اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کند شدن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کند شدن میکرو

سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه . من هر بار که یکی از تایمر هارو فعال میکنم کل میکروم تو شبیح ساز کند میشه یعنی کیبرد میبرد همه چی بهم میریزه .

یعنی فرکانس کاریم میاد پایین در صورتی که اگر تو پروتیوس بزارم رو فرکانس داخلی کار کنه همه درست میشه . دوستان لطفا کمک کنید ! دو ماه برنامه نوشتم هیچی راجب تایمر تو برنامم نیست

اما وقتی میزنم با کلاک خارجی کار کنه انگاری با کلاک 32 کیلو هرتز داره کار میکنه همون قدر سرعتش پایه در صورتی که من نه تو برنامم از وقفه استفاده کردم تو پروتیوس هم

همه چی اوکی ! اما وقتی تنظیمات رو میزارم رو کلاک خارجی خیلی سرعتش کم میشه .
    I'm going to
    RWTH Aachen
    University

پاسخ : کند شدن میکرو

اولین حدس اینکه مشکل در کند بودن cpu کامپیوتره ولی چون میگید کریستال سرعت و کم و زیاد میکنه باید بررسی بشه.
    در صورت امکان میتونید برنامه شبیه ساز هر دو حالت(با و بدون کریستال) رو بذارید تا ببینیم مشکل چیه.
    در ضمن توی پروتئوس اگه بخاهید از کریستال خارجی استفاده کنید باید توی میکرو و شبیه ساز اونو لحاظ کنید.

دیدگاه

همین کارو کردم اول فرکانس 10 مگاهرتز بود همه چی اوکی بود بعد تایمر راه انداتم بیچارم کرد منو ! خداییش یه نفر پیدا شه بیاد با v تو سیستم من ببینه این چشه

به هر کی هم توظیح میدم میگه مشکل از کدته اما من خط به خط کد هامو بردم تو یه پروژه دیگه کومپایل کردم باز همون جوری شد .

دوستان کد ویژن که شما کار کرده باشید باهاش بی باگ باشه کدوم ورژنه ؟ شاید از کدویژنم باشه :(
      I'm going to
      RWTH Aachen
      University

دیدگاه

نگران نباشید. خاصیت پروتیوس همینه. معمولا برنامه هایی که با تایمرها شبیه سازی میشوند، بار محاسباتی سنگینی از CPU کامپیوتر می خواهد و در نتیجه شبیه سازی کند میشود.

اما ملاک شما نباید زمانی باشد که ساعت شما نشان میدهد. بلکه با ساعتی باشد که پرتیوس به عنوان تایمر نشان دهنده زمان شبیه سازی است. مثلا ممکن است یک روال مشخص حدود 1 دقیقه طول بکشد. ولی زمانیکه شبیه سازی میکنید مثلا 5 دقیقه طول بکشد. ولی اگر به تایمر (ساعت) پرتیوس دقت کنید همان 1 دقیقه را محاسبه کرده است.

از بابت محاسابات زمانی واقعا پرتیوس خوب عمل میکند. حال قدرت CPU بالاتر باشد. و کامپیوتر شما کمتر درگیر سایر برنامه ها باشد. شبیه سازی سریعتر میشود.

برای اطمینان میتوانید دقت کنید که در کنار تایمر پرتیوس یک نشان دهنده درصد استفاده از CPU وجود دارد، چه عددی را نمایش میدهد. برای شما حتما 100 درصد است.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

سلام دوست عزیز مرسی از توجهتون نه اصلا 100 درصد نیست 50 درصده و وقتی کلاک رو تنظیم میکنم رو 8 مگاهرتز داخلی همه چی اوکیه . اما وقتی میزنم 10 مگاهرتز خارجی

انگاری که فکرانس تقسیم بر 8 شده دقیقا اندازه یه 1.5 مگاهرتز کار میکنه خیلی سرعتش میاد پایین . خط به خط چک کردم هیچی نبود . بخاطر همین قضیه نتونستم از تایمر 0

atmega64 استفاده کنم چون کند میکرد مجبور شدم از RTC ساتفاده کنم الانم که تایمرا همش خاموشه و لی فرکانس خارجی رو تقسیم بر نمیدونم چند میکنه که کلا سرعت میچسبه زمین !

شما ورژن پروتیوس و کدویژنتون چنده ؟
          I'm going to
          RWTH Aachen
          University

دیدگاه

پروتئوس از این بازیار زیاد در میاره و نمیشه کاریش کرد بهترین راه یه بردبرد و میکرو و یسری مخلفات هست که عملی کئ رو تست کنی بارها شده
            در عمل نتیجه هیلی هوبی گرفتم ولی همون پروژه تو شبیه سازی کار نکرده و یا بلعکس شبیه سازی رو انجام میدی فقط ببین حدودا کار انجام میشه یا و
            به درست و دقیق بودن زیاد توجه نکن
            یکی از دلایلش هم اینه که شزکت سازنده این کتابخونه رو نداده و شرکت ISIS کتابخونه رو ساخته یا یه شخص دیگه و هیچکس به جز سازنده به هسته و
            سخت افزار هایه داخل میکرو دسترسی نداره تا کتابخونه دقیق درست کنه

دیدگاه

کد رو کپی میکردم تو یه پروژه جدید همین مشکل پا برجا بود . کد رو کپی کردم تو یه تکست و بعد کپی کردم تو پروژه جدید مشکل رفع شد . باید بریم بسکام این کدویژن زیاد اذیت میکنه .
              I'm going to
              RWTH Aachen
              University

دیدگاه

دوست عزیز اگر هشدار زمان بندی واقعی نیست روی پروتیوس داری بهتره در عمل تست کنی....
                اگه به کریستال شک داری، اسیلاتور کریستالی دقیق بزار...
                ضمناً وقفه هات در چه وضعیتین؟
                اگر وقفه تایمر داری،باید در روتین وقفه تایمر را دوباره مقدار دهی کنی ها !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X