اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین ماژول برای برقراری ارتباط بین دو میکرو چیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین ماژول برای برقراری ارتباط بین دو میکرو چیه

سلامدوستان
    میخواستم از دوستانی که در زمینه برقراری ارتباط بین دو میکرو چند سوال کوچک پرسم
    اول اینکه برای برقراری ارتباط بیسیم بین دو میکرو از چه ماژولی میشه استفاده کرد که هم برد خوبی (بالای 100متر)داشته باشه و هم نویز محیط روی اطلاعات تاثیری نداشته باشه قبلا با این ماژول های ارزون rf کار کردم ولی هم بردشون و سرعت انتقال دیتاشون کمه هم به شدت نویز محیط روشون تاثیر میزاره
    و همچنین اگر بخواهیم دو میکرو را با هم شبکه کنیم با فاصله زیاد (حدود100متر)در یک محیط نیمه صنعتی بهتر است از چه ارتبلطی استفاده بشه و اگر نیاز به ریپیتر هست مدار داخلی ریپیترش چیه :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    ممنون میشم اگه اساتید جواب بدهند :applause: :applause: :applause:
    عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

پاسخ : بهترین ماژول برای برقراری ارتباط بین دو میکرو چیه

نوشته اصلی توسط ♥♫ حمید خان ♫♥
    سلامدوستان
    میخواستم از دوستانی که در زمینه برقراری ارتباط بین دو میکرو چند سوال کوچک پرسم
    اول اینکه برای برقراری ارتباط بیسیم بین دو میکرو از چه ماژولی میشه استفاده کرد که هم برد خوبی (بالای 100متر)داشته باشه و هم نویز محیط روی اطلاعات تاثیری نداشته باشه قبلا با این ماژول های ارزون rf کار کردم ولی هم بردشون و سرعت انتقال دیتاشون کمه هم به شدت نویز محیط روشون تاثیر میزاره
    و همچنین اگر بخواهیم دو میکرو را با هم شبکه کنیم با فاصله زیاد (حدود100متر)در یک محیط نیمه صنعتی بهتر است از چه ارتبلطی استفاده بشه و اگر نیاز به ریپیتر هست مدار داخلی ریپیترش چیه :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    ممنون میشم اگه اساتید جواب بدهند :applause: :applause: :applause:
    Nrf24L01
    از همین سایت بخر
    نمونه های انتن دار و تقویت شده اش حتی برد بالای هزار متر هم دارن!
    بدون انتنش میشه صدمتر...
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

ماژول های شرکت DORJI هم توپ و خفنن!
      صنعتیه و تا 2 کیلومتر برد هم داره!
      البته قیمتش تو اصفهان جفتی 150 هزار تومانه!

دیدگاه

سلام،
        برای 100 متر از خیلی چیزا می تونید استفاده کنید.
        HMTR
        NRF
        Bluetooth
        zigbee
        هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

hmtr و bluetooth صدمتر برد نداره.
          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
            Nrf24L01
            از همین سایت بخر
            نمونه های انتن دار و تقویت شده اش حتی برد بالای هزار متر هم دارن!
            بدون انتنش میشه صدمتر...
            ممنون از جوابتون :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
            فکر کنم برای اتصال به میکرو باید از spi استفاده بشه (وایرلسNrf24L01)که باید برم تو کارش چون چند روز پیش 2تا بدون آنتنشو از همین سایت سفارش دادم و هنوز به دستم نرسیده
            ولی در مورد نویز پذیری این ماژول هم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم یک توضیحی بدید
            و یه ماژول فرستنده گیرنده rf هم تو همین سایت هست دونه ای 80000 تومن به نظرتون چه تفاوتی از نظر کیفیت انتقال با هم دیگه دارند و آیا ماژولی که گفتید در صورت استفاده از چند ماژول بطور همزمان روی همدیگه تاثیر تداخل دریافت دیتا های مختلف رو ندارند؟
            در ضمن باید به این نکته توجه کرد که دنبال ماژول کاربردی میگردم که تو محیط صنعتی هم جواب بده یه جورایی کاربردی باشه نه اسباب بازی :agree: :agree: :agree: :agree:
            :nice: :nice: :nice: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥♫ حمید خان ♫♥
              ممنون از جوابتون :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
              فکر کنم برای اتصال به میکرو باید از spi استفاده بشه (وایرلسNrf24L01)که باید برم تو کارش چون چند روز پیش 2تا بدون آنتنشو از همین سایت سفارش دادم و هنوز به دستم نرسیده
              ولی در مورد نویز پذیری این ماژول هم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم یک توضیحی بدید
              و یه ماژول فرستنده گیرنده rf هم تو همین سایت هست دونه ای 80000 تومن به نظرتون چه تفاوتی از نظر کیفیت انتقال با هم دیگه دارند و آیا ماژولی که گفتید در صورت استفاده از چند ماژول بطور همزمان روی همدیگه تاثیر تداخل دریافت دیتا های مختلف رو ندارند؟
              در ضمن باید به این نکته توجه کرد که دنبال ماژول کاربردی میگردم که تو محیط صنعتی هم جواب بده یه جورایی کاربردی باشه نه اسباب بازی :agree: :agree: :agree: :agree:
              :nice: :nice: :nice: :nice:
              سلام
              از نظر نویز این ماژول نویز پذیر نیست
              ولی میکروی avr صد درصد نویز پذیره و به راحتی میره رو هنگ پس نکات جلوگیری از نویز را رعایت کنید
              ----
              استفاده بیش از دو ماژول ؟
              من یجا خوندم که یه دستوراتی به ماژول ها میفرستن که حتی میشه با یه فرستنده به صد یا دویست تا ماژول به صورت جدا گانه دیتا فرستاد!
              مثلا به ماژول اول میفرستی سلام ، و به ماژول دوم میفرستی خوبی؟
              بدون اینکه تداخل بشه.
              اما دستوراتش یکم سخته باید سرچ کنی
              یه تاپیک هم برای راه اندازی این ماژول هست ، مطلبی که گفتم هم مال این تاپیک بود فک کنم
              استارترش اقای ایمانی فر هست
              توی این تاپیکو بگرد پیدا میکنی ، دستورات چندین تا ماژول بدون تداخل هم توشه ...
              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
              !Electronic On! Programming On
              هوشمندانه سوال بپرسیم!
              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

اون تایپیک خیلی طولانیه و همچنین با زبان c کار کردند
                من بسکام کار میکنم :NO:
                در مورد ارتباط سیمی بین دو میکرو چی میتونید پیشنهاد بدید که 100 متر رو جواب بده؟؟ :read: :read:

دیدگاه

LAN
                  RS232
                  RS485
                  CAN
                  فیبر نوری

دیدگاه

برای ارتباط سیمی100 متر rs232 جواب نمیده. نهایتا با کابل شیلددار 50 متر رو جواب میده.
                    از rs485 استفاده کنید. کافیه دوتا مبدل ttl to rs485 اول و آخر مسیر قرار بدید.
                    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

ببخشید دیر جواب میدم چند روز اینترنتم قطع شده بود
                      این rs485 که گفتید چه جوریاست :-? یعنی برای ارتباط باید از چه دستوراتی استفاده بشه
                      با 232 فرق داره ؟؟ oo: oo:

دیدگاه

نه...
                        فقط سطح ولتاژش فرق داره

دیدگاه

پس احتمالا نیاز به دو تا مبدل دارم
                          حالا ساده ترین مدار این مبدل چی میتونه باشه :read: :read:
                          اگر اطلاعاتی در مورد زیگبی هم دارید ممنون میشم یک توضیحی بدید :nerd: :nerd:

دیدگاه

مبدل TTL به RS 485 هم وجود داره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir.H.A
                              ماژول های شرکت DORJI هم توپ و خفنن!
                              صنعتیه و تا 2 کیلومتر برد هم داره!
                              البته قیمتش تو اصفهان جفتی 150 هزار تومانه!
                              ببخشید چندتاسوال داشتم
                              شما از کجای اصفهان این ماژول هارا توانستی بخری؟!
                              برد دوکیلومتر واقعی گرفتید؟با چه بادریتی؟!مدل دقیقش چی بوده؟!
                              Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X