اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع جریان بر پایه ی میکرو؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع جریان بر پایه ی میکرو؟؟

سلام دوستان
    من باید مقدار یه مقاومت رو با میکرو AVR اندازه گیری کنم، برای این منظور قصد دارم جریان چند میلی آمپری ثابت تولید و اون رو از مقاومت که رنج اون بین 500 تا 700 اهم هست عبور بدم و با اندازه گیری ولتاژ حاصل مقدار مقاومت رو به دست بیارم، سوالی که دارم اینه که این منیع جریان رو چطور می تونم بسازم به طوری که با قطعات موجود تو ایران باشه و مقدار جریان هم در طول زمان تغییری نکنه، ضمنا توان عبور از مقاومت ذکر شده رو هم داشته باشه
    با تشکر

پاسخ : ساخت منبع جریان بر پایه ی میکرو؟؟

سلام بر شما

فکر می کنم اگر از رگولاتور استفاده کنید نتیجه مد نظرتون رو دریافت کنید.
    باتشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINASET
      سلام بر شما

فکر می کنم اگر از رگولاتور استفاده کنید نتیجه مد نظرتون رو دریافت کنید.
      باتشکر.
      تشکر دوست عزیز
      منظورتون از رگولاتور چه رگولاتوری هستش؟ یه توضیح بدید لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
        سلام دوستان
        من باید مقدار یه مقاومت رو با میکرو AVR اندازه گیری کنم، برای این منظور قصد دارم جریان چند میلی آمپری ثابت تولید و اون رو از مقاومت که رنج اون بین 500 تا 700 اهم هست عبور بدم و با اندازه گیری ولتاژ حاصل مقدار مقاومت رو به دست بیارم، سوالی که دارم اینه که این منیع جریان رو چطور می تونم بسازم به طوری که با قطعات موجود تو ایران باشه و مقدار جریان هم در طول زمان تغییری نکنه، ضمنا توان عبور از مقاومت ذکر شده رو هم داشته باشه
        با تشکر
        با ی پ امپ ی مدار تفریق کننده بسازین وصل کنید به دو سر مقاومت مورد نظر ، جریان عبوری از اون رو هم با استفاده از ی سنسور جریان بدست بیارید و مقدار مقاومتو بدست بیارید
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

بجای سنسور جریان هم میتونیدی مقاومت مثلا یک اهمی وات بالا بگذارید و تفاضل ولتاژ دو سرشو تقسیم بر مقدارش کنید تا جریان خط بدست بیاد
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

اگه من درست منظورتونو متوجه شده باشم شما میخواین یه اهمتر بسازید
            برای ساخت اهمتر نیازی به منبع جریان ندارید. یه مقاومت میخواین و یه باتری و میکرو. همین

http://s3.picofile.com/file/8196694892/Untitled.png

به عکس بالا نگاه کنید.
            مقاومت R1 داخل اهمترمون قرار داره.
            فرض کنیم باتریمون 5 ولته.
            ما میخوایم مقدار مقاومت R2 رو بدست بیاریم.
            فرض کنیم میکرو ولتاژ 2 ولت رو خونده و بدین ترتیب مشخص میشه که جریانی که از مقاومتها رد میشه 2 آمپره. چون 3 ولت افت ولتاژ روی مقاومت R2 داریم و جریان هم 2 آمپره پس مقدار مقاومت R2 هم 1.5 ohm خواهد بود.

البته مقدار مقاومت R1 فرضی بود. شما در عمل مقدارشو طوری انتخاب کنید که جریانش از این پایینتر باشه و از طرفی اونقدر هم پایین نباشه که دقت کار کم بشه. برای اینکه یه اهمتر خیلی توپ از آب دربیاد کافیه یه سلکتور بذارید که این یه سلکتور برای رنج های مختلف مقاومت های مختلفی رو بجای R1 قرار بده.

موفق باشید
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
              با ی پ امپ ی مدار تفریق کننده بسازین وصل کنید به دو سر مقاومت مورد نظر ، جریان عبوری از اون رو هم با استفاده از ی سنسور جریان بدست بیارید و مقدار مقاومتو بدست بیارید
              یعنی مدار تفریق کننده میشه همون منبع جریان؟ امکانش هست شماتیکش رو قرار بدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi
                اگه من درست منظورتونو متوجه شده باشم شما میخواین یه اهمتر بسازید
                برای ساخت اهمتر نیازی به منبع جریان ندارید. یه مقاومت میخواین و یه باتری و میکرو. همین

http://s3.picofile.com/file/8196694892/Untitled.png

به عکس بالا نگاه کنید.
                مقاومت R1 داخل اهمترمون قرار داره.
                فرض کنیم باتریمون 5 ولته.
                ما میخوایم مقدار مقاومت R2 رو بدست بیاریم.
                فرض کنیم میکرو ولتاژ 2 ولت رو خونده و بدین ترتیب مشخص میشه که جریانی که از مقاومتها رد میشه 2 آمپره. چون 3 ولت افت ولتاژ روی مقاومت R2 داریم و جریان هم 2 آمپره پس مقدار مقاومت R2 هم 1.5 ohm خواهد بود.

البته مقدار مقاومت R1 فرضی بود. شما در عمل مقدارشو طوری انتخاب کنید که جریانش از این پایینتر باشه و از طرفی اونقدر هم پایین نباشه که دقت کار کم بشه. برای اینکه یه اهمتر خیلی توپ از آب دربیاد کافیه یه سلکتور بذارید که این یه سلکتور برای رنج های مختلف مقاومت های مختلفی رو بجای R1 قرار بده.

موفق باشید
                ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
                اما کاری که من میخوام بکنم برای محیط صنعتی هست و به خاطره فاصله کابل های رابط امکان استفاده از این روش به خاطر نویز وجود نداره، منبع جریان مشکل نویز رو نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
                  تشکر دوست عزیز
                  منظورتون از رگولاتور چه رگولاتوری هستش؟ یه توضیح بدید لطفا
                  سلام بر شما
                  بستگی به ان دارد که شما از چه ولتاژ استفاده می کنید ..
                  شما وقتی از رگولاتور استفاده کنید،ان وقت ولتاژ شما تثبیت میشود و محاسبات شما دقیق تر خواهد شد
                  و برای کاهش جریان هم،ابتدا به کمک یک مقاومت اهم بالا(برای دقت کار 1 درصد) جریان را در حد چند میلی امپر میرسانید،سپس ان را از مقاومت مد نظرتان عبور دهید.
                  باتشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINASET
                    سلام بر شما
                    بستگی به ان دارد که شما از چه ولتاژ استفاده می کنید ..
                    شما وقتی از رگولاتور استفاده کنید،ان وقت ولتاژ شما تثبیت میشود و محاسبات شما دقیق تر خواهد شد
                    و برای کاهش جریان هم،ابتدا به کمک یک مقاومت اهم بالا(برای دقت کار 1 درصد) جریان را در حد چند میلی امپر میرسانید،سپس ان را از مقاومت مد نظرتان عبور دهید.
                    باتشکر.
                    بنده عرض کردم که منبع جریان می خوام بسازم ولی فکر کنم منظور شما رگولاتور ولتاژ هست، متوجه منظورتون نشدم که چطور با رگولاتور ولتاژ منبع جریان بسازیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X