبت کردم کفتم یک آدپتور 12 ولت دارم که 300 میلی آمپر هست گفت مشکلی نداره بهش وصل کنی به اندازه خودش آمپر میکشه خلاصه چشمتون روز
                      این بحثی که فرمودید یه فن که مصرفش ۶۹۰ میلی امپرو وصل کردن به اداپتور ۳۰۰ میلی امپری .. یعنی امپر اداپتور کمتر از امپر مصرفی فن بوده ولی بازم سوخته یعنی مشکل از جای دیگه س .. اداپتور کمتر از نصف نیاز فن رو هم نمیتونسته نامین کنه چه برسه ....
                      یا اداپتور نبوده و ترانس بوده یا یه مشکل دیگه وجود داشته
                      شما دقت بفرمایید فن پاور کامپیوترهای سراسر جهان دوازده ولت و اکثرا ۰.۲ امپرن و شاخه دوازده ولت پاور الان ۳۰ یا بیشتر هست ولی بازم چند سال کار میکنه
                      اون تایپیک اصلا مسئله ش مثل مورد شما نیست

دیدگاه

خروجی رگلاتور ۳ ولت تنظیم کردم و اصلا هم تغییر نمیکنه چه با مصرف کننده چه بدون مصرف کننده .
                        مصرف کننده هم ماژول لیزر کراس هست که ۳ ولت نیاز داره ... این ماژول با دو تا باتری قلمی ۳ ولت روشن میشه براحتی ولی با اتصال به خروجی این رگلاتور میسوزه تاحالا ۲ تاش سوخته

ماژول لیزر کراس ۳ ولت ۵ میلی وات LD-K3V5MW

دیدگاه

خروجی رگلاتور ۳ ولت تنظیم کردم و اصلا هم تغییر نمیکنه چه با مصرف کننده چه بدون مصرف کننده .
                          مصرف کننده هم ماژول لیزر کراس هست که ۳ ولت نیاز داره ... این ماژول با دو تا باتری قلمی ۳ ولت روشن میشه براحتی ولی با اتصال به خروجی این رگلاتور میسوزه تاحالا ۲ تاش سوخته
                          ۵ میلی وات در ۳ ولت باید کمتر از ۲ میلی امپر بکشه
                          لیزر قطعه حساسیه درایور های مخصوصی میخواد که قیمتشون نسبت به وات ال ای دی وحشتناک بالاس

در مورد لیزر تجربه ای ندارم ولی از اساتید شنیدم که حتما درایور مخصوص میخوان و مثل همه ال ای دی ها نباید مستقیم به منبع ولتاژ وصل بشن
                          بهتره به جای منبع ولتاژ از منبع جریان برای لیزرتون استفاده کنید

اگه لیزرتون قرمزه سعی کنید از زیر ۲ ولت شروع کنید به تست و ببینید کی ۵ میلی وات مصرفش میشه
                          به هیچ وجه امکان ورود جریان اضافی به ماژول رو ندید
                          اگه ۲ میلی وات برای لیزرتون کافیه یه مقاومت مناسب براش بذارید بعدا تست کنید
                          در ۲ ولت ۱.۲ کیلو
                          در ۳ ولت ۱.۸ کیلو بذارید و امتحان کنید ببینید چقدر جریان میکشه و با کم و زیاد کردن مقاومت به مقدار مطلوب برسید

حتی کار کردنش با باطری قلمی هم نشونه درست کار کردنش نیست باید امپرش رو اندازه بگیرید ببینید در ۳ ولت قلمی چند میلی امپر میکشه
                          مقاومت مناسب حتما خاطرتون باشه

دیدگاه

در مورد لیزر تجربه ای ندارم ولی از اساتید شنیدم که حتما درایور مخصوص میخوان و مثل همه ال ای دی ها نباید مستقیم به منبع ولتاژ وصل بشن بهتره به جای منبع ولتاژ از منبع جریان برای لیزرتون استفاده کنید
                            با سلام
                            در رساناهای معمولی با بالاتر رفتن دمای رسانا مقاومت رسانا افزایش می یابد و جریان کمتری از آن عبور می کند، پس مثلا یک لامپ رشته ای معمولی را به راحتی با یک ولتاژ ثابت می توانید به هر میزان که مد نظرتان هست روشن کنید.
                            اما به این نکته توجه داشته باشید که LED ها و Laser Diode ها قطعات نیمه رسانا هستند. در نیمه رسانا ها با افزایش دمای قطعه، مقاومت آن کاهش میابد و در نتیجه جریان بیشتری از قطعه عبور می کند و این افزایش جریان خودش مجدد باعث افزایش دما شده و تا سوختن قطعه ی نیمه رسانا ادامه می یابد.
                            در مورد LED ها ما یک پیوند نیمه رسانای نوع P و N داریم که دو قطعه ی نیمه رسانا هستند که به وسیله ی پمپ الکتریکی به تابش نور می پردازند و فوتون های تولیدی مستقیما از آن خارج می گردند .
                            اما در مورد لیزر ها دو طرف پیوند های P و N برای تکفام سازی و همدوسی و درخشایی لیزر نیاز به آینه هاییی هست که فوتون های تولید شده را چند بار در داخل ماده بازتاب کند و این مورد خود باعث افزایش دمای لیزر می شود، به علاوه ی این که امکان آسیب به لایه های بازتابنده را نیز افزایش می دهد، لذا نیاز به کنترل دقیق تری بر دما و جریان آن خواهیم داشت.

به عنوان مثال یک لامپ رشته ای 3 ولت در لحظه ی اولیه ی روشن شدن 100 میلی آمپر جریان می کشد که پس از مدتی و گرم شدن به 80 میلی آمپر کاهش می یابد.
                            اما یک LED یا لیزر دیود 3 ولت در لحظه ی اولیه روشن شدن 100 میلی آمپر جریان می کشد که پس از چند ثانیه 120 میلی آمپر جریان می کشد. (اعداد فقط جهت مثال عنوان شده اند)

لذا این مطلب کاملا درست است که با توجه به قانون مداری اهم، جریان مصرفی هر وسیله متناسب است با ولتاژ مدار تقسیم بر مقاومت آن وسیله و بنابر همین رابطه و فیزیک مطرح شده، گفته می شود که هر وسیله ای به اندازه ی مورد نیازش جریان مصرف می کند. (طبق همین رابطه با افزایش ولتاژ مدار، جریان مصرفی توسط قطعه افزایش می یابد، به همین دلیل است که با افزایش ولتاژ هم دیود لیزر می سوزد)

در نتیجه راهکار شما این است که با توجه به استفاده از نیمه رسانا از منبع تغذیه با جریان ثابت در محدوده ی ولتاژ مناسب قطعتون استفاده نمایید.

امیدوارم مفید واقع شود
                            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
                              با سلام
                              در رساناهای معمولی با بالاتر رفتن دمای رسانا مقاومت رسانا افزایش می یابد و جریان کمتری از آن عبور می کند، پس مثلا یک لامپ رشته ای معمولی را به راحتی با یک ولتاژ ثابت می توانید به هر میزان که مد نظرتان هست روشن کنید.
                              اما به این نکته توجه داشته باشید که LED ها و Laser Diode ها قطعات نیمه رسانا هستند. در نیمه رسانا ها با افزایش دمای قطعه، مقاومت آن کاهش میابد و در نتیجه جریان بیشتری از قطعه عبور می کند و این افزایش جریان خودش مجدد باعث افزایش دما شده و تا سوختن قطعه ی نیمه رسانا ادامه می یابد.
                              در مورد LED ها ما یک پیوند نیمه رسانای نوع P و N داریم که دو قطعه ی نیمه رسانا هستند که به وسیله ی پمپ الکتریکی به تابش نور می پردازند و فوتون های تولیدی مستقیما از آن خارج می گردند .
                              اما در مورد لیزر ها دو طرف پیوند های P و N برای تکفام سازی و همدوسی و درخشایی لیزر نیاز به آینه هاییی هست که فوتون های تولید شده را چند بار در داخل ماده بازتاب کند و این مورد خود باعث افزایش دمای لیزر می شود، به علاوه ی این که امکان آسیب به لایه های بازتابنده را نیز افزایش می دهد، لذا نیاز به کنترل دقیق تری بر دما و جریان آن خواهیم داشت.

به عنوان مثال یک لامپ رشته ای 3 ولت در لحظه ی اولیه ی روشن شدن 100 میلی آمپر جریان می کشد که پس از مدتی و گرم شدن به 80 میلی آمپر کاهش می یابد.
                              اما یک LED یا لیزر دیود 3 ولت در لحظه ی اولیه روشن شدن 100 میلی آمپر جریان می کشد که پس از چند ثانیه 120 میلی آمپر جریان می کشد. (اعداد فقط جهت مثال عنوان شده اند)

لذا این مطلب کاملا درست است که با توجه به قانون مداری اهم، جریان مصرفی هر وسیله متناسب است با ولتاژ مدار تقسیم بر مقاومت آن وسیله و بنابر همین رابطه و فیزیک مطرح شده، گفته می شود که هر وسیله ای به اندازه ی مورد نیازش جریان مصرف می کند. (طبق همین رابطه با افزایش ولتاژ مدار، جریان مصرفی توسط قطعه افزایش می یابد، به همین دلیل است که با افزایش ولتاژ هم دیود لیزر می سوزد)

در نتیجه راهکار شما این است که با توجه به استفاده از نیمه رسانا از منبع تغذیه با جریان ثابت در محدوده ی ولتاژ مناسب قطعتون استفاده نمایید.

امیدوارم مفید واقع شود
                              موفق باشید
                              دوست عزیز بسیار ممنون از وقت و انرژی که گذاشتی من برای راه اندازی ماژول لیزر ولتاژ رو تا 1.8 ولت کم کردم و جواب داد و روشن شد . چیزی که نفهمیدم این بود که این ماژول با 3 ولت از باتری های قلمی روشن میشد و با 1.89 ولت از خروجی 3 آمپر یک منبع تغذیه ... بنظرم شدت جریان تاثیر داره چیزی که توی موضوع این بحث هست اینه که یه سری میگن جریان کشیدنی هست و یه سری میگن تجربی اینجوری نیست و زدن قطعات رو سوزوندن ... من حدس میزنم اینکه شدت جریان در مداری که باز باشه کشیدنی هست و میشه مثلا توی اون مدار یک مصرف کننده ی نیم آمپری رو به یه منبع 1000 آمپری وصل کنی و چیزیش نشه ... ولی وقتی که مدار بسته باشه باید یه فکری برای این اضافه شدت جریان کرد والا توی فرمول V-I-R ,رابطه ولتاژ مقاومت و شدت جریان نمیشه بیخیالش بود ... در هر صورت بازم ممنون از راهنمایی های دوستان متشکرم

دیدگاه

دوست عزیز بسیار ممنون از وقت و انرژی که گذاشتی من برای راه اندازی ماژول لیزر ولتاژ رو تا 1.8 ولت کم کردم و جواب داد و روشن شد . چیزی که نفهمیدم این بود که این ماژول با 3 ولت از باتری های قلمی روشن میشد و با 1.89 ولت از خروجی 3 آمپر یک منبع تغذیه ... بنظرم شدت جریان تاثیر داره چیزی که توی موضوع این بحث هست اینه که یه سری میگن جریان کشیدنی هست و یه سری میگن تجربی اینجوری نیست و زدن قطعات رو سوزوندن ... من حدس میزنم اینکه شدت جریان در مداری که باز باشه کشیدنی هست و میشه مثلا توی اون مدار یک مصرف کننده ی نیم آمپری رو به یه منبع 1000 آمپری وصل کنی و چیزیش نشه ... ولی وقتی که مدار بسته باشه باید یه فکری برای این اضافه شدت جریان کرد والا توی فرمول V-I-R ,رابطه ولتاژ مقاومت و شدت جریان نمیشه بیخیالش بود ... در هر صورت بازم ممنون از راهنمایی های دوستان متشکرم
                                شما به این نکنه دوستمون توجه نکردی که در لیزر با افزایش دما مقاومت کم میشه و ولتاژ شما ثابت هست در نتیجه جریان بیشتری ار جریان مورد نیاز کشیده میشه و دیود لیزرتون از شدت داغ کردن میسوزه.برای همین قبل دیود لیزر درایو میزارن.شما الان با کم کردن ولتاژ توانتون آوردید پایین و مشکل حل شده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X