اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه برداری از صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمونه برداری از صدا

با سلام

یکی از دوستان لطف کنه و به من بگه که من چه جوری میتونم همزمان یک صدا (صدای بوق)رو با سه تا میکروفون به avrبدم و دیجیتایز و ذخیره کنم؟

ممنون

پاسخ : نمونه برداری از صدا

ببین، میکروفون هم یه جور سنسوره دیگه. یعنی یه کمیت رو که اینجا صداست میگیره و به سیگنال الکتریکی تبدیل می کنه.
    من خودم تا حالا با میکروفن کار نکردم اما شما ببین خروجی میکروفون چیه؟ یعنی ببین ولتاژه یا جریان.
    اگه ولتاژ بود که هیچ ولی اگه جریان بود که باید به ولتاژ تبدیلش کنی.
    بعد هم که نوبت ADC هستش که باید باهاش این کمیت الکتریکی(آنالوگ) رو به دیجیتال تبدیل کنی.
    تا اینجا مشکلی نداره و خیلی آسونه اما اگه بخوای داده های ذخیره شده تو میکرو رو دوباره به صدا تبدیل کنی دیگه من اونجاش رو بلد نیستم. :cry2:
    عمر گران میگذرد خواهی نخواهی سعی بر آن کن نرود رو به تباهی
    مطلب دل را طلب از سوی خدا کن زآنکه بود رحمت او لا یتناهی

دیدگاه

نمونه هایی که میگیری رو می تونی تو EEprom میکرو هم ذخیره کنی که با قطع شدن برق هم از بین نمیرن.
      اما ظرفیت EEprom برای کاری که تو میخوای انجام بدی خیلی کمه و فقط میتونه 3-2 ثانیه از صدا رو برات نگه داره.
      راه دوم اینه که نمونه هایی رو که میگیری به کامپیوتر بفرستی و اونجا ذخیره کنی. تو که میخوای نهایتا نمونه هاتو به کامپیوتر بفرستی، پس این کار رو از همون اول بکن.
      یه نمونه بگیر بفرستش کامپیوتر بعد نمونه دوم رو بگیر.....
      البته باید تو کامپیوتر هم یه برنامه بنویسی که این نمونه ها رو بگیره. بچه ها این کار رو معمولا با visual Basic انجام میدن.
      با متلب هم میشه این برنامه رو نوشت....
      عمر گران میگذرد خواهی نخواهی سعی بر آن کن نرود رو به تباهی
      مطلب دل را طلب از سوی خدا کن زآنکه بود رحمت او لا یتناهی

دیدگاه

سلام ............. با توجه به اینکه خروجی میکروفون ، یک سیگنال ولتاژه ، شما می تونید به راحتی اونها رو به کانال های ADC میکرو وصل کنید و با معادل های دیجیتال اونها کار کنید .
        در مورد حجمی که دوستمون فرمودن ، باید بگم اگه دقت نمونه برداریتون رو پایین تر بیارید ، میتونید مدت زمان بیشتری صدا رو ذخیره کنید . اما همون طوری که ایشون هم گفتن ، این کار یه مسکن موقته و می تونید از ذخیره سازی خارجی استفاده کنید . موفق باشید .
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X