اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال لودسل به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال لودسل به میکرو

سلام راستش من میخوام از لودسل به عنوان یه حسگر فشار استفاده کنم به میکرو متصل کنم و از خروجیش که به میکرو میده استفاده کنم بگم به عنوان مثال اگه از یه مقداری بیشتر شد یه کاری رو انجام بده کسی میدونه چجوری و با چه مداری به میکرو متصل کنم . نمیدونم چجوری به میکرو باید متصل بشه و همچنین میخوام تو پروتئوس شبیه سازی کنم چی سرچ کنم بیاره . کسی هم اگه یه مدل ساده و خوب با قیمت مناسب سراغ داره معرفی کنه دقتش زیاد مهم نیست میزان رنج اندازه گیریش هم نمیخوام زیاد باشه .

پاسخ : اتصال لودسل به میکرو

اگه میخوای راحت باشی از hx711 استفاده کن...
    ماژول راه انداز لودسله ولی مدل پروتئوس نداره...

دیدگاه

خروجی لود سل رو بده به یک تقویت کننده تفاضلی با پ امپ بعدش خروجی تقویت کننده میشه ورودی ADC میکرو. حالا با یه وزنه مشخص لودسلت رو می تونی کالیبره کنی و بعدش آماده استفادس!!! :job: :job: :job: :job: :job:
      طرز ﺧﻮﺩﮐﺸﯽ ﺩﺭ ﻫﺮ ﮐﺲ ، ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷﻪ...! ﯾﮑﯽ ، ﺩﯾﮕﻪ ﺷﯿﮏ، ﻧﻤﯽ ﭘﻮﺷﻪ.. ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ، ﺁﺭﺯﻭﯾﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ.. ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧﻤﯿﺪﻩ.. یکی دیگه به خودش نمیرسه... ﯾﮑﯽ مدام ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﺪﻩ.. ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ، عکس ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﯼ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻩ...! یکی محبت نمی کنه ...! یکی دیگه محبت نمیپذیره ...! و.....
      اینگونه است که ﺍﮐﺜﺮ ﺁﺩﻣﻬﺎ در ٣٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻧﺪ و ﺩﺭ ٨٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﻓﻦ میشوند...! پائولو کوئیلو
      متنی که برنده ی بهترین جایزه سال شد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid Yan
        خروجی لود سل رو بده به یک تقویت کننده تفاضلی با پ امپ بعدش خروجی تقویت کننده میشه ورودی ADC میکرو. حالا با یه وزنه مشخص لودسلت رو می تونی کالیبره کنی و بعدش آماده استفادس!!! :job: :job: :job: :job: :job:
        البته تقویت کننده ابزار دقیق برا این کار بهتره ولی...
        فراموش نشود که تغذیه دوبل لازمه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...