سلام
دور گیرنده یه نوار مشکی بکش تا نویز گیری کنه
بعد هردوتاشونو روشن کن و ولتاژ خروجی گیرنده رو با مولتی متر اندازه بگیر و جابجاشون کن تا به بیشترین ولتاژ برسه
اون وقت رو به روی هم هستن..
سلام
دور گیرنده یه نوار مشکی بکش تا نویز گیری کنه
بعد هردوتاشونو روشن کن و ولتاژ خروجی گیرنده رو با مولتی متر اندازه بگیر و جابجاشون کن تا به بیشترین ولتاژ برسه
اون وقت رو به روی هم هستن..
سلام برای این که ببینید فرستنده سالم هست اونو روشن کنید و بزارید جلوی دوربین اگه دیدید نور میده یعنی سالمه
گیرنده هم میتونید از با وصل کردن یه ال ای دی به صورت سری تست کنید
سلام برای این که ببینید فرستنده سالم هست اونو روشن کنید و بزارید جلوی دوربین اگه دیدید نور میده یعنی سالمه
گیرنده هم میتونید از با وصل کردن یه ال ای دی به صورت سری تست کنید
با دوربین مسیر مادون قرمز رو میتونم ببینم؟
یه سوال دیگه هم داشتم...من که میخوام این فرستنده و گیرنده رو روی برد ببندم ...روی برد هم که کاملا مشخصه روبروی هم قرار دارند...پس چرا بهم گفتن باید حتما تست کنم که روبروی هم قرار داشته باشن؟
با دوربین مسیر مادون قرمز رو میتونم ببینم؟
یه سوال دیگه هم داشتم...من که میخوام این فرستنده و گیرنده رو روی برد ببندم ...روی برد هم که کاملا مشخصه روبروی هم قرار دارند...پس چرا بهم گفتن باید حتما تست کنم که روبروی هم قرار داشته باشن؟
سوالتونو متوجه نشدم منظورتون از مسیر مادون قرمز چیه؟
می خواین روی برد به صورت جفت ببندید؟لازم نیست روبروی هم باشن کنار هم باشن هم میشه گیرنده رو تست کرد
برای این کار هم میتونید یه بار جلوی صفحه سفید و یه بار جلوی صفحه سیاه بزارید اگه ال ای دی که به گیرنده بستید واکنش نشون داد یعنی سالمه(هر جفت گیرنده و فرستده باید روشن باشن)
سوالتونو متوجه نشدم منظورتون از مسیر مادون قرمز چیه؟
می خواین روی برد به صورت جفت ببندید؟لازم نیست روبروی هم باشن کنار هم باشن هم میشه گیرنده رو تست کرد
برای این کار هم میتونید یه بار جلوی صفحه سفید و یه بار جلوی صفحه سیاه بزارید اگه ال ای دی که به گیرنده بستید واکنش نشون داد یعنی سالمه(هر جفت گیرنده و فرستده باید روشن باشن)
ببینید من میخوام روبروی هم بذارم فرستنده وگیرنده م رو که اگه جسمی از جلوش عبور کرد یه led روشن شه
شما گفتین فرستنده رو بذارم جلو دوربین...میخوام بدونم وقتی میذارم جلو دوربین مسیر نور مشخص میشه؟
ببینید من میخوام روبروی هم بذارم فرستنده وگیرنده م رو که اگه جسمی از جلوش عبور کرد یه led روشن شه
شما گفتین فرستنده رو بذارم جلو دوربین...میخوام بدونم وقتی میذارم جلو دوربین مسیر نور مشخص میشه؟
نه مسیرش مشخص نمیشه وقتی با دوربین نگاش کنید مثل این میمونه که دارید به یک led سفید روش نگاه میکنید فقط سرش روشن میشه :biggrin:
پس با اینکار میتونم بفهمم که گیرنده کار میکنه..برای اینکه بفهمم فرستنده و گیرنده کاملا روبروی هم قرار دارن راهی هست؟
اصلا لازم نیست دقیقا روبروی هم قرار بگیرن فرستنده همون فرستنده کنترل تلویزیونه برای اینکه بتونی از فاصله دور هم کار کنه از گیرنده های سه پایه استفاده کن لازم به این همه وسواس نیست
دیدگاه