اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال رله به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال رله به میکرو

سلام
    برای اتصال رله 5 ولت به میکرو چکار باید کرد که میکرو خراب نشه ؟
    در بعضی مدارها ولتاژ به رله کم می رسه حدود 3 ولت با اینکه مدار 5 ولت است . این کمبود ولتاژ رو باید چکار کرد ؟
    ممنون

پاسخ : اتصال رله به میکرو

سلام دوست عزیز
    خب این که خیلی سادست باید از ترانزیستور استفاده کنی تا جریان خروجی از میکرو تقویت بشه.
    من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

ترانزیستور هم زدم ولی متاسفانه کم میاد رله راه نمی افته .
      دوتا ترانزیستور میشه گذاشت که بازم بیشتربشه .
      چطوری ترانزیستور دوم را ببندم به اول که جریان بازم بیشتر بشه ؟
      ممنون

دیدگاه

میشه در مدار ولتاژ باشه ولی اصلا جریانی نباشه ؟
        یعنی ولتاژ بشه 5 ولی جریان صفر باشه ؟
        این امکان اصلا پیش میاد ؟ درسته اصلا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط korosh00
          میشه در مدار ولتاژ باشه ولی اصلا جریانی نباشه ؟
          یعنی ولتاژ بشه 5 ولی جریان صفر باشه ؟
          این امکان اصلا پیش میاد ؟ درسته اصلا؟
          با سلام و درود
          لطفا حتما سعی کنید این کتاب ها را مطالعه نمایید:

کتاب مبانی الکترونیک
          ناشر: کانون نشر علوم

کتاب اصول و مبانی الکترونیک دیجیتال
          ناشر: کانون نشر علوم

اضافه شده در تاریخ :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47550.0
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=4280.0
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45741.0
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40810.0

دیدگاه

اینکه 5 باشه ولی جریان صفر، یه حالت وقتی پیش میاد که مدار باز باشه. یعنی اتصالتون قطع باشه یا اینکه مقاومت مسیر خیلی بالا باشه.
            شماتیکتون رو بذارید تا بررسی کنیم.
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

من خروجی رو میدم به 5 ولت رله و باید رله کار کنه ولی رله کار نمی کنه ؟؟

دیدگاه

با سلام
                خروجی رو باید به یه اپ امپ بدی و بعد دوباره خروجی اپ امپو با یه ترانزیستور تقویت کنی.
                ضمنا دوست عزیز معمولا وقتی یکی راهنماییت میکنه ازش تشکر کن.از من نمیخواد ولی از اون دوتا دوستمون تشکر کن.
                موفق باشی
                من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

شما میخواین با کمک 5 ولت خروجی یه رله رو راه اندازی کنید ولی نمیشه؟ حتما جریان لازم تو قسمت خروجی موجود نیست

شما باید از یک ترانزیستور استفاده کنید و وولتاز رله رو جدا بهش بدین وفقط دستور قطع ووصل رو از خروجیتون بگیرید

به این شکل توجه کنید

ما چون میخوایم رله راه اندازی کنیم و ولتاژمون قدرت لازم رو برای راه اندازی رله نداره ماهم بکی رو استخدام میکنیم با حقوق کم این کاره برای ما بکنه جناب ترانزیستو ر همون حقوق کم رو (ولتاژ خروجی میکرو) دریافت میکنه وچیکار میکنه یه ولتاژ جدا از منبع تغذیه وصل میکنه به رله واین کار زمانی انجام میشه که ما ترانزیستور حقوق بدیم (ولتاژ) در صورت قطع ولتاژ ترانزیستور جناب ترانزیستور در همون لحظه از کار می ایسته ورله قطع میشه
                  معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

سلام
                    یک مساله ای نمی خواد از دیود یا چیزی که یک سو کننده باشه استفاده کرد ؟

دیدگاه

یه دیود موازی با پایه تغذیه رله بزارید که بهش میگن دیود هرز گرد . یه توصیه اگر اولین بار باشه که یه رو له به میکرو متصل میکنید و میخواین یه وسیله برقی مثل فن 220 یا لامپ یا موتور 220 رو راه اندازی کنید اول بدون وصل این وسیله ها از عمل کرد صحیح رله اطمینان حاصل کنید وببنید آیا رله با فرمان میکرو قطع ووصل میشه؟؟؟

بعد اقدام به اتصال وسیله خودتان بکنید. یه تجربه که بیشتر دوستان هم تجربه کردن در همون موقع اتصال رله برای روشن شدن فن یا لامپ یا... میکرو یه لحظه خاموش میشه که بهش میگیم ریست شد یعنی موقع وصل رله برمیگرده اول برنامه از نوع شروع به خوندن وعمل به برنامه ممیکنه

برای جلوگیر ی از این مشکلم باید چیزایی که تو تغذیه صنعتی برای تغذیه میکرو به کار میرو رو بزارید. که جستجو بکنید به نتیجه میرسید .

موفق باشید اگر بعد از راهاندازی رله به مشکل بالا برخورد کردین بفرمایید حلش کنیم
                      معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

من الان تو اتصال رله تو همون مادون قرمز مشکل برخوردم .
                        من تو عکس بالا مدار مادون رو گذاشتم .
                        اومدم خروجی رو به به رله دادم با یک ترانزیستور 2n3904 خوب جریان خیلی زیاد میشه . من مقاومت 100 اهم کمتر ندارم گذاشتم جریان کمنر شد و رله کار نکرد .
                        البته یک کمی مقاومتم کمتر بشه کار میکنه . من از دست خودم به عنوان مقاومت استفاده کردم یک جورایی کار کرد .
                        به هرحال نظر شما چیه ؟ یک آی سی یا چیزی که این مقدار رو خودش ثابت کنه بفرسته به رله و رله کار کنه .

دیدگاه

یعنی شما خروجی مادون قرمز رو به رله میدید؟
                          اگه میکرو توی مدار دارید خروجی سنسور مادون قرمز رو به lm324 بدید و بعد خروجیش رو به میکرو بدید. رله رو هم با ترانزیستور به میکرو وصل کنید.
                          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اتصال رله به میکرو

نوشته اصلی توسط korosh00
                            من الان تو اتصال رله تو همون مادون قرمز مشکل برخوردم .
                            من تو عکس بالا مدار مادون رو گذاشتم .
                            اومدم خروجی رو به به رله دادم با یک ترانزیستور 2n3904 خوب جریان خیلی زیاد میشه . من مقاومت 100 اهم کمتر ندارم گذاشتم جریان کمنر شد و رله کار نکرد .
                            البته یک کمی مقاومتم کمتر بشه کار میکنه . من از دست خودم به عنوان مقاومت استفاده کردم یک جورایی کار کرد .
                            به هرحال نظر شما چیه ؟ یک آی سی یا چیزی که این مقدار رو خودش ثابت کنه بفرسته به رله و رله کار کنه .
                            سلام و درود
                            با موازی کردن 2 تا مقاومت 100 اهم شما یک مقاومت 50 اهم خواهسد داشت.

دیدگاه

شما تو گوگل ایمیج سرچ کن راه اندازی رله کلی مدار هستش امتحان کن شاید درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X