اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط کیوان قاسمی
    سلام
    کسی میدونه lcd 128*64 من نقطه 0و0 وسط صفحه ؟ :sad: از lcd توی فروشگاه استفاده میکنم و از کتالخونه های آقای نوربخش

مثلا یه کلمه و که میخوام از اول lcd بنویسه از وسط شروع میکنه ... و به آخر که میرسه میاد تو همون خط از اول ادامه میده ... :|

------------------------
    عیدتون مبارک
    درست شد ، با اینکه مطمین بودم پایه ها درسته ولی جای cs1 , cs2 عوض کردم....انگار روی این lcd اول cs2 بعد cs1 ...
    درسته ؟ کسی از این lcd استفاده کرده ؟
    برای بار هزارم به دوستان میگویم:
    cs1 و cs2 را برعکس زدید ! (یا که این السیدی cs1 , cs2 هاش برعکسه! :biggrin: )
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
      برای بار هزارم به دوستان میگویم:
      cs1 و cs2 را برعکس زدید ! (یا که این السیدی cs1 , cs2 هاش برعکسه! :biggrin: )
      بنده خدا خودش متوجه شد :biggrin:
      ظاهرا کلا این سری مشکل دارن چون منم یکی خریدم(از ایران میکرو) همین مشکل رو داره
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ninjamore
        سلام دوستان من امروز یه LCDگرافیکی با تراشه ST7920گرفتم هر کاری کردم نتونستم راهندازیش کنم از دوستان کسی راهندازی کرده اگه فایل بسکام و شماتیکش رو دارید ممنون می شم راهنمایی کنید
        مال منم برعکس هستش .
        راستی کسی ما رو راهنمایی نمی کنی راجب سوال بالا که عرض کردم

دیدگاه

دوستان ببخشید یک lcd گرفتم دیتاشیتشم دیدم اما نمیدونم هستش چیه
          LGM12864A-nsw-bbs
          میشه راهنمائیم کنید
          از کجا باید فهمید ks0108 هست یا نه
          ممنون
          گوته میگه: برای بدست اوردن چیزایی که تا حالا نداشتی، باید آدمی بشی که تا حالا نبودی

دیدگاه

سلام دوستان من ی سوال دارم چندبارم پرسیدم کسی جواب نداده!!
            چرا وقتی من میخام ی عکس بندازم رو ال سی دی گرافیکی تو پرتیوس ارور میده ک نمیتونه کدها بشناسه
            همه چیزم از کامپایلر تا کانورتر درست انجام میدم :read:
            من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

منم با راه اندازی ال سی دی در پروتئوس مشکل دارم
              STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام
                خیلی کلنجار رفتم که این پست رو نزنم و برم سرچ کنم ، ولی نتونستم :sad:
                من فقط کد زدن lcd کارکتری رو بلدم :sad:
                و نمیدونم اصلا" چجوری با این کار کنم؟
                http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-lcd/3382-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-oled-096-%D8%AF%D9%88-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%B2%D8%B1%D8%AF.html
                مثلا" من میخوام همچین شکلی رو روی اون نمایش بدم (اون عددا فارسی باشه):

میخوام تو کد ویژن انجامش بدم
                چیکار کنم؟
                ؟
                [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
                خیلی حال داد
                ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافی&#17

نوشته اصلی توسط 11101010000
                  سلام
                  خیلی کلنجار رفتم که این پست رو نزنم و برم سرچ کنم ، ولی نتونستم :sad:
                  من فقط کد زدن lcd کارکتری رو بلدم :sad:
                  و نمیدونم اصلا" چجوری با این کار کنم؟
                  http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-lcd/3382-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-oled-096-%D8%AF%D9%88-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%B2%D8%B1%D8%AF.html
                  مثلا" من میخوام همچین شکلی رو روی اون نمایش بدم (اون عددا فارسی باشه):

میخوام تو کد ویژن انجامش بدم
                  چیکار کنم؟
                  ؟
                  برو اینترنت کتابخونه ی SSD1306 رو گیر بیار
                  دوست داشتی برای ما هم بزار!
                  نکته: این السیدی قسمت بالاییش زرد رنگ هست و قسمت پایینیش آبی هستش.
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم . من پایه ی 15 و 16 ال سی دیمو به تغذیه و زمین با یه مقاومت 10 اهم وصل میکنم ولی نور پس زمینه ندارم . اما سطر اول پیکسلا نشون داده میشه . مشکل کجاست به نظرتون ؟

دیدگاه

آند کاتد رو برسی کن که درست زده باشی منفی رو بزن مثلا 15 جابه جا کن اگه روشن نشد احتمال داره مقاومت مسیرش سوخته نگاه کن وگر نه لامپش سوخته می تونی یه دونه ابتکاری جاسازی کنی پشتش

دیدگاه

سلام دوستان
                        من این تایپیکو ندیده بودم برای همین یدونه جدا درست کردم. من متنشو کپی پیست میکنم بعد از بخش آردوینو پاکش میکنم:
                        من یه آردوینو UNO دارم که میخام بهش lcd وصل کنم, من سه تا lcd از همین فروشگاه خریدم که هیچکدومو نتونستم به آردوینو وصل کنم. حتی یکی از این lcd هارو به میکرو وصل کردم بازم جواب نگرفتم. من پروگرامرم هم که از این فروشگاه گرفتم تستر lcd داره اما وقتی بهش lcd رو وصل میکنم و دکمه روی پروگرامرو میزنم اتفاقی نمیوفته درصورتی که باید روی lcd بنویسه test. عکس زیر مال وقتیه که بردو بستم, به تستر پروگرامرم وصلش میکنم همین شکلی میشه(البته عکسشو از یکی از این سایتا برداشتم چون lcd منم دقیقا همین شکلی میشه وقتی مدارو کامل میبندم).

اینم آدرس دوجایی که آموزش lcd برای آردوینو رو از توش دیدم:
                        https://www.arduino.cc/en/Tutorial/LiquidCrystal
                        http://www.dreamdealer.nl/tutorials/connecting_a_1602a_lcd_display_and_a_light_sensor_ to_arduino_uno.html
                        اگه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasharne
                          سلام دوستان
                          من این تایپیکو ندیده بودم برای همین یدونه جدا درست کردم. من متنشو کپی پیست میکنم بعد از بخش آردوینو پاکش میکنم:
                          من یه آردوینو UNO دارم که میخام بهش lcd وصل کنم, من سه تا lcd از همین فروشگاه خریدم که هیچکدومو نتونستم به آردوینو وصل کنم. حتی یکی از این lcd هارو به میکرو وصل کردم بازم جواب نگرفتم. من پروگرامرم هم که از این فروشگاه گرفتم تستر lcd داره اما وقتی بهش lcd رو وصل میکنم و دکمه روی پروگرامرو میزنم اتفاقی نمیوفته درصورتی که باید روی lcd بنویسه test. عکس زیر مال وقتیه که بردو بستم, به تستر پروگرامرم وصلش میکنم همین شکلی میشه(البته عکسشو از یکی از این سایتا برداشتم چون lcd منم دقیقا همین شکلی میشه وقتی مدارو کامل میبندم).

http://www.dreamdealer.nl/tutorials/connecting_a_1602a_lcd_display_and_a_light_sensor_ to_arduino_uno.html
                          مشکل تون از زمان بندی هست. حالا بگردید دنبالش که از تعیین کریستال ایجاد شده یا فیوزبیت ها.

اما یه راه ساده، اینه که قبل و بعد از قسمتی که تو برنامه LCD رو کانفیگ می کنید 100 میلی ثانیه تاخیر بذارید.
                          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasharne
                            سلام دوستان

اتصالات را چک کنید
                            پتانسیومتر را بچرخانید
                            زمان بندی و فرکانس میکرو را تنظیم کنید.
                            =========
                            پروگرامر را قطع کنید و ال سی دی را بزارید روش و بعد روشن کنید و دکمه LCD TEST را بزنید و پتانسیومتر که کنار دکمه هست را بچرخانید.
                            ====
                            پتانسیومتر کارش اینه که کنتراست را تنظیم کنه.
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                              مشکل تون از زمان بندی هست. حالا بگردید دنبالش که از تعیین کریستال ایجاد شده یا فیوزبیت ها.

اما یه راه ساده، اینه که قبل و بعد از قسمتی که تو برنامه LCD رو کانفیگ می کنید 100 میلی ثانیه تاخیر بذارید.
                              من یه ماژول lcd دارم برای آردوینو با اون درست کار میکنه اما با این lcd ها کار نمیکنه. اگه مشکل فیوزییت یا کریستال باشه چطور میشه دستکاریشون کرد؟ منظورم برای آردوینو هست.
                              تاخیرم گذاشتم مشکلم حل نشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                                اتصالات را چک کنید
                                پتانسیومتر را بچرخانید
                                زمان بندی و فرکانس میکرو را تنظیم کنید.
                                =========
                                پروگرامر را قطع کنید و ال سی دی را بزارید روش و بعد روشن کنید و دکمه LCD TEST را بزنید و پتانسیومتر که کنار دکمه هست را بچرخانید.
                                ====
                                پتانسیومتر کارش اینه که کنتراست را تنظیم کنه.
                                پروگرامرو با شرایطی که گفتین مجدد امتحان کردم ولی بازم نتیجه نداد. یعنی همون خروجی قبلی که تو عکس هست داد. امکانش هست پروگرامر مشکل داشته باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X