اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف نویز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف نویز

سلام
    من یک مدار دارم با atmega 32 و rf 433MHZ . از طریق ریموت 4 کانال به میکرو فرمان میدم. مدار کار می کند ولی مشکلی که دارم این است که زمانی که
    نویز خود rf را (بدون وجود میکرو در مدار) با آمپلی فایر گوش می دم صدا طبیعی است ولی همین که میکرو را داخل مدار میگذارم صدای نویز rf ام قطع میشه . بعد هر دکمه ریموت که فرمانش انجام بشه صدای نویز زیادتر از قبل میشه.یعنی اگه 4 دکمه فعال باشند صدای نویز بیشتر از زمانی است که فقط یک دکمه ریموت فرمان داده باشد . در ضمن برد مدارم هم کم با وجود میکرو کم می شود .
    خواهش میکنم اگه کسی میتونه برای این مشکل من را راهنمایی کنه. :cry2:

پاسخ : حذف نویز ( آقای سپاس یار کمک )

سلام
    مدار میکرو رو از مدار RF جدا کن و بین اونا از صفحه فلزی استفاده کن و به شاسی وصلش کن
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi50
      سلام
      من یک مدار دارم با atmega 32 و rf 433MHZ . از طریق ریموت 4 کانال به میکرو فرمان میدم. مدار کار می کند ولی مشکلی که دارم این است که زمانی که
      نویز خود rf را (بدون وجود میکرو در مدار) با آمپلی فایر گوش می دم صدا طبیعی است ولی همین که میکرو را داخل مدار میگذارم صدای نویز rf ام قطع میشه . بعد هر دکمه ریموت که فرمانش انجام بشه صدای نویز زیادتر از قبل میشه.یعنی اگه 4 دکمه فعال باشند صدای نویز بیشتر از زمانی است که فقط یک دکمه ریموت فرمان داده باشد . در ضمن برد مدارم هم کم با وجود میکرو کم می شود .
      خواهش میکنم اگه کسی میتونه برای این مشکل من را راهنمایی کنه. :cry2:
      سلام.
      دوست عزیز عنوان پست را ویرایش کنید و جمله ( آقای سپاس یار کمک ) رو از آن حذف کنید..
      متشکرم.
      www.icesi.ir

دیدگاه

سلام،

این کاری که دوستمون گفتند رو انجام بدید اگر موثر نبود تغذیه رو هم جدا کنید.

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

پاسخ : حذف نویز

من یه مدار ساده با مگا8ساختم که با زدن یه دکمه یه عددی نمایش داده میشد و یه بوقی میزد یه مدار خیلی ساده ولی تو محیط که قرارمیگرفت با روشن شدن چراغ بوق میزد و یه دد رو نمایش میداد هرجی خازنو مازنم گذاشتم به خرجش نرفت من تغذیه مو از یه سوئیچینگ گرفتم که قابشو شکستم و تو جعبم گذاشتم کنار مدار ایا مشکل از اینه و اگه تغذیه رو بیارم بیرون خوب میشه یا کار دیگه ای هم لازمه بکنم دو سر کلید ها هم 100نانو گذاشتم یکی هم در نزدیکترین نقطه بین دوپایه تغذیه ای سی گذاشتم ولی جواب نداد :cry:چیکار کنم
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

به نام خدا
            به نظر من مدارت رو توی یه جعبه فلزی بزار. بهتره آلومینیوم باشه.
            خداحافظ

دیدگاه

سلام
              اقا من یک مدار ریموت برای کنترل ربات با avr ساختم و مشکلم اینه که هر چند ثانیه به طور کوتاه(در حد چند میلی ثانیه) موتور ها برای خودشون شروع به کار میکنند تا اونجا که متوجه شدم مشکل از نویز روی گیرنده هست، کسی میدونه باید چیکار کنم؟ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X