آره دوست عزیز توی شبیه سازی نشون میده ولی من به این شبیه ساری شک دارم دوستان اگر میشه یه شماتیک کامل بهم بدید که من برنگردم از اول استارت بزنم خیلی درگیرش شدم تا درستش هم نکنم ولتون نمی کنم !
دوست عزیز من روی برد بورد کانفیگ نمی کنم روی خود پروگرامر پروگرام می کنم بعد میکرو برای اجرا میبرم رو ی بردبورد با این وجود باید کاری رو که گفتین انجام بدم؟خب چطور این کار انجام بدم من بلد نیستم خیلی مبتدی هستم من با progisp این کار رو می کنم میشه راهنمایی کنید که چطور JTAG یا ISP غیر فعال کنم ؟
سلام دوستان اینقدر باهاش ور رفتم تا آخر تونستم ولی یه لحظه دستم خورد به سیما همش ریخت بهم الان توش موندم !(:
راستی من پتانسیل متر ندارم بچه ها گفتن یه مقاومت 10 کیلو بزار خب این مقاومت رو کجا باید بزارم؟
سلام دوستان اینقدر باهاش ور رفتم تا آخر تونستم ولی یه لحظه دستم خورد به سیما همش ریخت بهم الان توش موندم !(:
راستی من پتانسیل متر ندارم بچه ها گفتن یه مقاومت 10 کیلو بزار خب این مقاومت رو کجا باید بزارم؟
سلام
بین پایه 3 و زمین بذار
وب سایت تخصصی برق و الکترونیک روبوتیها
انجام کلیه پروژه های الکترونیک با نازل ترین قیمت
www.Robotiha.ir
دوست عزیز با مقاومت بدونه مقاومت تست کردم نوشته خیلی هم رنگ هستش خیلی محو شده به زور میشه دیدش چکارش کنم مقومت رو هم که میزارم انگار عمل نمی کنه کجای کار عیب داره؟
همونطور که دوستمون فرمودن بین پایه 3 وgnd مدار
البته مقاومت 10 کیلو زیاد هست چیزی رو نمایش نمیده باید 1 کیلو بزاری
دیدگاه