اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

.::کمک::.مشکل در ساخت ریموت با ماژول ask .::کمک::.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : .::کمک::.مشکل در ساخت ریموت با ماژول ask .::کمک::.

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
    خواهش میکنم.
    انشاالله که مشکلی نباشه
    مهندس جان یه سوال من برای این که مقدار دوتا adc رو بفرستم چی کار باید بکنم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
      مهندس جان یه سوال من برای این که مقدار دوتا adc رو بفرستم چی کار باید بکنم؟؟؟
      سلام
      با یک تاخیر بفرست
      Adcاول بخون بفرست
      یک تاخیر
      ADC دوم بخون بفرست

دیدگاه

سلام
        با یک تاخیر بفرست
        Adcاول بخون بفرست
        یک تاخیر
        ADC دوم بخون بفرست
        مقدار تاخیر چقدر باشه خوبه؟؟؟
        توی گیرنده هم باید با تاخیر بخونم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
          مقدار تاخیر چقدر باشه خوبه؟؟؟
          توی گیرنده هم باید با تاخیر بخونم؟؟؟
          بستگی داره بخواید چکاری انجام بدید

دیدگاه

بستگی داره بخواید چکاری انجام بدید
            کنترل ربات(هاور کرافت) میخوام بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
              کنترل ربات(هاور کرافت) میخوام بسازم
              شما از جوی استیک میخواید استفاده کنید؟منظورم قراره از ADC چه استفاده ای کنید؟

دیدگاه

شما از جوی استیک میخواید استفاده کنید؟منظورم قراره از ADC چه استفاده ای کنید؟
                بله میخوام از دسته پلی استیشن استفاده کنم(یه بورد جدا بسازم با قاب دسته نه این که خودشو راه بندازم)
                این ریموتی که شما کلیپشو فرستادی توی خروجی از pwm استفاده کردی؟؟؟یا اینکه فقط روشن میشه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
                  بله میخوام از دسته پلی استیشن استفاده کنم(یه بورد جدا بسازم با قاب دسته نه این که خودشو راه بندازم)
                  این ریموتی که شما کلیپشو فرستادی توی خروجی از pwm استفاده کردی؟؟؟یا اینکه فقط روشن میشه؟؟؟
                  نه نیاز به کنترل سرعت نبود که از PWM استفاده کنم.هرچند کار خیلی راحتی هستش.
                  شما باید مقدار ADC بخونی بعد بفرستی.اگر دوتا ADC داری باید وقفه استفاده کنی.البته اگر قراره هر دوتا ADC در یک زمان استفاده بشن(مثلا هر دو تا جوی استیک کار کنن باهم)

دیدگاه

نه نیاز به کنترل سرعت نبود که از PWM استفاده کنم.هرچند کار خیلی راحتی هستش.
                    شما باید مقدار ADC بخونی بعد بفرستی.اگر دوتا ADC داری باید وقفه استفاده کنی.البته اگر قراره هر دوتا ADC در یک زمان استفاده بشن(مثلا هر دو تا جوی استیک کار کنن باهم)
                    اگه بخوام از دوتا استفاده کنم که میشه چهار تا adc
                    یه فکری به ذهنم رسید
                    می خوام مقدار 0 تا 512 برای adc اولم باشه و 513 تا 1024 برای adc دوم اینطوری دیگه نیازی به وقفه نیست اما نمی دونم چطور باید به میکرو بفهمونم oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
                      اگه بخوام از دوتا استفاده کنم که میشه چهار تا adc
                      یه فکری به ذهنم رسید
                      می خوام مقدار 0 تا 512 برای adc اولم باشه و 513 تا 1024 برای adc دوم اینطوری دیگه نیازی به وقفه نیست اما نمی دونم چطور باید به میکرو بفهمونم oo:
                      نیاز نیست مهندس
                      شما هر دوتا adc بخون هر دو هم با هم ارسال کن مشکلی نداره(فقط adc دوم هرچی خوندی ضرب دو کن که با adc اولی یکی نباشه)

دیدگاه

مهندسان عزیز کسی نبود ما رو راهنمایی کنه که از این آشغالایی که روبو ای کیو میفرسته یه چیزی در بیاد
                        بار اولشون هم نیستا ( سنسور تشخیص رنگ سفارش داده بودم یه سنسور دیگه فرستادن-یه سی دی آموزش گرفتم کد فعال ساز میخواست تا اون کد رو بدست اوردم یک ماه وقت برد و ...)

دیدگاه

نیاز نیست مهندس
                          شما هر دوتا adc بخون هر دو هم با هم ارسال کن مشکلی نداره(فقط adc دوم هرچی خوندی ضرب دو کن که با adc اولی یکی نباشه)
                          مهندس؟؟؟ oo:کی؟؟؟من؟؟؟ اونم چی با 15سال سن همش؟؟؟خخخ(اگه میشه دیگه بهم نگید در شان من نیست)
                          اونوقت اگه ضربدر دو کنم که بازم بعضی هاشون یکی درمیان
                          مثل2*2=4
                          یا 2*10=20
                          اگه یکی از adc هارو تقسیم بر دو کنم اونقت بیشترین مقداری که توی خروجی داره512 هست ولی بازم مشکل یکی بوددن داره باید یه کاری کنم که صفر adc دوم از 513 شروع شه
                          به نظر شما با این شرط میشه
                          s>513

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط ya30ien
                          مهندسان عزیز کسی نبود ما رو راهنمایی کنه که از این آشغالایی که روبو ای کیو میفرسته یه چیزی در بیاد
                          بار اولشون هم نیستا ( سنسور تشخیص رنگ سفارش داده بودم یه سنسور دیگه فرستادن-یه سی دی آموزش گرفتم کد فعال ساز میخواست تا اون کد رو بدست اوردم یک ماه وقت برد و ...)
                          دوست عزیز میشه بگید مشکل شما دقیا چی هست
                          ممنون میشم

دیدگاه

مشکل اینه که گیرنده خود به خود عمل میکنه و لامپ روشن خاموش میشه البته بصورت نامنظم
                            جالبیش هم اینه که اگر فرستنده رو قطع کنم دیگه هیچ عملی صورت نمیگیره
                            و جالبتر اینکه کلید فرستنده رو که میزنم هیچ کاری انجام نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ya30ien
                              مشکل اینه که گیرنده خود به خود عمل میکنه و لامپ روشن خاموش میشه البته بصورت نامنظم
                              جالبیش هم اینه که اگر فرستنده رو قطع کنم دیگه هیچ عملی صورت نمیگیره
                              و جالبتر اینکه کلید فرستنده رو که میزنم هیچ کاری انجام نمیشه
                              :eek:جلل الخالق
                              چند تا احتمال میدم
                              فرکانساشون یکی نباشه
                              ماژول سوخته باشه یا نیم سوز
                              جنسشون مرغوب نباشه (شنیدم بدل و جنس های مزخرف زیاد داره)
                              وقتی کلو قطع میکنید اون نویزه از بین میره یا این که هیچ دستوری انجام نمیشه؟؟
                              مژول رو دربیارید و به صورت مستقیم و با دوتاسیم میکرو هارو بهم متصل کنید اگه کار کرد یعنی ماژولتون یه مشکلی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
                                :eek:جلل الخالق
                                چند تا احتمال میدم
                                فرکانساشون یکی نباشه
                                ماژول سوخته باشه یا نیم سوز
                                جنسشون مرغوب نباشه (شنیدم بدل و جنس های مزخرف زیاد داره)
                                وقتی کلو قطع میکنید اون نویزه از بین میره یا این که هیچ دستوری انجام نمیشه؟؟
                                مژول رو دربیارید و به صورت مستقیم و با دوتاسیم میکرو هارو بهم متصل کنید اگه کار کرد یعنی ماژولتون یه مشکلی داره
                                جفتشون 433 هست
                                منم گفتم شاید سوخته باشن دو تا داشتم عوض کردم
                                جنسشون 99% نامرغوب هست چون سرچ زدم از یه سایت چینی سر در اوردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X