اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرم کردن

سلام عرض شد خدمت دوستان محترم.
    من دارم روی پروژم کار میکنم و استادم بهم پیشنهاد داده (ان برد) پروگرم کنم.
    خواهش میکنم کامل در مورد ای مسأله به من توضیح دهید.
    چی جوریه؟
    چی کار باید بکنم؟؟؟
    با تشکر

پاسخ : پروگرم کردن

منظور از پروگرمر آن برد، پروگرمی هستش که بتونه میکرو رو توی مدار پروگرم کنه مثلا USBasp که به صورت ISP اینکارو انجام میده یا پروگرمرهای دیگه که روش ISP رو پشتیبانی می کنه.
    ---------
    .
    .
    ...........

دیدگاه

سلام
      همانطور که
      نوشته اصلی توسط ajapyy
      منظور از پروگرمر آن برد، پروگرمی هستش که بتونه میکرو رو توی مدار پروگرم کنه مثلا USBasp که به صورت ISP اینکارو انجام میده یا پروگرمرهای دیگه که روش ISP رو پشتیبانی می کنه.
      گفتن درسته ...
      فیلم زیر را ببینید توضیحات در فیلم کامل داده شده است...

11.AVI - 3.8 MB
      *****عیب جامعه این است که همه می خواند آدم مهمی باشند ولی هیچ کس نمی خواهد فرد مفیدی باشد.*****
      http://electerodl.ir/forum

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
        سلام.
        1-آیا این امکان(آن برد بودن)یک مزیت بحساب میاد؟اصلا فایده اش چیه که تو مدار پروگرم بشه؟{یعنی مثلا منظور مدارایی که نمیشه میکرو رو از مدارش جدا کرد،هست؟}
        2-یعنی حتما باید پروگرمر هم تو مدار باشه که میکرو بتونه کار کنه؟(بعبارت اگر میکرو رو بعد ریختن فایل هگز توش از پروگرمر آن برد ، جدا کنیم (و تو مدار مربوطه اش قرار دهیم)کار نمیکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar
          سلام.
          1-آیا این امکان(آن برد بودن)یک مزیت بحساب میاد؟اصلا فایده اش چیه که تو مدار پروگرم بشه؟{یعنی مثلا منظور مدارایی که نمیشه میکرو رو از مدارش جدا کرد،هست؟}
          2-یعنی حتما باید پروگرمر هم تو مدار باشه که میکرو بتونه کار کنه؟(بعبارت اگر میکرو رو بعد ریختن فایل هگز توش از پروگرمر آن برد ، جدا کنیم (و تو مدار مربوطه اش قرار دهیم)کار نمیکنه؟
          سلام
          فکر میکنم وقتی بصورت آن برد هست در وقت صرفه جوی میشه ... و این خودش یه مزیتی و دیگه نیازی به خرید پروگرامر نیس...
          *****عیب جامعه این است که همه می خواند آدم مهمی باشند ولی هیچ کس نمی خواهد فرد مفیدی باشد.*****
          http://electerodl.ir/forum

دیدگاه

میکرو های smd رو معمولا بصورت on board پروگرم میکنن. چون معمولا برای این آی سی ها سوکت نمیذارن که بشه از بورد جدا کرد و دوباره گذاشت. البته سوکت smd هم موجوده ولی مرسوم نیس.
            درمورد اینکه نیازی به خرید پروگرمر دیگه نیس، اگه منظورتون اینه که مثل این کلیپی که دوستمون گذاشتن از کانکتور DB25 استفاده کنیم بهتره بدونید که دیگه حتی کامپیوتر های رومیزی هم این کانکتور رو ندارند چه برسه به لپ تاپ ها...
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar
              سلام.
              ببینید اسمش آن برد هستش اما خود پروگرمر توی مدار نیست. برای پروگرم کردن قطعاتی مثل AVR نیاز به چند تا پایه از میکرو هستش. تو مدار طراحی شده اون چند تا پایه رو می کشن بیرون و مثلا به یک هدر وصل می کنند. حالا میکروی SMD ما توی مدار هستش. پروگرمر رو به ان چند تا پایه وصل می کنیم و اون رو پروگرمش می کنیم. این روش بیشتر برای زمانی هستش که قطعه به صورت smd باشه و نشه از مدار جداش کرد، در عین حال که نیاز به پروگرم کردن چند باره اون هست.
              ---------
              .
              .
              ...........

دیدگاه

اها فکر کنم بردهای اموزشی رو. همینجوری میسازند
                بعد اتمام پروگرم شدن باید تصال اون پایه های میکرو رو با پروگرمرش قطع کرد?
                اینکه همزمان هم تو مداره هم همزمان برنامه ریزی میشه تو کار برنامه ریزی یا عملکرد مدار اختلالی ایجاد نمیشه?

دیدگاه

وقتی میکرو در حال کار باشه که پروگرم نمیکنن. البته با بوت لودر اینکار شدنیه ولی این پروگرم کردن از طریق spi اینطوری نیس.
                  www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

ینی این امکان هست که ان برد پروگرم کنم و هیچ موقع پروگرامر نخرم؟؟؟؟ میشه؟؟؟ :question:

دیدگاه

بله ولی باید بصورت stk200/300 پروگرم کنی!
                      راه دومشم اینه که خودت پروگرمر بسازی.
                      www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X