اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال سی دی گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ال سی دی گرافیکی

با سلام
    من میخواستم یک ال سی دی گرافیکی بخرم !! میخواستم بدونم چه مدلی خوبه؟ مثلا بعضی ها اسم شان هست ks0108 یا ........
    کدام شان خوب هست؟ کار با این نوع lcd ها چطوری هست؟ مثلا یکسری توابع اماده دارند که باید فراخوانی بشوند؟
    سپاس

پاسخ : ال سی دی گرافیکی

اگه lcd حتما و حتما باید از اون مدلای دو رنگ گرافیکی باشه خب فروشگاه سایت داره..ولی اگه دستتون باز هست میتونید از lcd های دیگه که هم قیمت ارزانتر و کارایی و حجم کمتر دارند استفاده کنید...مثل LCD 2.8 inc N96....
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
      اگه lcd حتما و حتما باید از اون مدلای دو رنگ گرافیکی باشه خب فروشگاه سایت داره.
      متوجه نشدم! مدلای دورنگ چی هست؟

این پروژه را میخوام ببندم! از چه نوع lcd باید استفاده کرد؟

http://p30up.ir/images/2ge84n0xpjy43pbf4p6.zip

سپاس

دیدگاه

lcd گرافیکی(سیاه سفید) >>> رزولیشن پایین---اندازه بزرگ---قیمت بالا----در کل بدرد نخور >>> k8108 اندازه 64*128 و t6963c اندازه 128*256 ...قیمت به تربیت 30 و 100 تومن ناقابل :mrgreen:
        lcd های رنگی >>>>>>>>> رزولیشن بالا-اندازه کوچیک و جمع و جور- قیمت مناسب- بهترین گزینه--قیمت حدود 20-30 اگه اشتب نکرده باشم :biggrin:

کار با همشون هم راحته و مطلب براش تو نت هستش و در رابطه با lcd رنگی با توجه به رزولیشن بالا باس اینو هم بگم که به احتمال زیاد به اتصال رم به میکرو هم احتیاج پیدا میکنید.
        اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
        1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
        2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
          lcd گرافیکی(سیاه سفید) >>> رزولیشن پایین---اندازه بزرگ---قیمت بالا----در کل بدرد نخور >>> k8108 اندازه 64*128 و t6963c اندازه 128*256 ...قیمت به تربیت 30 و 100 تومن ناقابل ^_^
          lcd های رنگی >>>>>>>>> رزولیشن بالا-اندازه کوچیک و جمع و جور- قیمت مناسب- بهترین گزینه--قیمت حدود 20-30 اگه اشتب نکرده باشم
          ممنون دوست عزیز: من الان متوجه نشدم برای ان لینک پروژه ای که دادم چه نوع ال سی دی اس مناسب هست؟
          ===========================
          lcd رنگی که میگید لطفا یک نمونه نام ببرید!
          سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
            ممنون دوست عزیز: کن الان متوجه نشدم برای ان لینک پروژه ای که دادم چه نوع ال سی دی اس مناسب هست؟
            ===========================
            lcd رنگی که میگید لطفا یک نمونه نام ببرید!
            سپاس
            یه بار تو یه انجمن خارجی یه فایل زیپ گزاشتم یکی اومد گفت: من فایل ویروس رو دانلود نمیکنم....قیافه من اون لحظه oo:
            اون آواتارت رو میبینم یاد ویندوز مورد علاقه هکر ها میوفتم :mrgreen:

عکس پروژت رو پیوست کن

اضافه شده در تاریخ :
            lcd رنگی : مدل های n96

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
              یه بار تو یه انجمن خارجی یه فایل زیپ گزاشتم یکی اومد گفت: من فایل ویروس رو دانلود نمیکنم....قیافه من اون لحظه oo:
              اون آواتارت رو میبینم یاد ویندوز مورد علاقه هکر ها میوفتم :mrgreen:

عکس پروژت رو پیوست کن

اضافه شده در تاریخ :
              lcd رنگی : مدل های n96
              کلا خارجی ها ..........
              ان اواتار برای سیستم عامل محصوص هکر ها هست همانطور که گفتید: یعنی کالی لینوکس :mrgreen: خیلی سیستم عامل باحالی هست: ما را یاد گذشته انداختی......
              شما انتی ویروس داشته باشی مشکلی نداری!! البته انتی ویروس ها هم بایپس هم می شوند ولی کار هر کی نیست !! شما فکر کردی سرور رت را بایند و کریپت کردم به صورت زیپ میخوام بده بهت!!!
              اشتباه فکر کردی دیگه وارد مبحث امنیت شدیم که بگذریم از موضوع .......

بفرما این هم عکس: این چه مدل اش هست!!

دیدگاه

والا با توجه به این که پروژهت ساعت هستش
                یه lcd رنگی خوبه.....lcd گرافیکی برات گرون تموم میشه...البته برا رنگی باس کل پروژه رو تغییر بدی ^_^
                البته هر طور خودت صلاح میدونی عمل کن...
                البته من تو سایتم یه پروژه ساعت گزاشتم با آی سی های ساعت و lcd گرافیکی....

در ضمن بحث هک زیاد مطرح نیست
                بحث اینه که کسی فایل مایل دانلود نمیکنه و اگه بخوای به جواب برسی باس عکس و کد های پروژت رو پیوست کنی...
                وگرنه ما کی باشیم که کسی بخواد هکمون کنه :mrgreen:

دیدگاه

LCD N96
                  هم ماژولش رو سایت داره...هم خود LCD...چیشنهاد میکنم خود LCD رو بخر و روی بردت یه جا واسه فلت اون در نضر بگیر و لحیمش کن...در ضمن تاچ اسکرین هم داره که میتونی باهاش پروژه های جالبتری بسازی...
                  کتابخونه ش هم داخل سایت موجوده و میتونی اونو تو مد 8بیتی راه اندازی کنی تا پین های کمتری هم اشغال بشه...در کل اگه اجباری به استفاده از اون LCD ها نیست به نظرم از این رنگی ها استفاده کنی هم هزینه کمتر میشه..هم حجمش کمتر میشه و هم اینکه امکانات و ظاهر بهتری به پروژه ت میده
                  لینک زیر واسه LCD هستش :

بدون تاچ :
                  http://eshop.eca.ir/lcd/406-lcd-%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-28-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%A7%DA%86-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%A8%D9%87-lcd-n96-.html

به همراه تاچ :
                  http://eshop.eca.ir/lcd/511-lcd-%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-28-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%A7%DA%86-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%A8%D9%87-lcd-n96-.html

www.intelart.ir

دیدگاه

ممنون دوستان:
                    والا با توجه به این که پروژهت ساعت هستش
                    یه lcd رنگی خوبه.....lcd گرافیکی برات گرون تموم میشه...البته برا رنگی باس کل پروژه رو تغییر بدی ^_^
                    دوست عزیز پروژه ساعت با ال سی دی رنگی سراغ دارید؟ من اگر خودم بخوام از اول بنویسم گمان کنم 2 سالی طول بکشه :mrgreen:

البته من تو سایتم یه پروژه ساعت گزاشتم با آی سی های ساعت و lcd گرافیکی....
                    پروژه تان را دیدم با همان ال سی دی گرافیکی هست ولی با ds1307 نیست !!

هم ماژولش رو سایت داره...هم خود LCD...چیشنهاد میکنم خود LCD رو بخر و روی بردت یه جا واسه فلت اون در نضر بگیر و لحیمش کن...در ضمن تاچ اسکرین هم داره که میتونی باهاش پروژه های جالبتری بسازی...
                    کتابخونه ش هم داخل سایت موجوده و میتونی اونو تو مد 8بیتی راه اندازی کنی تا پین های کمتری هم اشغال بشه...در کل اگه اجباری به استفاده از اون LCD ها نیست به نظرم از این رنگی ها استفاده کنی هم هزینه کمتر میشه..هم حجمش کمتر میشه و هم اینکه امکانات و ظاهر بهتری به پروژه ت میده
                    همنطور که گفتید باید برنامه نویسی اش تغییر داده بشود و..........
                    برای من سایز صفحه نمایش ال سی دی مهم هست میخوام بزرگ باشه!! ال سی دی گرافیکی بزرگ تر هست یا رنگی؟
                    سپاس

دیدگاه

سایز گرافیکی رو دقیق نمیدونم چنده..ولی همین LCD رنگی سایز 3.2 اینچ هم داره که فکر کنم این به کار شما بیاد....
                      بازم تصمیم با خودتونه ولی به نظرم تغییر زیادی نمیخاد تو برنامه نویسی...فقط اسم فانکشن ها عوض میشه!

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                        پروژه تان را دیدم با همان ال سی دی گرافیکی هست ولی با ds1307 نیست !!
                        خدمت داش گلم باس عرض کنم که تو اون پروژه برا آی سی ds3231 که نسخه جدید تر ds1307 هستش(اگه اشتب نکنم) من در واقع از همون کتابخونه ds1307 ّرا راه اندازی ds 3231 استفاده کردم :mrgreen:

دلیلش هم اینه که اینا هم خونوادن و من کتاب خونه ds3231 رو پیدا نکردم و حال نوشتن کتاب خونه رو هم ندارم...... :redface:
                        لذا شما میتوید توی اون پروژه از ds1307 استفاده کنید :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X