اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست فرستنده و گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست فرستنده و گیرنده

سلام دوستان ...
    چطوری میتونم تست کنم ببینم فرستنده و گیرنده مادون قرمز کاملا روبروی هم قرار دارند؟

پاسخ : تست فرستنده و گیرنده

سلام
    دور گیرنده یه نوار مشکی بکش تا نویز گیری کنه
    بعد هردوتاشونو روشن کن و ولتاژ خروجی گیرنده رو با مولتی متر اندازه بگیر و جابجاشون کن تا به بیشترین ولتاژ برسه
    اون وقت رو به روی هم هستن..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_rostami
      سلام
      دور گیرنده یه نوار مشکی بکش تا نویز گیری کنه
      بعد هردوتاشونو روشن کن و ولتاژ خروجی گیرنده رو با مولتی متر اندازه بگیر و جابجاشون کن تا به بیشترین ولتاژ برسه
      اون وقت رو به روی هم هستن..
      راه دیگه ای نداره؟چون من مولتی متر ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shabnam77
        راه دیگه ای نداره؟چون من مولتی متر ندارم
        سلام برای این که ببینید فرستنده سالم هست اونو روشن کنید و بزارید جلوی دوربین اگه دیدید نور میده یعنی سالمه
        گیرنده هم میتونید از با وصل کردن یه ال ای دی به صورت سری تست کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
          سلام برای این که ببینید فرستنده سالم هست اونو روشن کنید و بزارید جلوی دوربین اگه دیدید نور میده یعنی سالمه
          گیرنده هم میتونید از با وصل کردن یه ال ای دی به صورت سری تست کنید
          با دوربین مسیر مادون قرمز رو میتونم ببینم؟
          یه سوال دیگه هم داشتم...من که میخوام این فرستنده و گیرنده رو روی برد ببندم ...روی برد هم که کاملا مشخصه روبروی هم قرار دارند...پس چرا بهم گفتن باید حتما تست کنم که روبروی هم قرار داشته باشن؟

دیدگاه

با دوربین مسیر مادون قرمز رو میتونم ببینم؟
            یه سوال دیگه هم داشتم...من که میخوام این فرستنده و گیرنده رو روی برد ببندم ...روی برد هم که کاملا مشخصه روبروی هم قرار دارند...پس چرا بهم گفتن باید حتما تست کنم که روبروی هم قرار داشته باشن؟
            سوالتونو متوجه نشدم منظورتون از مسیر مادون قرمز چیه؟

می خواین روی برد به صورت جفت ببندید؟لازم نیست روبروی هم باشن کنار هم باشن هم میشه گیرنده رو تست کرد
            برای این کار هم میتونید یه بار جلوی صفحه سفید و یه بار جلوی صفحه سیاه بزارید اگه ال ای دی که به گیرنده بستید واکنش نشون داد یعنی سالمه(هر جفت گیرنده و فرستده باید روشن باشن)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
              سوالتونو متوجه نشدم منظورتون از مسیر مادون قرمز چیه؟

می خواین روی برد به صورت جفت ببندید؟لازم نیست روبروی هم باشن کنار هم باشن هم میشه گیرنده رو تست کرد
              برای این کار هم میتونید یه بار جلوی صفحه سفید و یه بار جلوی صفحه سیاه بزارید اگه ال ای دی که به گیرنده بستید واکنش نشون داد یعنی سالمه(هر جفت گیرنده و فرستده باید روشن باشن)
              ببینید من میخوام روبروی هم بذارم فرستنده وگیرنده م رو که اگه جسمی از جلوش عبور کرد یه led روشن شه
              شما گفتین فرستنده رو بذارم جلو دوربین...میخوام بدونم وقتی میذارم جلو دوربین مسیر نور مشخص میشه؟

دیدگاه

ببینید من میخوام روبروی هم بذارم فرستنده وگیرنده م رو که اگه جسمی از جلوش عبور کرد یه led روشن شه
                شما گفتین فرستنده رو بذارم جلو دوربین...میخوام بدونم وقتی میذارم جلو دوربین مسیر نور مشخص میشه؟
                نه مسیرش مشخص نمیشه وقتی با دوربین نگاش کنید مثل این میمونه که دارید به یک led سفید روش نگاه میکنید فقط سرش روشن میشه :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
                  نه مسیرش مشخص نمیشه وقتی با دوربین نگاش کنید مثل این میمونه که دارید به یک led سفید روش نگاه میکنید فقط سرش روشن میشه :biggrin:
                  پس با اینکار میتونم بفهمم که گیرنده کار میکنه..برای اینکه بفهمم فرستنده و گیرنده کاملا روبروی هم قرار دارن راهی هست؟

دیدگاه

پس با اینکار میتونم بفهمم که گیرنده کار میکنه..برای اینکه بفهمم فرستنده و گیرنده کاملا روبروی هم قرار دارن راهی هست؟
                    اصلا لازم نیست دقیقا روبروی هم قرار بگیرن فرستنده همون فرستنده کنترل تلویزیونه برای اینکه بتونی از فاصله دور هم کار کنه از گیرنده های سه پایه استفاده کن لازم به این همه وسواس نیست

دیدگاه

لازم نیس روبروی هم باشن مگه میخوای چه کار کنی
                      حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohammadMers
                        لازم نیس روبروی هم باشن مگه میخوای چه کار کنی
                        میخوام عبور مانع رو تشخیص بده

دیدگاه

داداش بزار پیش هم فقط دور گیرنده یه ذره مقوا بپیچون که اشتبا نکنه
                          حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...