اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ساعت با ال سی دی و میکرو همراه دماسنج با سورس(مرحله به مرحله تا تکمیل)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ساعت با ال سی دی و میکرو همراه دماسنج با سورس(مرحله به مرحله تا تکمیل)

من فکر کنم ایسی ساعت کمی ایراد داره
    وقتی از اون استفاده میکنیم دچار مشگل میشویم
    در مورد الارم هم نمیتونم کاملش کنم (یکمی خسته شدم)
    اگه کسی بتونه بهترین پی سی بی از لحاظ چینش و نوع رو بهم معرفی کنه یا بسازه ممنون میشم.
    Telegram:
    @reza_br_2489

Instagram:
    _amp_c

دیدگاه

پاسخ : ساخت ساعت با ال سی دی و میکرو همراه دماسنج با سورس(مرحله به مرحله تا تکمیل)

یادم رفت بگم که من فوت پرینت جا باتری سکه ای و ال سی دی کاراکتری 2*16 و میکروسویچ رو ندارم اگه کسی داره بذاره خیلی لازممه.

اگه هم کسی مقاله ای یا فیلمی در مورد بستن ال سی دی داره بذاره من هنوز ال سی دی رو خودم نبستم ولی تو این زمینه هم تجربه دارم.
      Telegram:
      @reza_br_2489

Instagram:
      _amp_c

دیدگاه

نوشته اصلی توسط noorworkshop
        یادم رفت بگم که من فوت پرینت جا باتری سکه ای و ال سی دی کاراکتری 2*16 و میکروسویچ رو ندارم اگه کسی داره بذاره خیلی لازممه.

اگه هم کسی مقاله ای یا فیلمی در مورد بستن ال سی دی داره بذاره من هنوز ال سی دی رو خودم نبستم ولی تو این زمینه هم تجربه دارم.
        نوشته اصلی توسط pars_paya
        بله ... چرا که نه ....
        یه خطکش بردارید و فاصله بین پایه ها رو اندازه بگیرید و بواسطه ابزار پروتیوس طرحتون رو بکشید .....
        تموم که شد کل طرح رو انتخاب کرده و روش کلیک راست کنبد وگزینه make package رو بزنید و ادامه روال را طی کنین ....
        تبریک ! شما صاحب فوت پرینت مورد نظر خود هستید ....
        اگر بازم سوالی بود در خدمت هستم

دیدگاه

نظر آقای فکر (!!) درسته.
          میتونید بجای lcd یه کانکتور 16 پین بذارید که فاصله بین پایه هاش 0.1 اینچ باشه.
          برای میکرو سوئیچ هم یه کانکتور 2 پین با فاصله 0.2 اینچ.
          پایه های جاباتری سکه ای رو با خط کش اندازه بگیرید.
          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

من جا باتری سکه ای ندارم اگه کسی میتونه برام فوت پرینت اونو بزنه.

اگه هم کسی هست که بتونه بهترین پی سی بی رو برام انتخاب کنه ممنون میشم مشکل تو پی سی بی جای قطعاته بطوریکه مدار دو تیکه باشه هم اشکالی نداره ولی یه طوری باشه که بصورت عمودی روی میز قرار بگیره.

اقا این مشکل الارم کلافم کرده لطفا و خواهشا به این مشکل هم رسیدگی کنید.
            Telegram:
            @reza_br_2489

Instagram:
            _amp_c

دیدگاه

دوستان به نظر شما بهتر نیست ایسی ساعت رو حذف کنیم و بجای اون از یه راه حل خوب استفاده کنیم مثلا وقفه یا کریستال خارجی چون این ایسی کلافم کرده اگه در محیط واقعی هم جواب نده خیلی بد میشه .

اگه کسی راه دیگه ای رو میدونه وبهتره لطفا امکانات این مدارو به اون اضافه کنه استفاده کنیم.
              Telegram:
              @reza_br_2489

Instagram:
              _amp_c

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X