اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    سلام مجدد،بله استفاده از فیوز خیلی خوبه،به علاوه اگه خیلی
    حساس هستین،میتونین تو ورودی یه خازن عدسی 100 نانو فاراد
    و یه خازن 35 ولت 1000 میکرو فاراد هم بعد از فیوز قرار بدین...
    موفق و پیروزباشید.
    سلام و شب بخیر.. تشکر بابت توضیحات..
    خیلی عالی و تمیز راهنمایی کردی مرسی
    شما هم پیروز و موفق باشی

دیدگاه

سلام نظر دوستان درسته امپرکشیدنیه ولی یک ز مانی قطعه تمایل داره آمپر پیش از حد مقدار خودش رو مصرف کنه که این آمپر باید کنترل بشه

دیدگاه

پاسخ : افزایش دادن مقدار جریان -آمپر

سلام من یه پاور کامپیوتر دارم۱۲ ولت ۱۲ آمپر،وقتی موتور ۷۷۵ دی سی که ۱۲ ولت ۱۰ آمپر هست وصل میکنم به سرعت و گشتاور خودش نمیرسه و با دست میشه نگه داشت .با مولتی متر جریان رو گرفتم ۳ آمپر میکشید.ولی من میخوام کل جریان پاور رو به موتور بدمباسیم نازک وصل میکنم به پاور روشن میشه ولی سیم ضخیم وصل میکنم پاور خودش خاموش میشه راهنمایی کنید
        جدیدترین ویرایش توسط Morimorad; ۱۱:۰۴ ۱۴۰۱/۰۱/۳۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Morimorad نمایش پست ها
          سلام من یه پاور کامپیوتر دارم۱۲ ولت ۱۲ آمپر،وقتی موتور ۷۷۵ دی سی که ۱۲ ولت ۱۰ آمپر هست وصل میکنم به سرعت و گشتاور خودش نمیرسه و با دست میشه نگه داشت .با مولتی متر جریان رو گرفتم ۳ آمپر میکشید.ولی من میخوام کل جریان پاور رو به موتور بدمباسیم نازک وصل میکنم به پاور روشن میشه ولی سیم ضخیم وصل میکنم پاور خودش خاموش میشه راهنمایی کنید
          اگر دقت کرده باشید پاور کامپ از هر رنگ سیم تعدادی دارد ، مثلا 5 تا رنگ زرد میبینید 5 تا قرمز و ... اولا مجموع اینها میشود 12 امپری که نوشته روش و احتمالا نتونید از هر سیم بیشتر از حول و هوش 3 امپر بگیرید دوما شما باید ولتاژ 12 رو پیدا کنید مثلا قرمزه ، بعد همه ی قرمز ها رو به هم بتابونیدکه در اینجا مثلا 4 تا منبع 3 امپری رو موازی کردین و باید جریانش جمع بشه 12 ولی بازهم جمع نمیشوند ، چون اگر داخل پاور را نگاه کرده باشید به تعداد هر رشته سیم آی سی وجود دارد . پس حداکثر 3 امپر مربوط به هر کانال میباشد و هر سیم قرمز اینقدر میدهد . پس کلا نمیتوان چنین کاری کرد

دیدگاه

سلام ممنون از پاسخ پاور ۱۲ ولت ۱۲ آمپر جدا دارد که سیم آن زرد رنگ است ولی موتور ۷۷۵رو آنقدر که باید مثلاً ۱۰ آمپر نامیده تا ۳ میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Morimorad نمایش پست ها
              سلام ممنون از پاسخ پاور ۱۲ ولت ۱۲ آمپر جدا دارد که سیم آن زرد رنگ است ولی موتور ۷۷۵رو آنقدر که باید مثلاً ۱۰ آمپر نامیده تا ۳ میده
              سلام
              جریان وابسته به مدار و مقاومت داخلی اون داره
              به طور کلی جریان رو نمی تونی جایی تزریق کنی و خود تجهیز تعیین می کنه چه مقدار جریان مصرف کنه
              ربطی هم نداره که منبع تغذیه چند آمپره

برای درک مفهوم بهتر
              تصور باتری خودرو رو بکنید 70 امپر
              چراغ روی سقف ماشین حدود نیم آمپر
              چراغعای جلو حدود 5 آمپر
              استارت حدود 200 آمپر لحظه ای
              و....
              هر کدوم با توجه به مقاومت داخلی برای خودشون جریان مصرف می کنن
              همه هم ولتاژشون 12 ولته

امیدوارم جوابتون رو گرفته باشین

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام ممنون از پاسخ.یه سوال داشتم باید چکار کنم پاور کامپیوتر خاموش نشه.وقتی دو سیم رو به موتور وصل میکنم خود به خود خاموش میشه

دیدگاه

درود
                  جریان موتور شما زیادتراز جریانی است که پاور میتواند تامین کند لذا مدار حفاظتی پاور فعال شده و برای جلوگیری از صدمه دیدن مدار آنرا خاموش میکند اگر مدار حفاظتی را غیرفعال کنید قطعا پاور میسوزد. پس در نتیجه با این پاور نمیتوانید آن موتور را روشن کنید .

دیدگاه

سلام خدمت همه ی اساتید من ی موتور rs-750 دارم و منبع تغذیه سوئیچینگ ۱۲ ولت ۲۰ امپر . یک مدار کنترل دور موتور با ۵۵۵ که ۱۰ امپر رو ساپورت میکنه درست کردم که متاسفانه مدار سوخت ، سوالم اینه که چجوری میشه جریان کشی موتور رو کنترل کرد تا به مدار اسیپ نرسه ؟

دیدگاه

درود
                      در ولتاژ کار نامی موتور کم کردن جریان باعث کم شدن توان و دور موتور خواهد شد لذا موتور در حالت بهینه کار نخواهد کرد مدار کنترل دور موتور چیست ؟ 555 تنها برای تولید PWM بکار میرود و ترانزیستور های قدرت عهده دار تامین جریان موتور هستند آنها را باید با نوع قوی تری جایگزین نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                        درود
                        در ولتاژ کار نامی موتور کم کردن جریان باعث کم شدن توان و دور موتور خواهد شد لذا موتور در حالت بهینه کار نخواهد کرد مدار کنترل دور موتور چیست ؟ 555 تنها برای تولید PWM بکار میرود و ترانزیستور های قدرت عهده دار تامین جریان موتور هستند آنها را باید با نوع قوی تری جایگزین نمایید.
                        ممنون از پاسختون
                        از ترانزیستور irfz44 استفاده کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hosseini225 نمایش پست ها
                          سلام خدمت همه ی اساتید من ی موتور rs-750 دارم و منبع تغذیه سوئیچینگ ۱۲ ولت ۲۰ امپر . یک مدار کنترل دور موتور با ۵۵۵ که ۱۰ امپر رو ساپورت میکنه درست کردم که متاسفانه مدار سوخت ، سوالم اینه که چجوری میشه جریان کشی موتور رو کنترل کرد تا به مدار اسیپ نرسه ؟
                          با سلام و عرض وقت بخیر ......
                          همه موتورها در حالت شروع بکار جریان لحظه*ای زیادی می کشند . / تقریبا ۵ تا ۲۰ برابر جریان حالت عادی /...و مدار شما باید بتواند این مقدارجریان را در حالت شروع
                          بکار تامین کند ..در غیر اینصورت ترانزیستورها خواهند سوخت...
                          از طرفی دیگر ...اگر جریان را برای موتور که زیر بار قرار داد کاهش دهید موتور نمی*تواند به دور نامی برسد و خواهد سوخت...بنابراین کنترل دور را نمی*توان برای همه نوع موتور انجام داد ....مشخص نکردیده اید که چه نوع موتور را استفاده می کنید و چقدر جریان می کشد .
                          جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۱:۰۷ ۱۴۰۱/۰۸/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
                            با سلام و عرض وقت بخیر ......
                            همه موتورها در حالت شروع بکار جریان لحظه*ای زیادی می کشند . / تقریبا ۵ تا ۲۰ برابر جریان حالت عادی /...و مدار شما باید بتواند این مقدارجریان را در حالت شروع
                            بکار تامین کند ..در غیر اینصورت ترانزیستورها خواهند سوخت...
                            از طرفی دیگر ...اگر جریان را برای موتور که زیر بار قرار داد کاهش دهید موتور نمی*تواند به دور نامی برسد و خواهد سوخت...بنابراین کنترل دور را نمی*توان برای همه نوع موتور انجام داد ....مشخص نکردیده اید که چه نوع موتور را استفاده می کنید و چقدر جریان می کشد .
                            موتور اسپیندل rs-750
                            طبق گفته سایت ها 10 امپر در حالت بار کامل و ترانزیستوری که در مدار استفاده کردم irfz44 هست
                            جدیدترین ویرایش توسط Hosseini225; ۱۱:۵۱ ۱۴۰۱/۰۸/۲۷.

دیدگاه

موتور اسپیندل rs-750
                              طبق گفته سایت ها 10 امپر در حالت بار کامل و ترانزیستوری که در مدار استفاده کردم irfz44 هست
                              با سلام به شما.....
                              لطفا نقشه مدار کنترل سرعت خود را در این قسمت قرار دهید..تا بهتر بتوان نظر داد ...متشکر و ممنون

دیدگاه

موتور اسپیندل rs-750 طبق گفته سایت ها 10 امپر در حالت بار کامل و ترانزیستوری که در مدار استفاده کردم irfz44 هست
                                درود،احتمالا از IRFZ44 غیر اصل و جعلی استفاده کردید.از دو عدد IRF3205 به شکل موازی استفاده کنید.از دیود هرزگرد استفاده کردین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X