اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید موج سینوسی با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : تولید موج سینوسی با AVR

نوشته اصلی توسط طراح
    یک اشکال قابل مشاهده در برنامه شما این است که بجای اینکه در شرط ها از کپی رجیسترهای محتوی مقدار تایمر استفاده کنید، قضاوت انجام شده بر مبنای مقدارلحظه ای تایمر است. در حالیکه در جریان اجرای دستورالعمل ها مقدار تایمر ممکن است تغییر کند و نتیجه کار صحیح نباشد. برای رفع این مورد در ابتدای شرط ها یک کپی از مقدار فعلی تایمر را در یک متغیر قرار دهید و در ادامه، شرط ها را بر اساس این کپی (که مقدار آن تغییر نمی کند) بنویسید.
    مهندس متشکرم با بر طرف کردن همین ایراد های جزئی مشکل حل شد
    حالا میتونم روی اکثر پایه ها شکل موج با فرکانس متفاوت درست کنم البته وقتی تعداد پایه های بیشتری برای تولید شکل موج استفاده میکنم به مراتب کیفیت سیگنال خروجی کم میشه ولی جواب کار من رو میده
    من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
    چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم باشد

دیدگاه

پاسخ : تولید موج سینوسی با AVR

سلام.
      من می خوام یک موتور سه فاز رو که نیاز به منبع سه فازی با ولتاژ 36ولت و فرکانس 400هرتز داره راه اندازی کنم.
      1-به نظرشما بهترین کارچیه؟اینکه از AVR استفاده کنم؟یا اینکه اینورترموجود دربازار؟
      2-اصلا اینورتری وجود داره که این کارو انجام بده؟
      3-ما اینورترهای مبدل DC به سه فاز قابل برنامه ریزی هم داریم که به درد پروژه ی من بخوره؟
      ممنون

دیدگاه

اگه فقط میخوای موتور با یک ولتاژ و فرکانس. ثابت کار کنه avrمیتونه گزینه مناسبی باشه اما اگه لازم داری که سرعت موتور رو کنترل کنی و دسترسی زیادی به پارامتر ها داشته باشی مثل کنترل شیب روشن و خاموش شدن بهتره که از درایو استفاده کنی البته این کار با avrهم شدنی هست که یک نمونه برنامه باavrمهندس کینژاد تو پروژه های این سایت قرار دادن که نمیدونم تو اخرین ورژن برنامه چه امکاناتی بهش اضافه شده شاید بشه ازش برای کارت استفاده کنی

دیدگاه

متشکرم. اگه امکانش هست آدرس لینکش رو اینجاهم بگذارید.
          دوتا سوال دیگه هم دارم.
          باتوجه به اینکه این موتور جریان ورودی اش حدود 1 آمپرهست آیا میکرو که جریانش کمه کاربردی داره؟
          دوم اینه که با فرض دردسترس بودن یک اینورتر سه فاز (IG5A-LS)میشه فرکانس ثابت خروجی ازش گرفت و باولتاژ ثابت 36 ولت جای منبع سه فاز ازش استفاده کرد؟
          .ممنون

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52367.0
            لینک برنامه همراه با نقشه تو این تاپیک قرار داره که توضیحات مفیدی هم تو خود تاپیک هست
            1-خود میکرو نقش تامین جریان و ولتاژ موتور رو که نداره در واقع فقط وظیفه کنترل فرکانس و ولتاژ موتور به عهده میکرو گذاشته میشه و میکرو این سیگنال های کنترلی رو با مدار ها و قطعات واسط مثل ترانزیستورها و آی سی های درایو و...ولتاژ منبع رو دو سر موتور میفرسته که اگه تاپیک رو کامل بخونین با نحوه کارش آشنا میشین
            2-اینورتر های مختلفی تو بازار هستن که هر کدوم کارایی منحصر به فردی هم دارن مثلا اینورتری در صنعت آسانسور استفاده میشه که فقط با دادن ولتاژ dc در ورودی آن نه ورودی acبه همان مقدار ولتاژ ac در خروجی میده که میتونی با تنظیماتی که روی خود درایو انجام میشه فرکانسش رو به صورت دستی تغیر بدی
            موفق باشی

دیدگاه

ممنون از توضیحات خوبتون.
              یک سوال دیگه هم داشتم:
              1-خوداینورتر آیا ولتاژ کامل سینوسی میده؟به طوری که بشه به عنوان منبع تغذیه ازش استفاده کرد یا دارای مقداری بریدگی است؟

دیدگاه

---
                اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
                کارمندان نابکار، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب میآ‌رسانند

دیدگاه

ممنون.میشه لطفا بیشتر درمورد این فیلتر پایین توضیح بدین؟
                  چرا برای درایو موتور نیازی به این کارنیست؟برای ساخت منبع تغذیه چطور؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elham_90
                    ممنون.میشه لطفا بیشتر درمورد این فیلتر پایین توضیح بدین؟
                    چرا برای درایو موتور نیازی به این کارنیست؟برای ساخت منبع تغذیه چطور؟
                    همانطور که آقای رهایی توضیح دادن شکل موج خروجی اکثر اینورتر ها به صورت سینوسی کامل نیست و تقریبا شامل پله هایی از موج مربعی هست که میتونید تو لینک زیر عکس شکل موج رو ببنید
                    http://www.china-power.net/dzkw/205/5.htm
                    اگر بخواهیم این شکل موج یه صورت سینوسی صاف استفاده کنیم باید از یک فیلتر پایین گذر استفاده میکنیم که برای کاربردهای سه فاز و ولتاژ بالا یک نمونه از این فیلتر ها در بازار به نام فیلتر سینوسی وجود دارد که توضیحاتش همراه با عکس در لینک زیر قرار دارد
                    http://www.zafarco.com/?p=prd&prcid=110&prdid=25&t=%D9%81%DB% 8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%20%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%88%D8 %B3%DB%8C

اما اگر بخواهید از اینورتر های با کیفیت بالا استفاده کنید شکل موج خروجی بدون نیاز به این فیلتر ها سینوسی صافی میباشد

موفق باشید

دیدگاه

سلام .یه سر به سایت قم الکترونیک بزن.پروژه مد نظر ما را گذاشته.
                      سجاد

دیدگاه

متشکرم.
                        ودوسوال دیگر:
                        1-درنرم افزار پروتئوس اینورتر وجود دارد؟
                        2-آیا میشه فرکانس خروجی اینورتر رو ثابت نگه داشت که به عنوان یک منبع تغذیه ی خوب بتونه عمل کنه؟

دیدگاه

متشکرم.
                          برای تغذیه ی یک ژیروسکوپ نرخی و راه اندازی اون.

دیدگاه

-آیا میشه فرکانس خروجی اینورتر رو ثابت نگه داشت که به عنوان یک منبع تغذیه ی خوب بتونه عمل کنه؟
                            برای این منظور حتما از ترانس یا فیلتر پایین گذر مناسب در خروجی اینورتر استفاده کنید وگرنه شکل موج مربعی که فرکانس کریر ایجاد میکنه و دامنه اون برای تکفاز 300 و برای سه فاز حدود 540ولته حتما به بارتون(مخصوصا از نوع منبع تغذیه سوئیچینگ) اسیب میزنه.

دیدگاه

باتشکر
                              هزینه و حجم این فیلترها چطوراست؟
                              ژنراتور سه فاز به عنوان منبع تغذیه برای کاربرد ذکرشده (3فاز 36 ولت 400هرتز 1 آمپر)اصلا وجود داره؟

دیدگاه

حجم و هزینه این فیلترها به توان مورد نیاز بستگی داره.توان شما تقریبا 36 واته و هزینه و حجم زیادی نخواهد داشت.این فیلترها تو بازار به ac line reactor معروف هستن و طوری محاسبه میشن که اندوکتانس سلف تو فرکانس مورد نظر 5 درصد امپدانس بار بشه.امپدانس بار شما 36 اهم هست.
                                ولی در کل به نظرم ترانس بهترین راه حله چون قبلا خودم با درایو موتور سه فاز تست کردم و شکل موج خروجی رو با اسکوپ دیدم.
                                نراتور سه فاز به عنوان منبع تغذیه برای کاربرد ذکرشده (3فاز 36 ولت 400هرتز 1 آمپر)اصلا وجود داره؟
                                نمیدونم.ولی اگر هم باشه قیمتش احتمالا از ترانس بیشتره.
                                ضمنا برای اینکه بتونید درایوهای تو بازار رو برای این کار استفاده کنید باید بتونید خیلی از پروتکشنهای استفاده شده در این نوع درایوها رو از کار بندازید و بتونید منبع تغذیه داخل دستگاه رو هم با نوعی که با 36 ولت بتونه تمام ولتاژهای مورد نیاز قسمتهای مختلف رو تامین کنه عوض کنید که کار بسیار سختی خواهد بود البته شدنیه(قبلا مشابه چنین کاری رو انجام دادم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X