اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما با چه زبانی با avr برنامه مینویسید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شما با چه زبانی با avr برنامه مینویسید؟

با سلام،
    میخواستم بدونم شما با چه زبانی برنامه مینویسید واگر توضیح وقابلیت خاصی داره بگید تا دیگران هم استفاده کنن.
    من با BASCOM-AVR و َCodeVisionAVR کار کردم و دومی روترجیح میدم چون
    1) C زبان استاندارد و برای سوییچ کردن به میکروهای دیگه با مشکل کمتری رو برو هستیم.
    2) code wizard اون نیاز به حفظ کردن آدرس رجیستر هارو تسهیل میبخشه.

زبانهای دیگه:
    Mikrobasic for AVR
    IAR Embedded Workbench for AVR
    Wincc
    AVR GCC
    Atmel AVR Assembler
    WinAVR
    FASTavr

پاسخ : شما با چه زبانی با avr برنامه مینویسید؟

سلام
    من c , بیسیک بلدم و درسته سی قوی تر از بیسیکه ولی تو avr چون bascom ساده هستش و با هاش حال میکنم از اون استفاده میکنم.با کدویژن تا حالا کار نکردم اون چه طوره؟
    اینای هم که گفتی به جز یکیش بقیه اسمشونو هم نشنیدم!
    صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

من با بیسیک یه مشکل اساسی دارم( حالم بهم میخوره ازش) برای همین کلن دنبالش نبودم.
      winavr همون avr-gcc هست که به ویندوز پورت شده و مهمتری مزیتش متن باز بودن و دارای لایسنس GPL بودنش هیت که شما به یه منبع عظیم از برنامهآ‌های نوشته شده توسط دیگران هم دسترسی دارید.
      البته ایرادی که به این کامپایلر گرفته میشه نداشتن wizard هست که اون هم جداگانه نوشته شده و میآ‌تونید استفاده کنید.
      این هم یه نمونش :
      http://www.ForestMoon.com/Software/AvrIoDesigner/

موفق باشید

دیدگاه

آقا من شخصا این زبونارو بلدم :

C
        ++C
        #c
        VB
        VB.Net
        ASP.NET
        یکمی هم Perl

ولی برای کار با AVR از Bascom آخه زبون جالبی هست ولی یه مشکل که داره نمیشه بهش پیچ و تاب داد برنامه رو.

مثلا این دستور رو نمیشه با basecom اینجوری نوشت :

A=right(st,len(st)-2)

اگه بخوای اینو با bascom ینویسی باید حداقل 4 خط بیشتر بنویسی.
        بهمین دلیل نمیشه برنامه رو انعطاف داد ولی در کل توووووووووووووووووووووووووپه
        به نام خدا

دیدم آن چشمه ی هستی که جهانش خوانند

_-_-_-_-_-_-_-_-
        آنقدر آب کزان دست توان شست نداشت به به به به

دیدگاه

با سلام
          اگر تصمیم اصولی بگیرید و بخواهید از زبان C استفاده کنید، یه بحث مقایسهآ‌ای درباره gcc و codevision در این پست انجام شده که به شما در انتخاب بین این دو کمک میآ‌کنه: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17303.0
          من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام من هم بیسیک ی هستم ولی تازگیها میخام برم به طرف سی و از اقا manian بخاتر راهنمایاشو (داخل کانال)متشکرم
            به قولی ایشون منو سر عقل اوردن

پس همگی بهتر است به سمت زبان سی برویم
            :agree: :agree: :agree: :agree:
            انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
            [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
            http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

سلام دوستان.

من با حرف شما موافق نیستم که میگید بریم به سمت زبون سی هر زبانی واسه خودش دنیایی داره مثلا با زبون Perl کاری میشه کرد که با زبون های دیگه خیلی مشکله.

یا با C میشه کاری کرد که با VB سخت تره یا هرچیزه دیگه.

پس بهتره هردو رو خوب یاد بگیری که اگه جایی رو با سی گیر کردی با vb بنویسی و جایی رو که با vb گیر کردی با c بنویسی.

درضمن فراموش نشه که سطح زیان c پایین تر از Vb هست هرچه زبون سطحش پایین تر باشه به زبان ماشین یا همون 0 و 1 نزدیک تر هست و در نتیجه سخت تر و سرعت اجرا بالاتر.

مثلا زبون اسمبلی سخت هست ولی سرعت فوق العاده بالایی داره و فوق العاده انعطاف پذیر به صورتی که شما با چند خط کد میتونی یک هارد رو بسوزونی یا میتونی به راحتی سی پی یو رو آب کنی باورت میشه؟ :eek: :eek: :eek:

به هر حال هر زبونی به درد یه کاری می خوره پس هم bascom رو یاد بگیر هم C رو.

در ضمن اگه vb بلد باشی بیسکام مشکلی نداری.

در کل هرکاری میخوای بکنی بکن :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
              به نام خدا

_-_-_-_-_-_-_-_-

دیدگاه

البته مثالی که شما زدین بین دو زبون حرفهآ‌ای سی و پرل رو نمیشه مقیاس بین بیسیک و سی بزاریم :mrgreen:

دیدگاه

فقط زبان c++ و cod vision آخه جوان های به این خوبی من نمی دانم چرا زبان به این خوبی را ول می کنند و میروند سراغ بقیه :cry2: :cry2:
                  یکی میگفت خدا چرا به حرفای ما گوش نمیده گفتم
                  هان ای صنما،دل یک دله کن
                  گر سر ندهم ،وانگه گله کن

دیدگاه

البته مثالی که شما زدین بین دو زبون حرفهآ‌ای سی و پرل رو نمیشه مقیاس بین بیسیک و سی بزاریم
                    سلام دوست من نوکرتم.

داداشه من عزیزه من ، این مثال که من زدم به این دلیل بود که توی انجام هک و سایت زدم و هک از این دوزبون به خوبی استفاده میشه و مکمل هم هستن و بعضی از کد ها رو با C مینویسن و بعضی رو با Perl و زبونای دیگه.

البته من منظورم این بود بلاخره :mrgreen:
                    به نام خدا

_-_-_-_-_-_-_-_-

دیدگاه

ایول، دقیقن منظور من همین بود، که این دو زبون هر دوتا حرفهآ‌ای هستن ولی بیسیک
                      بنابر بیسیک با این دوتا اصلن نمیشه توی یه ردیف مقایسه بشه.
                      البته اگر منظور از سادگی باشه کسی در سادگی بیسیک حرفی نداره.

دیدگاه

ایول، دقیقن منظور من همین بود، که این دو زبون هر دوتا حرفهآ‌ای هستن ولی بیسیک
                        بنابر بیسیک با این دوتا اصلن نمیشه توی یه ردیف مقایسه بشه.
                        البته اگر منظور از سادگی باشه کسی در سادگی بیسیک حرفی نداره.
                        لا الاه ال لله شیطون میگه بزن هرچی کاربر و پست تو سایت هست و بریز به همااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :twisted:

شوخی کردم کاریشون ندارم

ببینید من منظورم این بود که از این دوتا برای هک خوب استفاده میشه و از این رو از BASIC و C هم برای میکرو استفاده میشه حالا اینکه اگه دوتاشو خوب بلد بشی خیلی بهتره :angry: :angry: :angry: oo: oo: oo: oo: :eek: :eek: :eek: :eek:

به نام خدا

_-_-_-_-_-_-_-_-

دیدگاه

سلام به دوستان خوبم،
                          هدف من از طرح این سوال رد یا قبول یک زبان نبود بیشتر منظورم برسی قابلیت های هر زبان مخصوصا برای AVR است.

بعنوان مثال میگن .زبان codevision این برنامه با ANSI-C سازگار نیست. که این چه محدودیتی را بوجود میاره؟ (هرچند که در ورژن 2 به بعد سازگار شده).

ویا IAR که زبان سیه طیف وسیعی از میکروهارو ساپورت میکنه (http://www.iar.com/website1/1.0.1.0/675/1/index.php) و استاندارد هم هست ولی بنظر من برای کسانی که به اصول برنامه نویسی مسلط هستند خوبه و درحالیکه codevision فقط برای avr نوشته شده.

در مورد WinAVR هم زیاد اطلاعات ندارم ولی فکر میکنم اینهم از زبان های C استاندارد باشه (ولی شاید کمی پیچیده برای برقی ها تا دوستان کامپیوتری).

دیدگاه

من میگم سی اخه دیدم برنامه ای که با سی نوشته شده و دقیقا همونو با بیسک نوشتن حجم برنامه سی نصف حجم برنامه بیسیک هست
                            لازم به ذکر هست که میتونین همین هرفارو داخل کتاب 10 پروژه با avr ببینین
                            انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                            [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                            http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

قرار دادن نقل قول
                              من میگم سی اخه دیدم برنامه ای که با سی نوشته شده و دقیقا همونو با بیسک نوشتن حجم برنامه سی نصف حجم برنامه بیسیک هست
                              لازم به ذکر هست که میتونین همین هرفارو داخل کتاب 10 پروژه با avr ببینین
                              سلام دوست من.

من یه برنامه قفل با C دیدم که 300 خط کد بود ولی با Bascom با 50 خط تمومش کردم حتی پیشرفته تر.

پس نمیشه اینجوری تصمیم گرفت موفق باشی.
                              به نام خدا

_-_-_-_-_-_-_-_-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X