اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدویژن

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدویژن

سلام دوستان
    اگه ممکنه یه لینک برا دانلود آخرین ورژن کدویژن معرفی کنید، البته با سرچی که زدم ورژن 3.12 هست ولی بعد نصب مشخص شد گه ایراد داره
    اگه یه لینکی که حاوی نرم افزار بدون اشکال است معرفی کنید ممنون میشم

پاسخ : کدویژن

سلام :
    من این نرم افزار را از سایت soft98.ir دانلود کردم مشکلی نداشت
    شما هم یک سری بزن
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

ممنون مهندس اما فکر کنم چون قفل شکسته هستش مشکل داره، باهاش پروژه باز کردی ؟ مشکل خاصی نداره
      :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

داخل سایت کدویژن صریحا گفته شده که نسخه های کرک شده ممکنه خروجی غیر قابل پیش بینی تولید کنند..
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

میگن برای مگا 64 و 128 حجم فلش که از 25 درصد میزنه بالا برنامه توی پروتئوس اجرا میشه ولی در عمل کار نمیکنه و گفته میشه ایراد از کرک برنامس. شما به این مورد برخورد کردید؟ از چه ورژن و کرکی استفاده کنیم که این مشکلو نداشته باشه؟
          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

والا من بعد از مدتی که داستان داشتم با کدویژن رفتم سراغ اتمل استودیو...کامپایلر رایگان...از طرف اتمل هم ساپورت میشه...محیط کدنویسی پیشرفته (Visual studio)...نمیگم شما هم همین کارو کنید..چون الان یه عده میان میگن ما با کدویژن فلان و فلان پروژه رو انجام دادیم...ولی راه حلی که من واسه خودم در نظر گرفتم اینی بود که خدمتتون عرض کردم...
            موفق باشید

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
              والا من بعد از مدتی که داستان داشتم با کدویژن رفتم سراغ اتمل استودیو...کامپایلر رایگان...از طرف اتمل هم ساپورت میشه...محیط کدنویسی پیشرفته (Visual studio)...نمیگم شما هم همین کارو کنید..چون الان یه عده میان میگن ما با کدویژن فلان و فلان پروژه رو انجام دادیم...ولی راه حلی که من واسه خودم در نظر گرفتم اینی بود که خدمتتون عرض کردم...
              موفق باشید
              سپاسگزارم مهندس...ولی خوب بالاخره وقتی این پولیه و اون رایگان...حتما تفاوت هایی دارند که ایجوریه.آ‌...به هر حال ممنونم ازتون :smile:

دیدگاه

اون کامپایلر اوپن سورس و رایگانه...به هر حال یه بار هم مزه ش رو بچشید...امتحانش ضرری نداره...
                موفق باشید

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi
                  سلام :
                  من این نرم افزار را از سایت soft98.ir دانلود کردم مشکلی نداشت
                  شما هم یک سری بزن
                  سلام، تو این سایت یه سرچ بزن :
                  www.p30download.com
                  من بدون مشکل دارم استفاده میکنم
                  رد و بدل اطلاعات باعث از بین رفتن مشکلات میشود.
                  ...خودم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط honestman
                    سپاسگزارم مهندس...ولی خوب بالاخره وقتی این پولیه و اون رایگان...حتما تفاوت هایی دارند که ایجوریه.آ‌...به هر حال ممنونم ازتون :smile:
                    رایگان بودنش به این دلیله که خود شرکت اتمل این نرم افزارو ارائه داده و ویژگی دیگش اینه که می تونی ARM کار کنی باهاش..
                    تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنیآ‌! یکیآ‌ دیروز و یکیآ‌ فردا . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                      اون کامپایلر اوپن سورس و رایگانه...به هر حال یه بار هم مزه ش رو بچشید...امتحانش ضرری نداره...
                      موفق باشید
                      درود بر مهندس عزیز :smile: :smile:
                      مهندس من هم علاقه مند شدم از اتمل استفاده کنم....سرچی زدم ..در موردش مطلب خیلی کمه ، و چیزی که دستگیرم شد اینه که برنامه نویسی باهاش وقت گیره... مثلا برا راه اندازی یکlcd کاراکتری باید خودت بشینی و برنامه راه اندازی اون رو بنویسی حالا برنامه هایی پیچیده تر رو ول کن خیلی سختره... یه جورایی مثل اختراع دوباره چرخ میمونه نوشتن توابع ...اما از طرفی چون میشه arm هم باهاش کار کرد برا آینده شخص خوبه... اگه مطلب امزشی داری جمع وجور باشه فارسی و خارجی....ممنون میشم همین جا پلود کنی :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط honestman
                        درود بر مهندس عزیز :smile: :smile:
                        مهندس من هم علاقه مند شدم از اتمل استفاده کنم....سرچی زدم ..در موردش مطلب خیلی کمه ، و چیزی که دستگیرم شد اینه که برنامه نویسی باهاش وقت گیره... مثلا برا راه اندازی یکlcd کاراکتری باید خودت بشینی و برنامه راه اندازی اون رو بنویسی حالا برنامه هایی پیچیده تر رو ول کن خیلی سختره... یه جورایی مثل اختراع دوباره چرخ میمونه نوشتن توابع ...اما از طرفی چون میشه arm هم باهاش کار کرد برا آینده شخص خوبه... اگه مطلب امزشی داری جمع وجور باشه فارسی و خارجی....ممنون میشم همین جا پلود کنی :applause: :applause:
                        سلام ، ببخشید میون کلامنتون با مهندس ،،،
                        این تاپیک کوچ کردن از کد ویژن به اتمل تاپیک خوبیه
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0
                        یه پی دی افم بود اقای مجتبی رستمی زحمتشو کشیده بودند سرچ کنید اموزش AVR-GCC از مجتبی رستمی پیدا میشه .. :icon_razz:
                        تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنیآ‌! یکیآ‌ دیروز و یکیآ‌ فردا . . .

دیدگاه

سلام
                          منم خاستم لینک همون کوچ کردن رو بزارم که دوست عزیزمون گذاشتند :rolleyes:
                          در مورد اینکه کتابخونه هاش پیدا نمیشه اتفاقا کتابخونه های متنوعی داره...به طور مثال واسه lcd کارامتری که خودتون نام بردید ، کدویژن فقط یه کتابخونه ساده داره که تو مد 4 بیتی هم راه اندازی میشه و فقط میتونید یه پورت رو انتخاب کنید...ولی اتمل چندین مثال کتابخونه الان دارم مثلا یکیشو میتونید هر پین LCD رو واسش یه پین میکرو جداگانه تعریف کنید...خب مسلمه که اینجوری خیلی دستتون بازتره!

در مورد آرم هم بگم که فقط آرم شرکت اتمل رو ساپورت میکنه اونم بعضی مدل های محدودش که تو ایران استفاده نمیشه...بخاطر آرم نرید سمت اتمل استودیو!

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X