اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایو BTA16 با موج pwm و سینک کردن موج PWM با برق شهری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درایو BTA16 با موج pwm و سینک کردن موج PWM با برق شهری

سلام به تمامی اساتید و دوستان عزیز
    اول مدار رو کامل توضیح میدم بعد سوالم رو میپرسم.
    من میخوام برق شهر رو با یه bta16 کنترل کنم و ابن کنترل رو با موج pwm میخوام انجام بدم.اول برق شهر رو دادم به یک پل دیود تا تمام موج یکسو بشه( ولی به خازن ندادم)پس الان یه موج 100 هرتز دارم.برای کنترل این موج با PWM که از میکرو تولید میشه باید فرکانس PWM میکرو هم 100 هرتز باشه و البته هر دو موج با هم سینک شده باشند.یعنی اختلاف فاز نداشته باشن.
    الان مشکلی که دارم اینه که فرکانس 100 هرتز رو نمیتونم تو بسکام رو PWM ایجاد کنم. و طریقه سینک کردنش رو هم بلن نیستم.یه مقداری سرچ کردم گویا باید یه مدار تشخیص عبور از صفر ببندیم که هر سیکل از یرق شهر رو به میکرو اطلاع بده.به وسیله یک وقفه یا یه همچین چیزی.
    الان بزرگترین مشکل من اینه که چطوری یه موج PWM با فرکانس 100 هرتز بسازم!!!!! :angry:
    یه جا یه برنامه رو دیدم که با C نوشته شده بود و اونجا علاوه بر پریسکیل از یه متغیر به نام TOP هم تو کانفیگ PWMاستفاده میکرد ولی من تو بسکلم چیزی پیدا نمیکنم.

اگه پست تکراریه من شرمنده حقیقتش من کلی تو سایت گشتم و کلی مطلب بابت راه اندازی PWM بود ولی اونی که من میخواستم نبود.

پاسخ : درایو BTA16 با موج pwm و سینک کردن موج PWM با برق شهری

سلام
    داخل دیتاشیت تمام توضیحات رو میتونید پیدا کنید:
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

میشه بگید مدارتون قراره چه کاری انجام بده. منظورم اینه که نتیجه مدارتون چیه؟
      انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
        میشه بگید مدارتون قراره چه کاری انجام بده. منظورم اینه که نتیجه مدارتون چیه؟

سلام
        ببینید من میخوام یه بخشی از سیگنال سینوسی برق شهر رو به وسیله pwm جداکنم.در واقع با این کار سطح متوسط ولتاژ رو تحت کنترل میگیرم.وقتی مقدار دلخواه از سیگنال سینوسی رو جدا کردم میدمش به یه خازن صافی تا سطح ولتاژ خروجی رو برام ثابت کنه.
        نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
          سلام
          داخل دیتاشیت تمام توضیحات رو میتونید پیدا کنید:
          سلام مرسی از جوابتون
          بله حق با شماست من هم این رو خوندم ولی نمیتونم تو بسکام مقدار دهی کنم.مثل اینکه تو کدویژن میشه این کار رو کرد ولی من مشکلم الان تو بسکامه :sad:
          یه سوال دیگه من همین الان خوندم که میشه کلاک pwm رو اکسترنال کرد به وسیله پایه های T1 و T0 اینو چطور تو بسکام تنظیم کنم.و مسئله سینک کردن سیگنال ac با PWMرو چطور حل کنم. :sad:

دیدگاه

مگه میشه که نشه؟؟؟؟ oo: :biggrin:
            شما باید اول یکی از مقادیر N رو انتخاب کنید....بعدش با تنظیم TOP به فرکانس دلخواهتون برسید
            حالا این TOP رو چجور میشه تنظیم کرد؟با رجیستر OCR1 یا ISR1 میتونید مقدار دیفالت TOP رو تغییر بدید
            چند صفحه بعد از اون صفحه ای که عکسشو گذاشتم یه جدول بزرگ هست که تمام مد های تایمر1 رو گذاشته داخلش اگه پیدا نکردید بگید تا بذارم واستون...

www.intelart.ir

دیدگاه

مگه میشه که نشه؟؟؟؟ oo: :biggrin:
              شما باید اول یکی از مقادیر N رو انتخاب کنید....بعدش با تنظیم TOP به فرکانس دلخواهتون برسید
              حالا این TOP رو چجور میشه تنظیم کرد؟با رجیستر OCR1 یا ISR1 میتونید مقدار دیفالت TOP رو تغییر بدید
              چند صفحه بعد از اون صفحه ای که عکسشو گذاشتم یه جدول بزرگ هست که تمام مد های تایمر1 رو گذاشته داخلش اگه پیدا نکردید بگید تا بذارم واستون...
              مرسی از شما آقای فانی
              امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید.من اولین بار هستش که دارم رو PWM کار میکنم و کل پرژم لنگ این بخش شده.اگه یه چند خط کانفیگ برام بنویسد قطعا سر نخ خیلی خوبی برام میشه.
              ممنون از کمکتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid.madhi
                مرسی از شما آقای فانی
                امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید.من اولین بار هستش که دارم رو PWM کار میکنم و کل پرژم لنگ این بخش شده.اگه یه چند خط کانفیگ برام بنویسد قطعا سر نخ خیلی خوبی برام میشه.
                ممنون از کمکتون
                متاسفانه با بسکام تا به حال کار نکردم...اگر C بود در خدمتتون بودم....
                ببینید از دوستان دیگه کسی با بسکام کار نکرده؟...

www.intelart.ir

دیدگاه

باسلام. آیا منظور شما از گذاشتن صافی در خروجی اینه که در خروجی قراره ولتاژ dc داشته باشین؟

دیدگاه

باسلام. آیا منظور شما از گذاشتن صافی در خروجی اینه که در خروجی قراره ولتاژ dc داشته باشین؟
                    سلام
                    بله قرار تو خروجی ولتاژ DC داشته باشم
                    البته خود 220 ولت نیست که این بلاها سرش میاد ولتاژ پایین تریه نزدیک 70 ولت.

دیدگاه

پاسخ : درایو BTA16 با موج pwm و سینک کردن موج PWM با برق ش&#160

متاسفانه با بسکام تا به حال کار نکردم...اگر C بود در خدمتتون بودم....
                      ببینید از دوستان دیگه کسی با بسکام کار نکرده؟...
                      سلام آقای فانی
                      من نحوه تنظیم FAST PWM رو تو بسکام پیدا کردم الان راه افتاده ولی هنوز یه مشکل هست.
                      لطفا کدهارو نگاه کنید.درسته بسکام کار نکردید ولی خیلی سادست.
                      $regfile = "m32def.dat"
                      $crystal = 8000000
                      Config Portd = Output
                      'Init Timer1 for Phase Correct PWM
                      Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear_down , Prescale = 1024

'now change mode to fast pwm (WGM Mode 3)
                      Tccr1a = &B01101101 'timer0 in fast pwm mode, prescale = 1024
                      Tcnt1 = 178
                      Enable Interrupts
                      Enable Timer1
                      Enable Ovf1
                      On Ovf1 Settimer_val
                      Start Timer1
                      'to set the PWM registers, just assign a value to the compare A and B registers
                      Ocr1a = 100

Do
                      Loop
                      End

Settimer_val:
                      'Load Timer1 = 60
                      Tcnt1 = 178
                      Return
                      الان موج توخروجی ساخته شده ولی هرچقدر مقدار رجیستر TCNT1 رو تغییر میدم که فرکانس خروجی تغییر کنه نمیشه :angry: :angry:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درایو BTA16 با موج pwm و سینک کردن موج PWM با برق ش 

نوشته اصلی توسط omid.madhi
                        سلام آقای فانی
                        من نحوه تنظیم FAST PWM رو تو بسکام پیدا کردم الان راه افتاده ولی هنوز یه مشکل هست.
                        لطفا کدهارو نگاه کنید.درسته بسکام کار نکردید ولی خیلی سادست.
                        $regfile = "m32def.dat"
                        $crystal = 8000000
                        Config Portd = Output
                        'Init Timer1 for Phase Correct PWM
                        Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear_down , Prescale = 1024

'now change mode to fast pwm (WGM Mode 3)
                        Tccr1a = &B01101101 'timer0 in fast pwm mode, prescale = 1024
                        Tcnt1 = 178
                        Enable Interrupts
                        Enable Timer1
                        Enable Ovf1
                        On Ovf1 Settimer_val
                        Start Timer1
                        'to set the PWM registers, just assign a value to the compare A and B registers
                        Ocr1a = 100

Do
                        Loop
                        End

Settimer_val:
                        'Load Timer1 = 60
                        Tcnt1 = 178
                        Return
                        الان موج توخروجی ساخته شده ولی هرچقدر مقدار رجیستر TCNT1 رو تغییر میدم که فرکانس خروجی تغییر کنه نمیشه :angry: :angry:
                        سلام..خوبین؟
                        ببینید شما با تغییر TCNT1 میتونید فرکانس متغیر داشته باشید ولی اینکه کار نمیکنه ...
                        اینجا رو یه نگاه بندازید:

http://www.up3.98ia.com/images/s4dc9vf6o4nlaii19x8x.png

اون دو تا سطر که دورشو کادر کشیدم
                        شما یکی از اون دوتا رو انتخاب کنید...توی اون حالت میتونید مقدار TOP تایمر رو تغییر بدید....بعدش توی اون اون فرمولی که چند تا پست قبل گذاشتم از روی اون میتونید مقدار TOP رو بدست بیارید و از همین جدول استفاده کنید و مقدار رجیستر ها رو همونطور که توی تصویر گفته همونطور تنظیم کنید....
                        اینجوری هم اصولی تره هم خوشگل تر!!...

www.intelart.ir

دیدگاه

خب چرا کارتونو سخت میکنید؟!!! اگه خروجی قراره dc باشه٬ ورودی رو هم dc بذارید و با کمک pwm و یک اپتو کوپلر(بدلیل امنیت بیشتر مدار کنترل) و یک ترانزیستور ولتاژ بالا و یک صافی ساده در خروجی میتونید ولتاژ رو بصورت دقیقی کنترل کنید.
                          موفق باشید

دیدگاه

خب چرا کارتونو سخت میکنید؟!!! اگه خروجی قراره dc باشه٬ ورودی رو هم dc بذارید و با کمک pwm و یک اپتو کوپلر(بدلیل امنیت بیشتر مدار کنترل) و یک ترانزیستور ولتاژ بالا و یک صافی ساده در خروجی میتونید ولتاژ رو بصورت دقیقی کنترل کنید.
                            موفق باشید
                            سلام
                            مگه خروجی ایشون DC هست؟؟؟؟
                            من فکر کردم گفتن AC هستش....خب اگه DC باشه که فرمایش شما درسته...همین کارو بهتره بکنن...

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام
                              مگه خروجی ایشون DC هست؟؟؟؟
                              من فکر کردم گفتن AC هستش....خب اگه DC باشه که فرمایش شما درسته...همین کارو بهتره بکنن...
                              منم فک میکردم خروجی ac هستش ولی خودشون میگن dc

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X