اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه کد خوب برای استپ موتور

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمونه کد خوب برای استپ موتور

سلام
    من درایور L298 دارم و نمونه کد هم تقریبا زیاد ولی هیچ کدوم جواب من رو نمیدن .
    یک نمونه کد می خوام با مگا 8 که خروجی میکرو روی درایو سی است .
    موتور باسرعت تقریبا متوسط چند دور ساعتگرد بعد چند ثانیه مکث و بعد پادساعتگرد بچرخه ؟
    و جایی که سرعت موتور رو میشه کم و زیاد کرد و ساعتگرد و پادساعتگرد رو هم مشخص کنید که خودم متوجه بشم باید برای تغییرات چکاری بکنم .

ممنون و متشکر

پاسخ : نمونه کد خوب برای استپ موتور

سلام دوست عزیز :
    به مدل و ولتاژ موتور اشاره ای نکردید ...
    گیربکس دار است ؟؟؟
    دیتاشید lL29 را مطالعه کردید یا براتون قرار بدم ؟؟؟
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام
      تشکر که جواب میدید.
      این شکل موتور من است .

دیتاشیت رو دارم .

دیدگاه

سلام دوست عزیز :
        ببخشید دیر شد :
        شما لطف کن به این لینک زیر مراجعه کن انشالله مشکلت حل میشه : :bye

http://www.techno-electro.com/210-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-AVR.html

" این متن ابتدای صفحه است : "
        با پیشرفت صنعت نیاز به قدرت و دقت بیشتر احساس شد و موتور ها نیز تغییر شکل دادند . برای مثال اگر قبلا فقط از موتور ها انتظار داشتیم چیزی را حرکت دهند امروزه از موتور ها انتظار داریم با دقت میلیمتری این کار را انجام دهند طوری که امروزه در اکثر ربات ها از آنها استفاده می شوند

استپ موتور نوعی موتور مثل موتورهای DC است که حرکت دورانی تولید می کند. با این تفاوت که استپ موتورها دارای حرکت دقیق و حساب شده تری هستند. این موتورها به صورت درجه ای دوران می کنند و با درجه های مختلف در بازار موجود هستند . موتورهای پله ای موجود در بازار معمولا در دو نوع ۵ یا ۶ سیم یافت می شود . موتور دیسک سخت یک نمونه موتور پلهآ‌ای است . کاربرد اصلی این موتورها در کنترل موقعیت است . این موتورها ساختار کنترلی سادهآ‌ای دارند. لذا در ساخت ربات کاربرد زیادی دارند. بطوریکه به تعداد پالسهایی که به یکی از پایهآ‌های راه آ‌انداز آن ارسال میآ‌شود موتور به چپ یا راست میآ‌چرخد.

قبلا نیز در سایت یک مقاله در رابطه با چگونگی کار با این موتور ها را برای شما قرار داده بودیم . این بار نیز یک مقاله به همراه یک پروژه AVR که استپر موتور را با IC L298 راه اندازی می کند را خواهید دید . فکر می کنم با این وجود دیگر هیچ مشکلی در این رابطه نداشته باشید .

آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

با توجه به این که این موضوع بارها در انجمن مطرح شده و یا جهت ساماندهی انجمن AVR موضوع قفل میشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X