اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه ارتباط سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه ارتباط سریال

سلام دوستان
    من میخام به وسیله برنامه #C میکرو و کامپیوتر ارتباط بدم مشکل من تو قسمت میکرو لطفا کمک کنید من چ جوری برنامه میکرو بنویسم به زبان بسکام تسلط بیشری دارم تا سی
    لطفا اگه لینکی یا.. هست بدازین.مخصوصا کدهای دریافت و ازسال کد از میکرو به کامپیوتر
    من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

پاسخ : برنامه ارتباط سریال

کسی نیست کمک کنه؟؟

دیدگاه

درود بر شما
      توی چه قسمتی مشکل دارید سخت افزار ؟ یا نرم افزار ؟ کار خیلی راحتیه .حالا همون قسمتی که مشکل داری بگو تا توضیح بدم
      چشم ها را باید شست ، جور دیگر باید دید . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassantorabi
        درود بر شما
        توی چه قسمتی مشکل دارید سخت افزار ؟ یا نرم افزار ؟ کار خیلی راحتیه .حالا همون قسمتی که مشکل داری بگو تا توضیح بدم
        lمرسی که جواب دادین
        نرم افزار مشکل دارم برنامه سی شارپم حاضره مشکلم سره برنامه میکرو
        میخام با بسکام بنویسم و هیچی از برنامه سریال تو این زبان بلد نیستم(پیکربندی و دستور دریافت دیتا و ارسال..)
        لطفا کمک کنید

دیدگاه

درود بر شما
          برای ارتباط سریال نیاز به ای سی rs232 دارید که اگر جستجو کنید نحوه کار و مدار این ای سی به طور مفصل بحث شده بعد از تهیه مدار مبدل سریال یک نکته مهم وجود داره اونم این که باید حتما زمین میکرو و مبدل یکی باشه نکته مهم بعدی هم موقع برنامه نویسی میکرو و برنامه ای که توی کامپیوتر دارید هست که باید حتما baud rate هر دو طرف روی یک مقدار تنظیم شده باشند حالا اگه بگید که برنامه آماده ای که دارید قراره چی بفرسته یا چی دریافت کنه میتونم کمک کنم تا براش برنامه بنویسید .

دیدگاه

درود بر شما
            برای ارتباط سریال نیاز به ای سی rs232 دارید که اگر جستجو کنید نحوه کار و مدار این ای سی به طور مفصل بحث شده بعد از تهیه مدار مبدل سریال یک نکته مهم وجود داره اونم این که باید حتما زمین میکرو و مبدل یکی باشه نکته مهم بعدی هم موقع برنامه نویسی میکرو و برنامه ای که توی کامپیوتر دارید هست که باید حتما baud rate هر دو طرف روی یک مقدار تنظیم شده باشند حالا اگه بگید که برنامه آماده ای که دارید قراره چی بفرسته یا چی دریافت کنه میتونم کمک کنم تا براش برنامه بنویسید .
            من از پورت سریال (usb to ttl) استفاده میکنم همونی ک تو سایته و نیازی به مکس و rs نیست!
            بادریتشم بله متوجه باید یکسان باشه
            من میخام دیتا رو از کامپیوتر به میکرو و برعکس بکنم فقط همین به زبان بسکام
            ی سوال دیتا باید اغداد باشه (صفر و یک) یا میتونه کارکترم باشه؟؟

دیدگاه

توی ارتباط سریال همه ی اطلاعات به صورت رشته ارسال و دریافت میشن و باز هم میگم من نمیدونم شما چی میخواید به کامپیوتر بفرستید یا بگیرید که البته برای فرستادن اطلاعات به کامپیوتر که مشکی وجود نداره ولی برای دریافت اطلاعات با میکرو یک سری مشکلات وجود دارد و مهمترین اون اینه که میکرو به صورت کارکتر به کارکتر اطلاعات رو دریافت میکنه ولی درکل برای ارسال و دریافت اطلاعات از دستوری شبیه زیر میتونید استفاده کنید [code=vb]$regfile = "m8def.dat"
              $crystal = 4000000
              $baud = 9600
              Config Portb = Output
              Dim A As String * 10
              Do
              A = Waitkey()
              If A = "1" Then
              Set Portb.1
              Print "ON"
              Elseif A = "0" Then
              Reset Portb.1
              Print "OFF"
              End If
              Loop
              End
              [/code]
              توی این برنامه من از طریق برنامه ویژوال بیسیکی که نوشتم عدد 1 رو به میکرو میفرستم ، میکرو داده دریافتی رو چک میکنه واگه درست بود یک LED رو روشن میکنه و اگر 0 رو بفرستم LED رو خاموش میکنه . به همین سادگی
              با دستور PRINT داده رو از میکرو به کامپیوتر میفرستید و با دستور waitkey داده رو از کامپیوتر گرفته و در متغییر A قرار میدیم

دیدگاه

توی ارتباط سریال همه ی اطلاعات به صورت رشته ارسال و دریافت میشن و باز هم میگم من نمیدونم شما چی میخواید به کامپیوتر بفرستید یا بگیرید که البته برای فرستادن اطلاعات به کامپیوتر که مشکی وجود نداره ولی برای دریافت اطلاعات با میکرو یک سری مشکلات وجود دارد و مهمترین اون اینه که میکرو به صورت کارکتر به کارکتر اطلاعات رو دریافت میکنه ولی درکل برای ارسال و دریافت اطلاعات از دستوری شبیه زیر میتونید استفاده کنید [code=vb]$regfile = "m8def.dat"
                $crystal = 4000000
                $baud = 9600
                Config Portb = Output
                Dim A As String * 10
                Do
                A = Waitkey()
                If A = "1" Then
                Set Portb.1
                Print "ON"
                Elseif A = "0" Then
                Reset Portb.1
                Print "OFF"
                End If
                Loop
                End
                [/code]
                توی این برنامه من از طریق برنامه ویژوال بیسیکی که نوشتم عدد 1 رو به میکرو میفرستم ، میکرو داده دریافتی رو چک میکنه واگه درست بود یک LED رو روشن میکنه و اگر 0 رو بفرستم LED رو خاموش میکنه . به همین سادگی
                با دستور PRINT داده رو از میکرو به کامپیوتر میفرستید و با دستور waitkey داده رو از کامپیوتر گرفته و در متغییر A قرار میدیم
                مرسی از راهنماییتون

دیدگاه

میخاستم 3ه تا استپ موتور کنترل کنم عدد بدم تا همون درجه بچرخه
                  ی سوال دیگه من میتونم یه کلمه یا حرف یاجمله یا... بفرستم از کامپیوتر به میکرو اونم رو ال سی دی نمایش بده؟؟

دیدگاه

بله هم میتونید عدد برای کنترل استپ موتور و هم نوشته روی ال سی دی نمایش بدید فقط ی کوچولو شگرد کد نویسی داره که اگه کمی فکرتون رو به کار بندازید میتونید انجامش بدید . دوست دارم کمی فکر کنید اگر نتونستید بگید تا بگم چیکار کنید

دیدگاه

بله هم میتونید عدد برای کنترل استپ موتور و هم نوشته روی ال سی دی نمایش بدید فقط ی کوچولو شگرد کد نویسی داره که اگه کمی فکرتون رو به کار بندازید میتونید انجامش بدید . دوست دارم کمی فکر کنید اگر نتونستید بگید تا بگم چیکار کنید
                      یه سوال دیگه شما صفر و یک میفرستین میکرو یا چیز دیگه؟؟اخ نوشتین یک شد میکرو روشن کنه وگرنه...؟؟

دیدگاه

گفتم که فرق نمی کنه شما نوشته بفرست مثل on/off یا هر چیز دیگه ای فقط باید یجوری کد بنویسی که میکرو بفهمه که بر میگرده به همون قلق کد نویسی که گفتم روش فکر کنی

دیدگاه

گفتم که فرق نمی کنه شما نوشته بفرست مثل on/off یا هر چیز دیگه ای فقط باید یجوری کد بنویسی که میکرو بفهمه که بر میگرده به همون قلق کد نویسی که گفتم روش فکر کنی
                          نشد نتونستم جواب بگیرم!!!
                          فکر کنم تو فرستادن دیتا از کامپیوتر به میکرو و گرفتن میکرو مشکل باشه

دیدگاه

با سلام
                            دوست عزیز یه پیشنهاد بکنم ولی انجامش بدین دستت بازتر میشه
                            از سی شارپ خدا حافظی کن و لب ویو رو یاد بگیر شاید چند ماه عقب بیفتی ولی بعدا سرعت طراحی مدارات جدیدت بیشتر میشه و برنامه های پیچیده تری با امکانات بیشتری رو میتونین بنویسین بدون اینکه درگیر کد نویسی بشین باسرعت باور نکردنی
                            البته جسارت نشه اگه به سی شارپ تسلط کامل داشته باشین که مشکل حله
                            mrg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrgmrg
                              با سلام
                              دوست عزیز یه پیشنهاد بکنم ولی انجامش بدین دستت بازتر میشه
                              از سی شارپ خدا حافظی کن و لب ویو رو یاد بگیر شاید چند ماه عقب بیفتی ولی بعدا سرعت طراحی مدارات جدیدت بیشتر میشه و برنامه های پیچیده تری با امکانات بیشتری رو میتونین بنویسین بدون اینکه درگیر کد نویسی بشین باسرعت باور نکردنی
                              البته جسارت نشه اگه به سی شارپ تسلط کامل داشته باشین که مشکل حله
                              مرسی از پیشنهادت ولی اون چ جور نرم افزاریه؟؟؟
                              یکم بیشتر میشه توضیح بدی؟؟؟
                              ی نگاهی تو نت انداختم خب اینم واسه خودش ی زبان برنامه نویسی میخاد ک باید از صفر شروع کنم
                              بعدشم یه سوال تو سب شارپ ی خروجی به اسم فایل exeوجود داره ک میشه تو هر سیستمی اجراش کرد این چطور همچین خروجی داره یا همچین قابلیتی داره؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X