آقا خسته نباشید میشه من برای بار چندم درخواست کنم که چی کار کردی راه افتاد Mac رو از کچا آوردی
سلام
خیلی خودتونو درگیر MAC نکنید. MAC آدرس سخت افزاری دستگاههایی است که به شبکه وصل میشن. فقط کافیه در شبکه منحصر به فرد باشند. البته شرکتهایی که می خواهند MAC خودشونو ثبت کنند حدود 1600 دلار باید پرداخت کنند.
موفق باشید.
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
سلام
اگر تو شبکه ایی باشی که ولید آی پی نداشته باشه کافیه mac منحصر بفرد باشه مثل 12345
ولی اگه ولید آی پی داشته باشی میتونی mac رو از روی کارت های قدیمی شبکه برداری
سلام
اگر تو شبکه ایی باشی که ولید آی پی نداشته باشه کافیه mac منحصر بفرد باشه مثل 12345
ولی اگه ولید آی پی داشته باشی میتونی mac رو از روی کارت های قدیمی شبکه برداری
سلام
ایده جالبیه
موفق باشید.
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
دوستان سلام
من هم میخوام یک برد ارتباط با شبکه بسازم
با استفاده از enc28j60 و مثالهای این سایت
http://tuxgraphics.org/electronics/200606/article06061.shtml
آی پی ها درست ست شدن.میکرو با آی سی درست ارتباط برقرار میکنه.
من کانکتور macjak ندارم. به همین خاطر از یه نقشه دیگه برای ارتباط آی سی به سیستم استفاده کردم که یک فیلتر سر راه خود داره
و از یه سیم پیچ L1 با هسته فریت هم استفاده شده.
کابل من کراس هست.
هنگام اتصال لینک شبکه کامپیوتر و آی سی بر قرار میشه.
در کامپیوتر هیچ پکتی دریافت نمیشه .
هنگامی که از طرف سیستم به آی سی پینگ میشه چراغهای اون چشمک میزنن ولی میکرو چیزی دریافت نمیکنه.
سیستم هم پیام request time out میده.
میخواستم در مورد اتصال enc28j60 به کانکتور شبکه ، کانکتور magjak ، فیلتر سر را شبکه و سیم پیچ L1 مقداری برام توضیح بدین
و این توضیحات کمی lowlevel باشه چون من رشتم اکترونیک نیست :cry2:
سلام
بلاخره سیستم شبکه راه افتاد .
برای راه اندازی enc28j60 باید چند نکته رو رعایت کنید .
1- فیلترهای استفاده کنید که سر وسط اونها مشترک نباشه . ترجیحا 20f001n
2- واسه L از یک سیم پیچ 100 تا 200 میکرو هانری میتونید استفاده کنید .
3- سیم پیچ و مقاومت 50 اهمی تا حد امکان نزدیک سوکت شبکه باشه .
4- چون مقاومت 50 اهم استاندارد نیست از 51 اهم میتونید استفاده کنید .
5- کریستال حتما باید 25 مگاهرتز باشه .
6- بجای مگا 168 میتونید از سایر ATMEGA ها هم استفاده کنید . فقط به مقادیر حافظه مورد نیاز توجه کنید.
من به فیلتر و سیم پیچ مشکوک بودم چندین بار اونها رو برداشتم یا عوض کردم
حالا که چک می کنم می بینم کارت شبکه کامپیوتر من خراب شده
یعنی Recive می کنه ولی Send نمی کنه :cry:
مدار رو روی یک سیستم دیگه چک کردم دیدم درسته :nice:
شما مواظب کارت شبکتون باشید
با عرض سلام
اینجانب دانشجوی مهندسی پزشکی هستم . در بخشی از پروژه کارشناسیم نیاز دارم که عدد مربوط به فشار گاز یک لوله رو میکرو کنترلر دستگاهم اندازه گیری می کنه روی شبکه یک بیمارستان که با پروتکل tcp-ip کار می کنه و اینترنت آنجا را فراهم میکنه، ارسال کنم.
آیا این مدارشما برای این منظور می تواند مورد استفاده قرار گیرد؟ آیا می توان آدرس گیرنده را در آن مشخص نمود ؟
لطفا من را راهنمایی بفرمایید
با تشکر و امتنان فراوان
سلام
من هم با استفاده از این ای سی و با میکرو ی Atmega32 یک بردی زدم...از مگ جک هم استفاده نکردم و در واقع فیلتر هاشو حذف کردم...
الان با بردم میتونم ارسال داشه باشم ، اما قسمت ریسیوش کار نمیکنه، یعنی هیچی نمیگیره...بعد از مدتی که باهاش ور رفتم فهمیدم ، به دو نوع از ریجیستری های MII و MAC نمی تونم کار کنم، یعنی با اس پی ای نمیتون روش چیزی بنیوسم و بخونم ، مثلاً اول یک مقداری روی یکی از این رجیستری ها مینویسم و لی وقتی مقدارش رو میخونم ، مقدارش صفر هست. و دقیقا ًچون برای فعال کردم ریسیو باید روی چند تا از ریجیستری های maC مقدار نوشت و این ریجیستری احتمالاً مقدار نمیگیره ، فکر میکنم واسه ی همینه که ریسیو ندارم...
اما led هام کار میکنه .. وقتی که سند و ریسیو دارم چشمک میزنن!
جتی کلاک میکرو رو هم از 8 مگا بردم به 16 مگا و حتی بعدش از خروجی کلاک ایسی enc 'گرفتم که با هم سنکرون بشن، ولی جواب نداد.
کسی میدونه مشکل برد من کجاست؟
من تازه میخوام این مدار رو از همون سایت ببندم الکترونیکی هم نیستم! چند تا سوال برام پیش اومده که هر کدوم از دوستان که موفق به انجام پروژه شدن راهنمایی کنن یک دنیا ممنونشون میشم:
1- من اسیلاتور 25 مگا گیر نیورودم تو بازار اما 24 و 27 مگاهرتز هست آیا با اینها جواب میده اگر نه کجا میتونم 25 مگاهرتز گیر بیارم؟
2- من رگلاتور LM2937-33 رو هم گیر نیووردم کجا میتونم تهیه کنم یا چطور یه مدار دیگه با یه رگلاتور دیگه ببندم که خروجی 3.3 بهم بده؟
3- مقاومتهای تو بازار 47 و 56 اهمی بود جایی 50 یا حتی 51 اهمی هم نداشت اینو دیگه چیکارش کنیم؟
4- شماره پایه های Magjack چطوریه؟ چرا اینی که تو این مدار هست 11 پایه داره اما اونیکه تو بازار هست 12 تا!
دیدگاه