اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما با چه زبانی با avr برنامه مینویسید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما با چه زبانی با avr برنامه مینویسید؟

سلام
    من از بیسیک و سی استفاده میکنم اما بیشتر از بیسیک تا حالا هم نشده یه برنامه باشه و نتمونم با بیسیک بنویسم

دیدگاه

قبلا در این مورد بحث شده، لطفا قبل از ایجاد موضوع جدید، در سایت جستجو کنید :smile:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12232.0
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ba_maram_shiraz
        قرار دادن نقل قول
        من میگم سی اخه دیدم برنامه ای که با سی نوشته شده و دقیقا همونو با بیسک نوشتن حجم برنامه سی نصف حجم برنامه بیسیک هست
        لازم به ذکر هست که میتونین همین هرفارو داخل کتاب 10 پروژه با avr ببینین
        سلام دوست من.

من یه برنامه قفل با C دیدم که 300 خط کد بود ولی با Bascom با 50 خط تمومش کردم حتی پیشرفته تر.

پس نمیشه اینجوری تصمیم گرفت موفق باشی.
        والا من دقیق نمیدونم
        یه چیز دیگه بگم که والا مخ های سایت (البته به شما توحین نشه) از سی استفاده میکنن پس من هم ناچارم به طرف سی برم
        :nerd: :nerd: :nerd:
        انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
        [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
        http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

با توجه به اینکه برای استفاده از میکرو کنترلر احتیاج زیادی به انجام کارهای سطح پایین وجود دارد و زبان ز این قابلیت رو به شما می دهد خوب استفاده از این زبان خیلی توصیه می شود برای همین هم هست که تعداد کامپایلر های C جندین برابر سایر زبانها است برای هر میکرویی که نگاه م کنید می بینید تقریبا تعدهد کامپایلرهای C دو سه برابر سایر کامپایلرها است.
          البته در مورد AVR دو تا کامپایلر CODEVISION وIAR خیلی قوی کار کردن و البته خود من با CODEVISION راحت ترم شاید بخاطر اینکه از اول با اون شروع کردم.

دیدگاه

والا من دقیق نمیدونم
            یه چیز دیگه بگم که والا مخ های سایت (البته به شما توحین نشه) از سی استفاده میکنن پس من هم ناچارم به طرف سی برم

محسن جون داداش دین اسلام رو چجوری پذیرفتی ؟ رفتی تحقیق؟ دربارش بحث کردی که نتیجه گرفتی مسلمون باشی؟ ندیگه هممون همیجوریم اکتسابی هست بدون هیچ فکری یچیزی رو انتخاب میکنیم.

البته جسارت نشه ها خدا شاهده اصلا بحث این چیزا نیست ولی شما خودت تحقیق کن ببین کدومش بهتره نه اینکه بخوای بخواطره اینکه مثلا مخ ها از سی استفاده می کنند استفاده کنید.

ولی درسته بنده هم C رو فوق العاده قبول دارم و میدونم که خیلی قدرتمنده و خودم شخصا در برنامه نویسی کامپیوتر در سطح حرفه ای با C و C++ و C# کار میکنم خصوصا ++C که خدای برنامه نویسی هست شما فکر میکنی ویستا رو با چی نوشتن ؟ با ++C فتوشاپ رو با ++C

پس در نتیجه میفهمییم که بسیار قدرت منده.

هدف از این بحث این بود که خودت تجربه کن ببین کدوم بهتره.
            فداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات بشم عزیزم از دستم ناراحت نشیاااااااااااااااا :applause: :applause: :angry: :angry:
            به نام خدا

دیدم آن چشمه ی هستی که جهانش خوانند

_-_-_-_-_-_-_-_-
            آنقدر آب کزان دست توان شست نداشت به به به به

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ba_maram_shiraz
              سلام دوست من.

من یه برنامه قفل با C دیدم که 300 خط کد بود ولی با Bascom با 50 خط تمومش کردم حتی پیشرفته تر.

پس نمیشه اینجوری تصمیم گرفت موفق باشی.
              ببین عزیز شاید تو بیسیک از توابع آماده استفاده کرده که بعد از کامپایل حجم hex رو زیاد میکنه.
              در ضمن برای مقایسه حجم برنامه تو دوتا زبون مختلف تعداد خطوط معیار مناسبی نیست بلکه باید حجم فایل کامپایل شده رو مقایسه کرد :bye
              انسان شکست نمی خورد بلکه ناامید می شود

دیدگاه

تا الان که بسکام کارمو راه انداخته... حالا که دوباره بحث زبان برنامه نویسی شد یه سوال بپرسم!؟ با سی(یا هر زبون دیگه ای) میشه برنامه ای نوشت که با بیسیک نشه؟؟ اگه آره چه برنامه ای؟؟
                The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
                  من میگم سی اخه دیدم برنامه ای که با سی نوشته شده و دقیقا همونو با بیسک نوشتن حجم برنامه سی نصف حجم برنامه بیسیک هست
                  لازم به ذکر هست که میتونین همین هرفارو داخل کتاب 10 پروژه با avr ببینین
                  سلام
                  عزیز این که ملاک خوبی نیست من هم قبول دارم بعضی توابع و دستورات تو بسکام بهینه نشده اند و کد بیشتری تولید می کنند ولی اگه کسی با روند برنامه نویسی آشنا باشه حجم کد نهایی تو بیسیک چه بسا کمتر بشه !! به طور مثال من 2 سال قبل دستوری برای قفل رمزی نوشتم که 300 خط شد ولی همین چند هفته پیش همونو پیشرفته تر با 50 -60 خط نوشتم و نتیجه کد کمتر بود .
                  برای این کار شما باید بیای سی و بیسیک رو از هر لحاظی مقایسه کنی و با برنامه های متفاوت !
                  ولی در به جرئت می تونم بگم که امکانات و توابعی که بسکام داره رو خیلی از نرم افزارهای سی ندارند .
                  البته در نهایت این رو هم اضافه کنم که من برای AVR از بسکام و برای ARM با IAR کار می کنم و با هر دوتاش راحتم
                  ولی در کل راحتی بسکام یه چیزه دیگست !!!!
                  Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

سلام

بیسکام لایبری هاش open نیست ؟
                    صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X