اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط سریال همزمان pc و میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط سریال همزمان pc و میکرو

سلام دوستانپ
    من 2 تا ÷ایه خالی میکرو بیشتر ندارم و باید با pc و یه میکرو دیگه ارتباط سریال برقرار کنم . لطفا راهنمایی کنید که چه باید بکنم کمنظورم اینه که میشه باس سریال درست کنم که pc و میکرو slave های اون باشن .ممنونم

پاسخ : ارتباط سریال همزمان pc و میکرو

به صورت نرم افزاری می تونی دو تا پایه دلخواه رو به عنوان RX و TX تعریف کنی . فقط امکان استفاده از وقفه های سریال رو نداری.
    اگه با بیسیک کار می کنی می تونم یه چیزایی بگم

دیدگاه

آره حامد جان با بیسیک کار می کنم البته RX و tx ام خالیه . الان هم بین دو میکرو ارتباط سریال دارم اما باید pc هم به میکرو ها متصل بشه . چی ÷یشنهاد می کنی.

دیدگاه

آها الان متوجه شدم. دو تا میکرو داری و یک PC.
        خب بهتره برای این کار از rs485 استفاده کنی. rs232 برای ارتباط دو تا وسیلست. سر راه هر کدوم از میکرو max485 بذار
        این طوری ارتباط میسر میشه. برای PC هم بعد از Max485 مطابق معمول MAX232 قرار بده. البته RS485 یک منطق HalfDuplex داره . یعنی یه طرفه هست و نمی تونی همزمان هم بفرستی و هم بگیری .
        البته این راهیه که من به ذهنم میرسه. شاید با همین RS232 هم بشه که بعید می دونم.

دیدگاه

ا
          انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

دیدگاه

سلام
            حامد جان علت خاصی داره که نمیشه؟ مگه امکان این وجود نداره که RX و TX هر دو میکروکنترلر به هم وصل کرد فقط چیزی که هست اینه که اطلاعات رو هر دو میگیرند و نباید بدون هماهنگی روی خط مشترک داده بذارند.

دیدگاه

آخه من امتحان کردم. دقیقا یادم نیست ولی یا rx یا tx یکیشون جواب نمیداد. ضمن اینکه هرجا سرچ کردم نوشته بود rs232 برای ارتباط بین فقط دوتا وسیله هست نه بیشتر.
              یه راه دیگه هم ارتباط سریال از نوع I2C یا SPI هست که باید طرف کامپیوترشو یه جوری حل کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X