اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا lcd روشن نمی شود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا lcd روشن نمی شود

با سلام
    یه lcd کاراکتری 2*16 خریدم چراغ بک لایت روشن می شه ولی وقتی که از پایه های 1 برای گراند و 2 برای ولتاژ استفاده می کنم صفحه روشن نمی شه .ببخشید من تازه کارم میشه کمک کنید؟

آیا روشن شدن صفحه به پایه های دیگر ربطی داردیا نه؟

من از سه باتری قلمی حدود 5 ولت استفاده می کنم می تونه از اون باشه(بک لایت با همین باتری ها روشن می شه)؟

و اینکه آیا می تونم به جای پایه های 1و2 از 15و16 به عنوان گراند و مثبت استفاده کنم؟

در ضمن پایه 3 رو هم با یک پتانسیومتر 10k به گراند وصل می کنم اما هیچ فایده ای نداره.

پاسخ : چرا lcd روشن نمی شود

سلام
    پایه 1 و 2 تغذیه آی سی درایور ال سی دی هستش و ربطی به بک لایت نداره. برای روشن شدن بک لایت فقط پایه های 15و 16 رو باید تغذیه کنید.
    برای نشون دادن یه چیزی روی ال سی دی هم باید از میکرو استفاده کنید. پایه 3 هم برای کنتراست یا وضوح تصویر هستش که میتونید با یه مقاومت 1 کیلو زمین کنید.
    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

با سلام
      از شماتیک زیر استفاده کنید

موفق باشید
      محمد.م

دیدگاه

با تشکر از دوستان
        مدارشو بلدم و می دونم کدوم رو به کدوم وصل کنم تنها مشکل اینکه ال سی دی روشن نمی شه.ممکنه که سوخته باشه؟چطور بفهمم؟

دیدگاه

سلام
          با تشکر از دوستان
          مدارشو بلدم و می دونم کدوم رو به کدوم وصل کنم
          ببخشید قصد جسارت نداشتم .
          معمولا ال سی دی بخاطر اتصال تغذیه اضافی و یا بر عکس خراب میشه(من تا حالا فقط در این حالت ال سی دی را از دست دادم)
          اگه با چر خوندن پتانسیومتر پیکسل ها کم رنگ و یا پر رنگ نمی شن و یا مثلا یک سطر از ال سی دی همیشه پر رنگ هست احتمال زیاد خراب شده. که البته قبل از جای گزین کردن یه دونه ال سی دی جدید باید علت خرابی را فهمید.
          لطفا شماتیکی را که استفاده میکنید قرار بدید تا یه بر سی بشه......
          :job:
          محمد.م

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X