اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع تغذیه میکرو توسط خود میکرو بعد از انجام کار مشخص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع تغذیه میکرو توسط خود میکرو بعد از انجام کار مشخص

با سلام خدمت همگی
    بنده مداری درست کردم که بعد از روشن شدن به مدت 10 دقیقه یک لامپ را توسط رله روشن می کنه و این 10 دقیقه را به صورت معکوس روی سگمنت نشون میده اما اشکال اینجاست که زمانی که 10 دقیقه به اتمام رسید همچنان میکرو روشن هست از دوستان کمک می خوام که چگونه بعد از اتمام 10 دقیقه توسط خود میکرو یا مدار دیگری کلا تغذیه مدار را یا از قبل رگولاتور یا از بعد آن قطع کنم

پاسخ : قطع تغذیه میکرو توسط خود میکرو بعد از انجام کار مشخص

چرا از مد های اسلیپ میکرو استفاده نمیکنید؟
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

از مدار بالا میتونید استفاده کنید ، وقتی دکمه رو میزنید رله وصل میشه و میکرو روشن میشه و شما باید یه سیگنالی به ترانزیستور بدید که روشن نگهش دارید، هر وقت کارتون تموم شد اون سیگنال رو 0 میکنید و خاموش میشه همه چی

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r

از مدار بالا میتونید استفاده کنید ، وقتی دکمه رو میزنید رله وصل میشه و میکرو روشن میشه و شما باید یه سیگنالی به ترانزیستور بدید که روشن نگهش دارید، هر وقت کارتون تموم شد اون سیگنال رو 0 میکنید و خاموش میشه همه چی
        به خاطر اینکه مد های sleep میکرو فقط میکرو رو کم مصرف نگه میداره ولی من قصدم اینه که یه سری قسمت های دیگه هم قطع بشه
        با تشکر از مدارتون خیلی به کارم اومد :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

delay bede 20min
          baad un payaro gheyrefaal kon
          elikeich

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X