باسلام من میخوام50 تا سنسور با خروجی آنالوگ را به adc مبکرو وصل کنم از انجایی که میکرو 8تا ورودی داره چه روشی راپیشنهاد میکنید در ضمن میخوام قابل توسعه باشه یعنی به جای 50 تا اگر 100 تا شد راحت بشه توسعه اش داد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اتصال 50 تا سنسور به adc مبکرو
Collapse
X
-
پاسخ : اتصال 50 تا سنسور به adc مبکرو
سلام
وقت بخیرنوشته اصلی توسط زوارباسلام من میخوام50 تا سنسور با خروجی آنالوگ را به adc مبکرو وصل کنم از انجایی که میکرو 8تا ورودی داره چه روشی راپیشنهاد میکنید در ضمن میخوام قابل توسعه باشه یعنی به جای 50 تا اگر 100 تا شد راحت بشه توسعه اش داد
از مالتی پلکسرهای سی موس ، هشت کاناله cd4015 و و شانزده کاناله cd4067 میتونید استفاده نمایید .
با احترام
94/5/13
-
سلام
وقت بخیرنوشته اصلی توسط زوارمرسی از پاسختون این ای سی برای 16 کانال 4 ورودی ادرس داره یعنی اگر بخوام 10 تا از این ایسیها استفاده کنم احتیاج به 40 پایه کنترل دارم درسته؟از چه روشی استفاده کنم که این پایه های کنترلی کم بشه
و با تغییراتی در ورودی ، به اینصورت (با استفاده از 4 پایه میکروکنترولر )......
با احترام
94/5/13
دیدگاه
-
سلام
وقت بخیرنوشته اصلی توسط vahidabediآقا یعنی این مالتی پلکسر ها آنالوگ هم میتونن انتقال بدن دیگه؟! چون داره خروجیش به adc میره!
با احترام
94/5/19
دیدگاه
-
سلام
وقت بخیرنوشته اصلی توسط vahidabediتوی پروتئوس وقتی lm35 رو مستقیم میدم به adc دما رو 28 درجه نشون میده که درسته. ولی وقتی این آی سی رو میذارم 2 درجه نشون میده.چرا؟ یعنی این آی سی افت ولتاژ ایجاد میکنه؟
الان با یک LM35 و دو تا ولتمتر و آی سی 4067 در پروتیوس تست کردم ، ایرادی ندیدم !
پایه EN آی سی 4067 ، صفر هست ؟
با احترام
94/5/19
دیدگاه
دیدگاه