اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط mehrzad119
    سلام دوستان
    مشکم در مورد lcdکارکتری هست من یک ولتمتر وفرکانس مترو با bscam نوشتم سطر اول فرکانس متر وسطر دوم ولتمتر اما بعداز چند ثانیه کار کردن lcd بهم میریزه مشکلم کجاست atmel32 وباbscam نوشته شده ممنون .
    تغذیه مدار شما به چه صورت هست ؟ فکر کنم مشکلت از اونجا باشه :-?
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

سلام دوستان
      مشکم در مورد lcdکارکتری هست من یک ولتمتر وفرکانس مترو با bscam نوشتم سطر اول فرکانس متر وسطر دوم ولتمتر اما بعداز چند ثانیه کار کردن lcd بهم میریزه مشکلم کجاست atmel32 وباbscam نوشته شده ممنون .
      برنامه رو بگذارید
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام دوستان
        مشکم در مورد نمایش فرکانس متر وولت متر هم زمان روی یک LCD کارکتریست سطر اول فرکانس متر وسطر دوم ولت متر است که پس از چند ثانیه LCD بهم میریزه لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

دیدگاه

سلام دوستان
          مشکم در مورد نمایش فرکانس متر وولت متر هم زمان روی یک LCD کارکتریست سطر اول فرکانس متر وسطر دوم ولت متر است که پس از چند ثانیه LCD بهم میریزه لطفا راهنمایی کنید ممنونم.
          oo:درسته ما هم سعی مون بر رفع همین مشکل هست ، در بعضی موارد اگه تغذیه مدار شما خوب نباشه ، افت ولتاژ باعث میشه هم lcd چرت و پرت نشون بده و هم میکرو هنگ کنه ، ضمنن اگه برنامه و شماتیک مدارتون رو بزارید شاید بیشتر بتونیم کمکتون کنیم
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
            یه سری ال سی دی هست نه کاراکتریه نه گرافیکی مثل پنل کولز 206
            از این ال سی دی ها تو بعضی ماشین حسابا یا تو ماشین و جاهای دیگه دیدم که وقتی خاموش هستند میشه کاراکترا رو دید اما یه مدلش هم هست که وقتی خاموشه کاراکترا اصلن معلوم نی
            میخواستم بدونم سیستم ال سی دی هایی که کاراکترای ثابت دارند چجوریه و برای تهیه و ساختش بایدچه کنیم چون فکر می کنم به صرفه تر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajajoom
              از این ال سی دی ها تو بعضی ماشین حسابا یا تو ماشین و جاهای دیگه دیدم که وقتی خاموش هستند میشه کاراکترا رو دید اما یه مدلش هم هست که وقتی خاموشه کاراکترا اصلن معلوم نی
              میخواستم بدونم سیستم ال سی دی هایی که کاراکترای ثابت دارند چجوریه و برای تهیه و ساختش بایدچه کنیم چون فکر می کنم به صرفه تر باشه
              فقط میدونم اونا سفارشی هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajajoom
                اگر می خواهید سرچ کنید اسمشون segment lcdهست .مدلهای معمولیش که تو بازار دنیا هست تو ایران را نمی دونم برای نوع سفارشیش هم باید تعداد بالا باشه تا ارزش داشته باشه .مزیتش هم این طور که من اطلاع دارم هم ارزون تر از ال سی دی معمولیه هم درایو ساده تری داره مثل سون سگمنت درایو میشه هم مصرف برقش خیلی کمتره مخصوصا برای مصارف باتری مثل ساعتها و.........
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

سلام
                  توی یه LCD کاراکتری 16*2 میخوام متغیر و ثابت یه دماسنج رو نشون بدم اما نمیشه
                  مثلا: میخوام به این شکل باشه:(A , B , C متغیرهام هستن)
                  خط اول Real Temp : بعدش متغیر ADC روند شده و علامت درجه سانتیگراد و C
                  خط دوم : MAX متغیر B و علامت درجه سانتیگراد و C بعد :MIN و متغیر C و علامت درجه سانتیگراد و C

Locate 1 , 1 : Lcd "Real Temp: "lcd Fusing(a , "#.#" ; Chr(1) "C"
                  Locate 2 , 1 : Lcd "Max:"b ; Chr(1) "C" ; Lcd "Min:"C" ; Chr(1) "C"

متشکرم
                  تخیل مهمتر از دانش است
                  علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                  آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
                    سلام
                    توی یه LCD کاراکتری 16*2 میخوام متغیر و ثابت یه دماسنج رو نشون بدم اما نمیشه
                    مثلا: میخوام به این شکل باشه:(A , B , C متغیرهام هستن)
                    خط اول Current Temp is : بعدش متغیر ADC روند شده و علامت درجه سانتیگراد و C
                    خط دوم Setpoin : MAX متغیر B و سانتیگراد و بعد حروف MIN : و متغیر C و سانتیگراد

Locate 1 , 1 : Lcd "Current Temp is : " Lcd Fusinga , "#.#&quot ; Chr(1) "C"
                    Locate 2 , 1 : Lcd " Setpoint : Max:"b ; Chr(1) "C" ; Lcd "min : " C ; ; Chr(1)"C"

متشکرم
                    با اجازه
                    اول دستور fusing هست شما نوشتین fusinga
                    دوم بعد دستور بالا پرانتز باز نکردین
                    (یک و نیمم درست یک و دو اینه:
                    کد:
                    Fusing(a , "#.#")
                    )
                    سوم فکر کنم این دستور رو باید اول اجرا کنید و بریزید تو متغییر بعد بفرستید رو ال سی دی
                    چهارم تو خط دوم C رو با ; جابجا کنید
                    پنجم توی 16 تا کاراکتر خط اول 46 حرف که نمیتونید جا بدین :biggrin:
                    ششم همینطور خط دوم
                    هفتم درجه سانتیگراد رو میتونید تو یه کاراکتر جا بدین تا یه کاراکتذ صرفه جویی بشه
                    هشتم موفق باشید
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                      با اجازه
                      اول دستور fusing هست شما نوشتین fusinga
                      دوم بعد دستور بالا پرانتز باز نکردین
                      (یک و نیمم درست یک و دو اینه:
                      کد:
                      Fusing(a , "#.#")
                      )
                      سوم فکر کنم این دستور رو باید اول اجرا کنید و بریزید تو متغییر بعد بفرستید رو ال سی دی
                      چهارم تو خط دوم C رو با ; جابجا کنید
                      پنجم توی 16 تا کاراکتر خط اول 46 حرف که نمیتونید جا بدین :biggrin:
                      ششم همینطور خط دوم
                      هفتم درجه سانتیگراد رو میتونید تو یه کاراکتر جا بدین تا یه کاراکتذ صرفه جویی بشه
                      هشتم موفق باشید
                      متشکرم
                      خوب انتقال به روش Copy/Past گاها" اشکلاتی هم پیش میاره که اصلاح کردم .
                      در ضمن نمیخوام کلمه سانتیگراد رو فارسی بزنه همون C کافیه.

اگرم زحمت نبود چند نمونه از کار با متغیرها؛ثابتها و نمایش اونا روی LCD بذارین استفاده کنیم
                      بدرود

تخیل مهمتر از دانش است
                      آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
                        متشکرم
                        خوب انتقال به روش Copy/Past گاها" اشکلاتی هم پیش میاره که اصلاح کردم .
                        در ضمن نمیخوام کلمه سانتیگراد رو فارسی بزنه همون C کافیه.

اگرم زحمت نبود چند نمونه از کار با متغیرها؛ثابتها و نمایش اونا روی LCD بذارین استفاده کنیم
                        بدرود
                        هنوز هم یه اشکالاتی داره البته :biggrin:
                        نه فارسی نگفتم(فارسی نوشتن روی ال سی دی کاراکتری جالب در نمیاد!)
                        اینجوری منظورم بود:

خدمت شما:

کد:
                        Locate 1 , 1 : Lcd "V=" ; Speed ; "M/S-k=" ; Enerji ; "J"
                        Locate 2 , 1 : Lcd "T=" ; Tnahayi ; Chr(0)

Locate 2 , 1 : Lcd "Time=" ; Compare1a ; " uSec   "
                        Locate 1 , 1 : Lcd "Angle=" ; Angle ; " Deg "
                        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

با سلام
                          دوستان میشه یه نگاهی به این پست که در مورد LCDمالتی پلکسی هست بندازید و منو راهنمایی کنید
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93795.msg587403#msg587403
                          با تشکر
                          شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

سلام
                            یه برنامه ساده بدون هیچ گونه جایجایی کاراکتر با LCD 2*16 نوشتم که تقریبا" هر نیم ساعت یه کاراکتر به سمت راست میره
                            دلیلش از چی میتونه باشه؟

لازمه مجددا" ذکر کنم که از هیچ دستور جابجایی مثل Shiftlcd , Shift Cursor و .... ای استفاده نکردم.
                            با تشکر
                            تخیل مهمتر از دانش است
                            آلبرت انیشتین

دیدگاه

با سلام
                              من یه مداری دارم که خروجی اون چندتا رله هست که به وسیله ترانزیستور به میکرو متصل میشه همه چیز به خوبی کار میکنه ولی یه مشکل داره . من نمام زمین های رو به یه کلید وصل کردم و موقعی که می خوام همش غیر فعال بشه کلید رو قطع می کنم ولی lcd نویز می گیره :eek: :eek:
                              در ضمن میکرو کار میکنه
                              دیود 1n4007 به صورت معکوس دو سر سیم پیچ رله گذاشتم
                              نوع lcd : کاراکتری سبز
                              ممنون میشم راهنمایی کنید :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام
                                من یه GLCDاز سایت خریدم که اگه به فروشگاه مراجعه کنید میبینیدش با نام "نمایشگر GLCD 64*128 گرافیکی بک لایت سبز"که نسبتا هم ارزونه ولی هرکاری کردم نتونستم راه اندازیش کنم.قبلا مدل توشیبا رو استفاده کردم بدون مشکل بوده ولی با این مدل هر کاری کردم هم با PIC تستش کردم هم با AVR ولی فقط یسری نویز شبیه برفک تلویزیون نشون میده :angry:.کسی از اساتید این مدل رو راه اندازی کرده؟لطفا کمک کنه
                                باتشکر :rolleyes:
                                { خلاف قوانین - پاک شد - در صورت تکرار آدرس وب سایت فیلتر خواهد شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...