من وقتی فایل پروتیوس شما رو دیدم ، توش نوشته بودید این فایل فقط شماتیک هستش و باید مدار عملای بسته شود
باید خدمت تون عرض کنم که پروژه های MMC رو با پروتیوس هم میشه اجرا کرد منتها یه مساله ای هستش برای این که
با پروتیوس بتونید تو MMC ها بخونید و بنویسید باید CARDIMAGE مدل MMC رو بهش بدید اشتباهی که اکثر دوستان می کنند
اینه که برای این CARDIMAGE یه فایل TXT ساده باز می کنند و بعدش پسوندش رو میکنند mmc. و میدن به مدل MMC که این
کار شتباهه و پروژه کار نمیکنه !!!
فایل CARDIMAGE بوسیله مدل فول MMC ایجاد میشه متاسفانه نسخه های دمو و یا کرک شده این قابلیت رو ندارند !
من براتون یه CARDIMAGE پلود کردم که برای نوع 32 مگا بایتی هستش تو پروژه تون این CARDIMAGE رو به MMC بدید
بعد پروژه رو run کنید می بینید که هم فایل توش ایجاد میشه و هم تویه فایل نوشته میشه و هم سایز دیسک رو بهتون
نشون میده و پروژه شما براحتی تو پروتیوس هم کار میکنه ( همین پروژه MMC_FAT16_TEST ) !
در ضمن من با این پروژه شما تویه این CARDIMAGE یه فایل تحت نام karim.txt ایجاد کردم و توش هم یه چیزایی نوشتم
بعد با USB Simulator پروتیوس پروژه USB Mass Storage که شبیه ساز عملکرد یه فلش دیسک هستش ( از مستندات
میکرو چیپ هستش این پروژه ، یعنی Application Note AN1003 ) این CARDIMAGE رو خوندم
و همون فایل karim.txt با محتویات مورد نظر رو تو اکسپلورر ویندوز برام آورد ، پس کاملاً تست شده هستش و کار میکنه !
لینک فایل CARDIMAGE که یک نوع 32 مگابایتی با فرمت FAT ، در ضمن خالی هستش و توش اطلاعاتی نیستش
برای اطمینان بیشتر و برای استفاده ی مطلوب از امکاناتی که مدیر محترم سایت ، به عنوان کاربر فعال در اختیار بنده گذاشتن، من این فایل رو در سایت پلود می کن
دیدگاه