اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lcd رنگی TCB8000

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : lcd رنگی TCB8000

چند نکته.اول اینکه delay تو تابع WritePKG رو میشه ور داشت به شرطها و شروطها!! شرطو شروطش اینه که بیای آدرس F006 رو بخونی(در حالیکه پین A1 را یک کرده ای) بعدش ببینی آیا بیت صفر مقدارش 0 هست یا نه اگه صفر بود می تونی command PKG بعدی رو بفرستی.
    بعدشم که ROM داره SRAM هم داره ولی از ROM داره کاراکترها رو می خونه خودش SRAM هم که هم شما دارین توش مینویسن هم خودش حتمی داره استفاده می کنه.
    تا اونجا که یادمه پشت مغازه مدرن اکترونیک عکسها سریع میومدن.اصولا سرعت خوبی داره این LCD.
    دیگه اینکه رجیستر F100 هم خصوصیت جالب transparency رو در اختیار میذاره.

دیدگاه

میشه در مورد نوع قیمت و نحوه راه اندازی این ال سی دی و برنامش یه توضیح بدین؟

از رو چی میخونین؟ام ام سی؟
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

مدرن الکترونیک تو پاساژ توکل داره.3.5 اینچ رو 85 تومن میده. cd دیتاشیتم ازش بگیرین.من واسه AVR یک برنامه گذاشتم.اما از رو MMC نمی خونم.تو همین link که گذاشتم اگه بگردین یه برنامه هم واسه خوندن و نوشتن FAT16 با mega64 از رو SD یا MMC گذاشتم که اصلشو از www.khazama.com گرفتم اونم از یه جا دیگه.
        دیگه اینکه برنامه LCD واسه مدل 8 بیتی نوشته شده. اگه دیتایی که مدرن میده رو بخونین میبینین که هم سریال هم 16 بیتی میشه راهش انداخت.تو همین froum یه دوستی 2 تا مثال که مدرن بهش داده رو گذاشته من تو برنامم از همین مثالا استفده کردم واسه راه اندازی LCD اما اگه گردین تو همون 2 تا برنامه واسه سریالم نوشته.

دیدگاه

من یه lcd رنگی 600 در 800 پیکسل گرفتم با قیمت فوق العاده عالی اگه کسی خواست بگه دیتای اونو قرار بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_b_mofidi
            بعدشم که ROM داره SRAM هم داره ولی از ROM داره کاراکترها رو می خونه خودش SRAM هم که هم شما دارین توش مینویسن هم خودش حتمی داره استفاده می کنه.
            تا اونجا که یادمه پشت مغازه مدرن اکترونیک عکسها سریع میومدن.اصولا سرعت خوبی داره این LCD.
            دیگه اینکه رجیستر F100 هم خصوصیت جالب transparency رو در اختیار میذاره.
            جناب مفیدی الان که من ار sram استفاده می کنم با توجه به اینکه از MMC می خونم سرعت نمایش تصویر خیلی پایین میاد یعنی برای تصویر کامل 16 بیتی حدود 3 تا 4 دقیقه طول میکشه در کل از رامش نمی شه برای نمایش تصویر استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط payaimen
              من یه lcd رنگی 600 در 800 پیکسل گرفتم با قیمت فوق العاده عالی اگه کسی خواست بگه دیتای اونو قرار بدم

اگه اینکار رو بکنی ممنوم میشم.....

دیدگاه

بفرمایید:
                http://mail.google.com/mail/h/17sqf79fvazh4/?view=att&th=11db3f40fc4ab347&attid=0.1&am p;disp=attd&realattid=file0&zw
                اگه اطلاعات قیمتی هم خواستید میتونید صحبت کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa2

جناب مفیدی الان که من ار sram استفاده می کنم با توجه به اینکه از MMC می خونم سرعت نمایش تصویر خیلی پایین میاد یعنی برای تصویر کامل 16 بیتی حدود 3 تا 4 دقیقه طول میکشه در کل از رامش نمی شه برای نمایش تصویر استفاده کرد؟
                  خوب ROMهسته دیگه چطور میخوای تو ROM بنویسی؟
                  نوشته اصلی توسط payaimen
                  بفرمایید:
                  http://mail.google.com/mail/h/17sqf79fvazh4/?view=att&th=11db3f40fc4ab347&attid=0.1&am p;disp=attd&realattid=file0&zw
                  اگه اطلاعات قیمتی هم خواستید میتونید صحبت کنید
                  فکر کنم آدرسو اشتباهی جای gmailتون گذاشتین

دیدگاه

فکر کنم آدرسو اشتباهی جای gmailتون گذاشتین
                    [/quote]

دیدگاه

یک نکته دیگه اینه که داری از MMC یکباره اطلاعاتو load میکنی یا اطاعات هر نقطه رو تک تک می خونی چون خود MMC رو اگه درست drive نکنی کند هست

دیدگاه

lcd گرافیگی 800 در 600 پیکسل
                        http://rapidshare.com/files/166240789/AT080TN42_LCM_TCB_.pdf.html

دیدگاه

jتو جمهوری هست؟قیمتتش چنده؟

دیدگاه

تونستی راش بندازی....؟

دیدگاه

lcd بدون درایور در حدود 60 هزار تومان و نیز درایور که ورودی vga,av داره حدود 50 هزار تومان
                              نه توی جمهوری نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_b_mofidi
                                خوب ROMهسته دیگه چطور میخوای تو ROM بنویسی؟
                                درست می فرمـــایید (عجب سوتی بزرگی دادم!!) یه لحظه فکر کردم می تونم مثل میکرو پروگرمش کنم :redface:
                                پس یه سوال دیگه (البته با عرض شرمندگی) : ما که داریم توو تابع showbmp از sram استفاده می کنیم بایت به بایت داریم مقدار دهیش می کنیم. حالا وقتی یه بار این کار رو کردیم و تصویرمون با تاخیر نشون داده شد می تونیم برای بار دوم اطلاعات رو که ریختیم توو sram به سرعت بخونیم و نمایش بدیم؟(خلاصه من می خوام تصویر با سرعت بیشتری نشون داده بشه چون در حال حاضر 4-5 دقیقه طول میکشه)
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X