اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ویروس برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ویروس برای AVR

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
    CPU هم بله سوزونده میشد...
    این در جواب دوستانی که میگن نمیشه

مثلا اگه از یه حدی دمای CPU بالاتر بره مادربورد سیستم رو ریست میکنه یا خاموشش میکنه...حتی الان مادربورد های جدید روی لپتاپ ها سیستم شتاب سنج دارند که اگه لپ تاپ حرکت ناگهانی داشت سریعا هد هارد رو پارک میکنه تا آسیبی بهش وارد نشه....
    همون طور که قبلا هم گفتم دنیا،دنیای دیجیتاله پس به راحتی قابله هکه یعنی اگه من بیام بیت مربوط به سنسور دمای cpu رو غیر فعال کنم و همزمان اونو over clock کنم cpu میسوزه

در مورد میکروکنترلر هم همونطور که دوستان فرمودند اصلا تولید حرارت که نداریم..مگه اینکه تغذیه اشتباه یا بیش از حد مجاز وصل بشه که خرابش کنه وگرنه با برنامه نمیتونید سخت افزار رو بسوزونید!
    بله درسته ولی حرف شما برای برنامه های عادی که با کامپایلرهایی نوشته میشه که خودشون توی نوشتن کد محدودیت دارن.
    احتمالا بشه در سطح اسمبلی یه کارایی کرد.

دیدگاه

عرض کردم خود مادربورد ریست میکنه...اصلا دست ما نیست که بخایم نرم افزاری فعال یا غیر فعالش کنیم...
      من در این زمینه اطلاعاتی ندارم که باهاتون بحث کنم ولی باید بشه

کلا AVR چی هست که کله پاچه ش چی باشه دیگه...
      پروژه های دانشگاه کرنل رو چک کنید

دیدگاه

همون طور که قبلا هم گفتم دنیا،دنیای دیجیتاله پس به راحتی قابله هکه یعنی اگه من بیام بیت مربوط به سنسور دمای cpu رو غیر فعال کنم و همزمان اونو over clock کنم cpu میسوزه
        اتفاقا یکی از پیشرفت های این دنیای دیجیتال افزایش سطح ایمنی و کنترله....
        شما چطور میخاین مادربورد رو هک کنین؟باید بایوسش رو دستکاری کنین....حتی یه بیت از حافظه بایوس رو اگه اشتباه دستکاری کنین دیگه سیستم روشن نمیشه...بلفرض بتونید خودتون برنامه بایوس رو بنویسید...خب چ کاریه بزن با چکش CPU زو له کن...کسی که دسترسی به بایوس سیستم داشته باشه به CPU هم دسترسی داره...

در مورد اورکلاک هم قبلا رو یه CPU سری Celeron از شرکت Intel امتحانش کردم...ولتاژ CPU رو میشه افزایش داد ولی با محدودیت ایجاد شده توسط بایوس...کلاکش رو میشه افزایش داد ولی باز هم با محدودیت...بله میتونید از حدی کلاک رو بیشتر کنید ولی CPU نمیسوزه...باعث میشه سیستم مرتب ری استارت بشه ...
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

خب چ کاریه بزن با چکش CPU زو له کن...
          توجه کنید اینجا بحث سوزاندن cpu کامپیوتر یه بحث جانبیه و هدف نیست.هدف اینه با این بحث دید بهتری برای سوزاندن میکرو پیدا کنیم :twisted:

در مورد اورکلاک هم قبلا رو یه CPU سری Celeron از شرکت Intel امتحانش کردم...ولتاژ CPU رو میشه افزایش داد ولی با محدودیت ایجاد شده توسط بایوس...کلاکش رو میشه افزایش داد ولی باز هم با محدودیت...بله میتونید از حدی کلاک رو بیشتر کنید ولی CPU نمیسوزه...باعث میشه سیستم مرتب ری استارت بشه ...
          اطلاعی ندارم

*به نظرم با boot loader بشه یه کارایی کرد*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cortex-m3
            توجه کنید اینجا بحث سوزاندن cpu کامپیوتر یه بحث جانبیه و هدف نیست.هدف اینه با این بحث دید بهتری برای سوزاندن میکرو پیدا کنیم :twisted:

اطلاعی ندارم

*به نظرم با boot loader بشه یه کارایی کرد*
            اگه با بوتلودر ب نتیجه رسیدید لطفا اینجا هم مطرحش کنید...
            مرسی...
            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X