اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل سرعت موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل سرعت موتور

با سلام بر مهندسین
    اگر به نحوه چرخش پنکه روی میزی دقت کردی باشید : دیده اید موتور اش 180 درجه می چرخه و هی تکرار میشه و برمیگرده !!! میخواستم یدونم ایا این این کار با avr میشه کرد؟ مثلا یک ارمیچر یا موتور و... را طوری تنظیم کرد که به جای 360 درجه چرخش : 180 درجه بچرخد و تکرار بشه و..
    سپاس

پاسخ : کنترل سرعت موتور

با سروو موتور میتونین به این میزان درجه برسید ( حتی در صورت فشار روی موتور )
    با استپ موتور میتونین به این میزان درجه برسید ( و حتی بیشتر از 180 (از 0 تا بینهایت درجه ) اما در صورت فشار روی موتور دقت زاویه ندارین)
    با موتور گیربکسی (ac یا dc) میتونین به این میزان درجه برسید (البته باید با سوییچ هایی یا سنسور هایی کنترل بشه (تقریبا مانند سروو موتور ) )
    که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
    فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

چیزی که تو پنکه رومیزی استفاده میشه 360 درجه هست که بایک مکانیزم رفت و برگشتی نطیر پیستون موتور های احتراقی به 180 تبدیل شده
      عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadttt
        با سروو موتور میتونین به این میزان درجه برسید ( حتی در صورت فشار روی موتور )
        با استپ موتور میتونین به این میزان درجه برسید ( و حتی بیشتر از 180 (از 0 تا بینهایت درجه ) اما در صورت فشار روی موتور دقت زاویه ندارین)
        با موتور گیربکسی (ac یا dc) میتونین به این میزان درجه برسید (البته باید با سوییچ هایی یا سنسور هایی کنترل بشه (تقریبا مانند سروو موتور ) )
        ممنون دوست عزیز: من یک فن دارم : میخوام بهش یک موتور قابل چرخش 180 درجه داره : بهش وصل کنم: خلاصه یک پنکه رومیزی کوچک درست کنم! به نظر شما کدام یک از ان موتور ها به درد این کار می خورد؟ ایا نیاز به برنامه نویسی داره؟ قیمت اش چند است؟
        سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          ممنون دوست عزیز: من یک فن دارم : میخوام بهش یک موتور قابل چرخش 180 درجه داره : بهش وصل کنم: خلاصه یک پنکه رومیزی کوچک درست کنم! به نظر شما کدام یک از ان موتور ها به درد این کار می خورد؟ ایا نیاز به برنامه نویسی داره؟ قیمت اش چند است؟
          سپاس
          بله برای هر سه مورد نیاز به برنامه دارید .

سروو موتور و استپ موتور میتونن انتخاب خوبی براتون باشن .(برنامه هاشونم سخت نیست)
          سروو موتور با pwm کنترل میشه ( 1 پین ).
          استپ موتور با تغییر کردن 4 پین از پورت های میکرو .

که به نظر من از یک سرور موتور استفاده کنی اگه روش فشار هم بیاد دیگه موقعیتش رو هم گم نمیکنه

قیمت هاشون هم میتونی از اینجا ببینی .
          http://eshop.eca.ir/88-انواع-موتور
          فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadttt
            بله برای هر سه مورد نیاز به برنامه دارید .

سروو موتور و استپ موتور میتونن انتخاب خوبی براتون باشن .(برنامه هاشونم سخت نیست)
            سروو موتور با pwm کنترل میشه ( 1 پین ).
            استپ موتور با تغییر کردن 4 پین از پورت های میکرو .

که به نظر من از یک سرور موتور استفاده کنی اگه روش فشار هم بیاد دیگه موقعیتش رو هم گم نمیکنه

قیمت هاشون هم میتونی از اینجا ببینی .
            http://eshop.eca.ir/88-انواع-موتور
            ممنون دوست عزیز:

ایا این سرو موتور خوب هست؟ قیمت از 9000 شروع میشه تا 21000 !! نمی دانم قیمت بیشتر چه مزیتی داره!!؟ برنامه نویسی اش با pwm هست؟ نمونه کد داره؟ با زبان سی؟

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/2551-%D8%B3%D8%B1%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-t-pro-mini-servo-sg-90-9g-servo.html

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
              ممنون دوست عزیز:

ایا این سرو موتور خوب هست؟ قیمت از 9000 شروع میشه تا 21000 !! نمی دانم قیمت بیشتر چه مزیتی داره!!؟ برنامه نویسی اش با pwm هست؟ نمونه کد داره؟ با زبان سی؟

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/2551-%D8%B3%D8%B1%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-t-pro-mini-servo-sg-90-9g-servo.html

سپاس
              احتمالا اگه برروی موتور فشار نباشه . هرچه پول بیشتر بدین قدرت موتور بیشتر میشه .
              که قدرت تولیدی روی شفت رو برای هر موتور توی سایت نوشته .

و جواب 3 سوال آخرتون . بله بله بله .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X