اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای نمایش متغیر روی 7segment

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای نمایش متغیر روی 7segment

سلام دوستان خسته نباشید
    سوالم خیلی مبتدیانست شرمنده :redface:
    من اگه بخوام یک متغیر رو روی سگمنت نمایش بدم باید چی کار کنم فقط بلدم یک سگمنت رو راه اندازی کنم نحوه کار با 7447 رو هم شنیدم
    ممنون

پاسخ : کمک برای نمایش متغیر روی 7segment

نوشته اصلی توسط zoheyr79
    سلام دوستان خسته نباشید
    سوالم خیلی مبتدیانست شرمنده :redface:
    من اگه بخوام یک متغیر رو روی سگمنت نمایش بدم باید چی کار کنم فقط بلدم یک سگمنت رو راه اندازی کنم نحوه کار با 7447 رو هم شنیدم
    ممنون
    سلام
    دوست عزیز سولاتون رو درست متوجه نشدم
    ولی اگه می خواهید یک عدد چند رقمی مثلا 78 رو روی دو سون سگمنت نشون بدید،واز 7448 یا 7447 استفاده می کنید..همونطور که خودتون می دونید اول یه پورت رو خروجی می کنید و سپس باید عددتون رو به یکان و دهگان تجزیه کنید و هر کدام را داخل یه متغیر بریزید وسپس پورتتون رو برابر اآنها قرار بدهید بدین صورت که ابتدا یکان رو برابر پورت قرار بدهید و سپس پایه ی مشترک سون سگمنت سمت راست که برای رقم یکان است را یک وپایه مشترک سون سگمنت سمت چپ که برای رقم دهگاناست را صفر کنید وسپس بعداز 5 میلی ثانیه پورتتون رو برابر دهگان قرار داده و پایه مشترک دو سون سگمنت رو معکوس کنید ودوباره 5 میلی ثانیه تاخیر بدهید با بسکام اینجوریه.......
    Yekan = Offtime Mod 10
    Dahgan = Offtime / 10
    Yekan = Makebcd(yekan)
    Dahgan = Makebcd(dahgan)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم قاسمی نیا
      سلام
      دوست عزیز سولاتون رو درست متوجه نشدم
      ولی اگه می خواهید یک عدد چند رقمی مثلا 78 رو روی دو سون سگمنت نشون بدید،واز 7448 یا 7447 استفاده می کنید..همونطور که خودتون می دونید اول یه پورت رو خروجی می کنید و سپس باید عددتون رو به یکان و دهگان تجزیه کنید و هر کدام را داخل یه متغیر بریزید وسپس پورتتون رو برابر اآنها قرار بدهید بدین صورت که ابتدا یکان رو برابر پورت قرار بدهید و سپس پایه ی مشترک سون سگمنت سمت راست که برای رقم یکان است را یک وپایه مشترک سون سگمنت سمت چپ که برای رقم دهگاناست را صفر کنید وسپس بعداز 5 میلی ثانیه پورتتون رو برابر دهگان قرار داده و پایه مشترک دو سون سگمنت رو معکوس کنید ودوباره 5 میلی ثانیه تاخیر بدهید با بسکام اینجوریه.......
      Yekan = Offtime Mod 10
      Dahgan = Offtime / 10
      Yekan = Makebcd(yekan)
      Dahgan = Makebcd(dahgan)
      مشکلم توی تفکیک کردن یکان و دهگان هست یعنی چطور باید بگم مثلا 1 عدد 10 رو روی سگمنت اول نشون بده یا مثلا 4 از عدد 24 باید روی سگمنت دومی نمایش داده بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
        مشکلم توی تفکیک کردن یکان و دهگان هست یعنی چطور باید بگم مثلا 1 عدد 10 رو روی سگمنت اول نشون بده یا مثلا 4 از عدد 24 باید روی سگمنت دومی نمایش داده بشه
        ببینید شما با یک کردن پایه ی مشترک هر سون سگمنت عدد مربوط به اونو نمایش می دهید...برنامه زیر رو دقت کنید
        کد:
        do
        Debounce Tkey , 0 , Timing , Sub 
        7segment = Yekan

7seg1 = 1
        7seg2 = 0
        Waitms 5

7segment = Dahgan
        7seg1 = 0
        7seg2 = 1
        Waitms 5
        Loop
        End
        timing:
        offtime=offtime+5
         Yekan = Offtime Mod 10
        Dahgan = Offtime / 10
        Yekan = Makebcd(yekan)
        Dahgan = Makebcd(dahgan)

Return

اضافه شده در تاریخ :
        طبق این عکس ،شما طبق برنامه :
        offtime=offtime+5
        Yekan = Offtime Mod 10
        Dahgan = Offtime / 10
        Yekan = Makebcd(yekan)
        Dahgan = Makebcd(dahgan)

یکان و دهگان رو بدست میاری و در 5 میلی ثانیه پورت سی رو برابر یکان و در 5میلی ثانیه بعدی برابر با دهگان ....وپایه های مشترک که با فلش نشون داده شدن کار رفرش سون سگمنت رو انجام میدن که با خطای چشم این تاخیرها دیده نمیشن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X